Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ahogy nézem, ez a topik se pörög már úgy, mint régen, de egy kérdést megér :)
Van valami Everesthez hasonló oldal, ahol indulnak 0 centes sit and go asztalok? Gondoltam x év után beülök néhány Shastára, csak hogy szokjam a légkört kockázatmentesen, erre már nincs itthon Everest.
Előre is köszönöm a segítséget.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
#30022: ez nekem is bejön, a .net -es verziós klienssel nem tudsz eu -s accal belépni... de amúgy már megoldottam, proxyval felmentem .eu -ra és letöltöttem úgy a telepítőt
Bazinga!
Bazinga!
a kételkedőknek írnám, mi oka lenne hazudni? igazából max epenise nőne de ez nem olyan közösség ahol bármit is számítana az. ha meg hazugságnak is tartod gondolj rá vadász sztoriként, de attól még nem azt jelenti hogy nem lehet megcsinálni és nem azt jelenti, hogy nincs magyar aki meg tudná csinálni ezeket a számokat és akkor már miért ne lehetne ő?
nekem is fura mert pénzben nem jöttem ki pozitívra igaz nem no deposit bonusokkal kellett volna bohóckodni mert mindig szépen indult de játékkényszerben tart általában és akkor elbukod.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Van valami video(csatorna) ahol meg tudnam nezni a wsop main event 2015-os "reszeit"?
Az a lenyeg, hogy eddig minden evben csak felmentem a YT-ra, ott szepen meg is lehetett talalni day-dayre ilyen egy oras epizodokra (vagy picit tobbre) lebontva a tortenetet... most felmegyek, beirom a kulcsszavat es minden sz*rt kidob... meg az az igazsag a november9-ot meg nem tudom, es nem is nagyon akarom elszpojlerezni... remelem valamelyik TV csatorna (pl eddig javareszt asszem ESPN epizodokat neztem day2-tol, onnan adtak).... most ilyen atfogo csatornat nem talalok elso korben, hogy ne lojem le magamnak az FT elott :)
(torrent is johet!)
koszonom!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
És sajnos rendszeressé váltak nálam a bad beatek.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Csak én nem értek itt valamit?
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.10. 09:15:12
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Találtam egy jó pókertermet:
https://www.switchpoker.com
Működik: iPhone, iPad or iPod Touch,Android, és még Windows Phone-n is.
természetes pcn Windows alatt is,mivel nem kell külön alkalmazást letölteni hozzá,lehet játszani böngészőből is.
Regisztráció után adnak 5Eur No deposit bónuszt,mindössze a telefonszámodat kell megerősíteni,az sms ben kapott linket kell megnyitni.
Vannak könnyen kijátszható befizetési bónuszok is.
Kipróbáltam,eddig pozitív tapasztalataim vannak.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.03.19. 16:32:22
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94