Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Nulla tenaci invia est via"
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Netflixen lesz Júliusban, legalább is az USA-ban, nem tudom itthon mire lehet számítani.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egyebkent egy sorozat ami stilusra is szerintem egesz kozel van a Lost-hoz (Lindelof csinalta amugy, aki a Lost-nak is az iroja volt, ugyanugy a rejtely kozponti elem, de az igazi hangsuly az emberi kapcsolatokon van), es olyan igazi komoly, minosegi drama: The Leftovers.
Regards,
Illetve az I-Land, bár ebből még csak 2 részt láttam, és ki tudja mit hoznak ki belőle, de ez is nagyon hasonló, és olvastam, hogy ez az afféle netflixes lost .
amúgy jah, simán ki lehetne hozni egy spinoffot, bármilyen történettel. bár, hogy hogy lehetne folytatni.... talán ugy hogy ott van a sziget, mint egy lakatlan sziget, és újra odatévedne egy hajótörött, stb... :D
LOKK.
Regards,
úgy kezdődik, hogy egy hajótörött terhes nő kisodródik egy szigetre.
vajon ez elkészült? van-e hozzá felirat? lehet valamit tudni erről? :D
[merlinw.org]