Világ legrondább focistája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Második képen olyan, mint Mr. Bean :))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
:D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nh Shevits
"ehh, azért szeretnél te csak olyan csúnya lenni mint õk"
LOL, ilyen hülyeségeket ne irjál már léccives. valószínû

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

bigapó
a 68 mondom, hogy csak megijedt:)

de akkor is a 72 nyer:)

The Matrix has you...

Hentes Bill
lol, ez qrva nagy :DDDDD

a többit nem értem. sztem semmi gond velük.

Boldog Karácsonyt!

bigapó
Jó szórakozást és nézzétek a többi képet is az oldalon. Vannak csajok is, méghozzá belevalók:))

The Matrix has you...

bigapó
bigapó

The Matrix has you...

bigapó
Ha nem látszódna: Gavin McCann a neve

The Matrix has you...

bigapó
Õ pedig inkább csak megijedt

The Matrix has you...

Hentes Bill
ehh, azért szeretnél te csak olyan csúnya lenni mint õk :DDDD

Boldog Karácsonyt!

bigapó

Ugly Injury 5

Coventry City's David Busst

Na Õ például szerintem nem ronda(képet róla még csak azt a bizonyost láttam), csak nagyon ronda sérülése lett és ezért abba kellett hagynia a pályafutását. Mondjuk a Manchester-i játékosok mindig is híresek voltak durvaságukról, de ezt azért nem kellett volna.

The Matrix has you...

Nh Shevits
jólvan senki nem kérte a focistákat hogy nézzenek ki jól ,dehát azért van néhány Partyarc aki fölött nem lehet elsiklani csak úgy. ez a lényeg. Henry meg szerintem tipikus néger (nagy bukszaszáj, nagyonrövid haj, lapos orr) szóval benne semmi extra nincs.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Taranov
Meg a másik az, hogy némelyik focistának olyan "kis hülye" arca van, közben már tök idõs vagy nagyon jó focista. Pl. Makaay, és már 30 éves.
Szóval én egy focistát nem úgy ítélek meg, hogy mennyire jóképû, meg nem _csak_ úgy, hogy mennyire jó focista, hanem inkább az alapján, hogy mennyire szimpatikus.

Taranov
Hát a focisták nem modellek, egyik sem annyira szép, csak aki véletlenül pont jól néz ki.
De látod, Henry, akinek az arcberendezése eléggé szokatlan nálunk, egy csomó reklámban szerepel.

Nh Shevits
szépnek semmiképp nem nevezném

Taranov
õ az. Szerintem teljesen normális.

Nh Shevits
Kahn és Effenberg nálam egykutyaszar.

kiserik
A legrondább focista szerintem Effenberg (remélem így kell írni). Õ már egyenesen csúnya :PP

Taranov
Nem értem miért szokott ordítani. Egyébként megfésülködve tök normálisan néz ki.

Nh Shevits
mi van?

Barni
"szerintem nem annyira csúnya."

Avanti Italia!

Nh Shevits
nekem Ronaldinho-val nincs bajom, de lehet hogy a tisztelet beszél belõlem , mert õ a világ legtechnikásabb játékosa. szerintem nem annyira csúnya.

Nh Shevits
kahn-nal az a bajom mint pl effenberg-gel, hogy ilyen hidrogénszõke tejfölfejû német nincs még egy a világon (kivéve a skandináv országokat) de el kell ismerni h Kahn nem a legszebb fõleg amikor ordít mint oroszlán.

Taranov
Nem a fogaival volt a baj szerintem, hanem azzal, hogy nincs nyaka meg valamilyen bõrbetegsége van.

Taranov

Ez olyan, mint egy állat, egyébként nem olyan vészes szerintem :)

Taranov
Itt még normálisan néz ki, az életben már nem annyira :)

Taranov
Tevez mondjuk tényleg szörnyû :((((((((((

Taranov
Rólad is lehetne ilyen képet csinálni.
Kahn totál normálisan néz ki szerintem, Kano-val sincs bajom mondjuk.
Pl. Kahn:

Nh Shevits
elég valószínû nem...? :) persze hogy nem, de nem értem miért tetted fel a kérdést.

Parappa
buzi-e vagy???

Reiziger is elég randa.

Nh Shevits
na ez már a rotten.com-mal vetekszik

a.carkey
Az összes ...

A medve nem játék.

a 3. elég kemény

a.carkey
Balogh Tibor, Illés Béla, Steve (?) Stone (Arsenal) stb.

De ez az oldal nagyon durva ...

csak aki bírja ..., annak!

A medve nem játék.

:DDDD

Bandee1987
Na, azért sztem Ronaldinho is elég ronda.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ramore
Egressy Dombi butyok duó!!!
csabawarchief
lol:D

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Hogy a kis beszélgetésünket tovább fûzzem: Nedved haja egyenes, míg Puyolé erõsen hullámos. Szóval én nem tartom õt olyan vészesnek kinézetre.

"jólfésült" Nedved és akcióban

Mighty
Már csak azért sem, mert focistákról van szó :)

Persze, hogy nem veszünk össze. Szépen diskurálunk, nincs ebben semmi rossz.

Nh Shevits
csakhogy Nedvednek jól fésült, és jól is áll neki, Puyol-é legfõképp egy felmosórongyra hasonlít, de legalább is olyanra mint amit 2 éve nem fésültek. de ezen ne vesszünk össze. várom a többiek véleményét is hogy szerintük ki a legcsúnyább! Collina bíró, ezt elõre elmondom: õt nem ér felhozi!

Mighty

Mighty
Nem értem.
"és ezt õ is tudja. akkor nem tom miért ilyen igénytelen?"

Honnan tudod, hogy tudja?

Amugy mostanaban asszem divat lehet ez a focistaknal (hosszu, szinte orrig érõ haj). Nézd meg Nedvedet, az is csak úgy dobálja a séróját akció közben :)

szacsi
loál... #2

:-O http://www.ashes.hu O-:

Sadun Tryst

kicsit konszolidáltabb fejjel... :)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"