Egérhiba

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat nemtom, sztem egerpad nelkul a legjobb. Asztal, szonyeg, lepedo, padloszonyeg, farmer, mindenen mukodik, csak egerpadon nem. :)

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

krob
nem ócska az A4tech, nálam sose ugrált

egyébként 130FT-os textil egyszinûn jó lesz a "nemócska" egérkéd is

Mint oly soxor; márkás hardver, márkátlan felhasználó
(ne sértõdj meg, csak vicceltem)

Punker
1 színû szövet egérpad a legjobb optikaihoz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Munch
Szerintem is az egérpad a hibás. :(
Sima fehér felületen (könyv egyik üres lapja) olyan tökéletesen megy, hogy bexarás. Az asztal meg fekete, és azt nem látja. :D Fa felülettel vajon jól mûködne?

vidd arrébb a mobilodat tõle! nekem attól hülyül meg teljesen.

Botond
sima a4tech egerem van és semmi baja :-D
Minek az? Kidobni a regit sokkal olcsobb (0 buznyak).

Van meg1 5letem: vegyel macskat, az megfogja. :D

CoolStuff
Üsd le!:P

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

seAke
Vagy vegyé profi egérpadot!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Baszd ki az egerpadot, 1bol nem fog ugralni.

RaSTaBaNDiTa
vegyel logitech mx rendszeru egeret nem 1 mx 510 van amiben 1 3megapixeles kamera van és soha sehol nemugrál pedig fehér lapon nyomom ...

Munch
De ebbe semmi sincs szétmarva. Egyszerûen meghülyült. De mitõl basszus? Kiba ideg vagyok!

Shep
Ja és pont én dolgoztam vele, csodálkoztam is mi volt az a pukkanás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
a cégnél az egyik ilyen csoda egérben felpukkant az elem a sav meg szétmart vmi áramkört, nesze neked vezetéknélküli egér :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

seAke
Ez minek van?

Hmmmm?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

EOX
kezd lemerülni, vagy vmi vírus

Retteketet

Munch
Van egy Logitech Cordless Optical egerem. Ha hirtelen mozdítom, össze-vissza ugrál. Mint egy ócska A4tech. Eddig semmi baja nem volt, gyors mozdítással simán a képernyõ egyik végérõl a másikra értem. De most ha elmozdítom, egy ilyen körpályát ír le egyhelyben. Nagyon zavar, mert gyorsan szoktam vele kattintgatni, eléggé pontos... ;)
Mit tegyek?

← ElőzőOldal 2 / 2