Lost (ABC)

Oldal 1 / 447Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Lost a legjobb!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kár hogy az elsőig nézted, az első három szerintem kimondottan jó, a második a legjobb. A negyediktől kezd más lenni, az utolsó meg végképp furcsa egy lezárást ad.

Én négyszer láttam kb...első-három évadot ötször ..Lost megunhatatlan és már fent van a Netflixen is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ximix
Hasonlóképp, az elején érdekelt aztán ahogy kezdet elmenni egyre jobban a misztikum világába már csökkent az érdeklődés és valószínű volt más akkoriban ami elvonzott tőle, talán az online gaming, akkoriban ezerrel ment részemről .
Szabi
hát sajnos a befejezés elég béna lett, de ez mókásabb lett volna :D
//www.youtube.com/embed/rrcF7dYADsw

"Nulla tenaci invia est via"

Mondjuk gratulálok azoknak, akik végignézték az egész sorozatot. Én már első évadnál elvéreztem, de kíváncsi lennék, hogy mit akartak kihozni az egészből. Gondolom a Wiki lapjában meglelem a választ. :)
Peet81
a disney plusszon fent van az összes évad

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Idén lesz 20 éves a LOST.

Netflixen lesz Júliusban, legalább is az USA-ban, nem tudom itthon mire lehet számítani.

Manifest ami kicsit Lostos tipus

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Barbapapa kalandjai
Szabi
Lost

Na ajánljatok sorozatot, filmet.

42

akyyy
23 Disney+-on (ami még itthon nem indult el), megkapta a szinkront a sorozat

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

stargatelost
16

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ToCsEk
15

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Szabi
nyóc

4

akyyy
Tenerife, Kanári-szigetek, 1877

A list angol stílus és igen érdekes volt... The I-land pedig túl rövid volt valóban fordulatosak viszont egyik sorozatnak sincs köze a Losthoz:)) ez a sorozat utanozhatatlan

KRISZTIJÁN SEPÖRD

Szósz?

Lostra keresnek a legtobbben a sorozatnezok kozul...mai napig 43 ezer ember erdeklodik kutat a rejtelyek utan ezzel megelozve a Tronok harcat

Szabi
ha nem látta volna a végét, nem tudná hogy spoiler.. :D

Remélem, csak hülyéskedsz vagy trollkodsz. Mert ha nem, akkor komoly gondok vannak belül.
Kösz a spoilert!

Szabi

B@ldrick
42

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

23

Zs0lt1
16

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

setuh
15

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Szabi
8 :D

4

skinnyman
Breaking Bad nagyon ott van persze, az is nagyon minosegi drama, de stilusban elegge mas azert.
Egyebkent egy sorozat ami stilusra is szerintem egesz kozel van a Lost-hoz (Lindelof csinalta amugy, aki a Lost-nak is az iroja volt, ugyanugy a rejtely kozponti elem, de az igazi hangsuly az emberi kapcsolatokon van), es olyan igazi komoly, minosegi drama: The Leftovers.

Regards,

akyyy
netflixn van most 2 sorozat, az egyik a The A-List, bár ez inkább tini sorozat, 20 perces részekkel, és még az elején mondtam hogy hasonlít a Lostra végére már picit más irányt vett.
Illetve az I-Land, bár ebből még csak 2 részt láttam, és ki tudja mit hoznak ki belőle, de ez is nagyon hasonló, és olvastam, hogy ez az afféle netflixes lost .

amúgy jah, simán ki lehetne hozni egy spinoffot, bármilyen történettel. bár, hogy hogy lehetne folytatni.... talán ugy hogy ott van a sziget, mint egy lakatlan sziget, és újra odatévedne egy hajótörött, stb... :D

nekem 1 sorozat volt, ami utotte a Lost szinvonalat, mert kb minden epizodjat elveztem es az pedig a Breaking Bad....valami szenzacios, de nyilvan a Lost lesz az egyik elso emlekem, ha a 2000-es evekbol kellene mondani egyet:)

Én már legalább 10x végignéztem az egész sorozatot de egyszerűen nem tudom megunni, még hozzá hasonlót se tudnék mondani vagy ami annyira leköt mint a Lost. Én szivesen néznék egy spinoffot pl a Dharma vs Többiekről vagy ami utána történt Hurlyékkel, mindegy csak a lényeg hogy az eredeti alkotógárda csinálja ne más.
Én tavaly néztem végig a sorozatot, anno nem néztem, de annyit hozzáfűznék a dolgokhoz, hogy:
LOKK.
KÉT
skinnyman
Hat osszetett kerdes, nehez egy ilyen sorozathoz ugy hozzanyulni, hogy erdemben hozza is adjanak, es a regi rajongokat se sertsek meg vele. En valahogy ugy kozelitenem meg, hogy DZSEKK

Regards,

akyyy
Az ABC új főnöke is azt mondta, hogy a Lost rebootja egy olyan projekt, amit nagyon szívesen látnának, és aminek nyilván nagyon szívesen otthont biztosítanának. Nyilván még nem dolgoznak rajta, így gőzünk sincs, hogy miféle módon közelítenék meg a sorozatot.

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

akyyy
régen olvastam, hogy készül egy olyan rajongói változat, ami IDŐRENDBE teszi az összes részt, és úgy lehet megnézni.
úgy kezdődik, hogy egy hajótörött terhes nő kisodródik egy szigetre.
vajon ez elkészült? van-e hozzá felirat? lehet valamit tudni erről? :D

gibson9
DZSEKK

MerlinW
Nem kell feléleszteni, biztos vagyok benne, hogy semmi jó nem sülne ki belőle. Lost egy gyönyörűen felépített, lezárt kerek történet. Nem kell piszkálni:) Lásd mi történt a Prison Break-el is:)

[merlinw.org]

Szabi
visszamennek Kétért <#idiota>

akyyy
Még mindig nincsenek hivatalos megbeszélések a Lost felélesztése kapcsán. A szándék persze továbbra is meg van az ABC-nél, rajta van a listán.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szabi
//www.youtube.com/embed/CXasmMfFVkY

8

Oldal 1 / 447Következő →