Szintiboy meg a többiek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
újságról (offline/online) nem hallottál még? 😊
én kérek elnézést 😄
szerinted tv nélkül nem lehet információt szerezni?
Egyébként Uhrin Benedek a király

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
én se nézek semmit a focimeccseken kívül
Szóval további jó butulást a Tv elõtt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szintiboy feat. Fekete Pako - Na most majd én megmutatom
sazl : c
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
http://szintiboyfanclub.uw.hu/
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
dolgot nem teszek." -kihagyta a zenélést, mert az szerintem elég káros, hogy teszi. mellesleg elég szánalom hogy a levelében társat keres, hiszen õ "sztár". TV-s személyiség, 3szor szerepelt a Balázsban a drágalátos anyjával, aki összevissza ugrál mint a picsánlõtt szöcske. Komolyan mondom, ha nehéz nekik kitörni a faluból ne törjenek ki hanem kaszáljanak és dolgozzanak. De hát itt tartunk, szerintem még egy év és Magyarország legkeresettebb elõadója lesz.