Szintiboy meg a többiek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nh Shevits
véleményem mellesesleg az hogy a Balázs, a Mónika, a Jakupcsek (van még?) a Barbara, a XY, a Dalai Láma, a Michel Jackson meg a többi hülye beszélgetõs show nagyon igénytelen és teljesen értelmetlen (igazatok van) népbutítás. Ezek közül is a legigénytelenebb a Balázs. Mint mondtam kb 15 részt ha láttam a többibõl egyet sem. Azt a 15 rész is unalomból. Ugyanugy vagyok a TV-vel mint OPM, kizárólag meccseket nézek a Sport1-en , fõképp kedvenc csapatom meccseit, de azt mindig: Hajrá Man. Utd!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

TV uberfos...nepbutito eszkozze valt azt kell hogy mondjam...persze nem minden ado...de ami magyarorszagon oly kozkedveltek(gondolok itt a kereskedelmi adokra) az mind a tomeges nepbutitas erdekeben jott letre...nah meg a profit szerzes ez altal.

Ne fárassz, a tv a legalapvetõbb információs csatorna, nem hiába van majdminden' lakásban. De az már fáj, hogy ha nézem akkor "buta" vagyok, lol. Egyébként téma részemrõl lezárva.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Alien
De az elején is a zene egy kicsit, az meg a Mohaa fõmenübõl van ha megfigyelitek 😄D

Alien
Jesszus

rezsofiz
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
:dDDDDDDDDDDDDDDDDD

sazl : c

Z
Gecca! Ez brutál! Azt az "achtung! achtung!" szöveget nem a MOHAA-ból vették???

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

robotnyk
"a körülötted és a világban zajló események sem érdekelnek téged gondolom

újságról (offline/online) nem hallottál még? 😊
"Én még egy részt nem láttam"
én kérek elnézést 😄

mondta õ hogy nem látott még egy részt sem?
szerinted tv nélkül nem lehet információt szerezni?

Aha, de ha nem láttál egy részt sem honnan tudod, hogy milyen? Az hogy tv nélkül élsz a te bajod, a körülötted és a világban zajló események sem érdekelnek téged gondolom, szal 1xerûen nem értem minek szólsz hozzá valamihez, ami nem is érdekel?
Egyébként Uhrin Benedek a király

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

én se nézek semmit a focimeccseken kívül

Csacsi
Mi ebbõl a tanulság? Nem kell nézni az ilyen buta mûsorokat, mint a balázs show, vagy egybek. Van sokkal jobb program is, mint Tv-t nézni. Aki meg megnézi, és ilyennel találkozik, az vessen magára. Én még egy részt nem láttam, és nem is tervezem.

Szóval további jó butulást a Tv elõtt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

En akkor akadtam ki teljesen mikor egy plakaton meglattam Belga legujabb cdjet.

rezsofiz
nagyon nagy😄

ez is ql 😄D
😄DD

lol, ez jó 😄
rezsofiz
te szent atyauristen ezt kotelezo meghallgatni:
Szintiboy feat. Fekete Pako - Na most majd én megmutatom

loal hogy vigyorog a mufoga😊

Z
Eh, ecsém, ez nagyon komoly így enyhén kapatosan. De loálni jót lehet rajta. htx!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Nh Shevits
egyszer? akkor áldott ember vagy és szerencsés, én 2szer. most 1-jén másodszor, meg amikor elõször ment be. komolyan mondom 15nél több Balázs-show-t nem láttam, de ezeket pont kifogom. nézzétek meg, ezek halálosan komolyan gondolják:
http://szintiboyfanclub.uw.hu/

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

EOX
LOÁL, egyszer láttam õket a Balázsban, no comment...

Retteketet

Nh Shevits
ezt irja a rajongóknak irt levelében: "Káros szenvedélyem nincs, nem dohányzom, nem iszok, se más káros
dolgot nem teszek." -kihagyta a zenélést, mert az szerintem elég káros, hogy teszi. mellesleg elég szánalom hogy a levelében társat keres, hiszen õ "sztár". TV-s személyiség, 3szor szerepelt a Balázsban a drágalátos anyjával, aki összevissza ugrál mint a picsánlõtt szöcske. Komolyan mondom, ha nehéz nekik kitörni a faluból ne törjenek ki hanem kaszáljanak és dolgozzanak. De hát itt tartunk, szerintem még egy év és Magyarország legkeresettebb elõadója lesz.

Nh Shevits
http://szintiboyfanclub.uw.hu/

Nh Shevits
és a szintiboynak még fanklubja is van! no comment.

Nh Shevits
Ha valaki ismeri Szintiboy-t meg az õ kedves anyukáját akkor érti hogy engem miért zavar rettenetesen ez az elmebeteg-külsejû igénytelenség-netovábbja. A Fekete Pákóról meg nem is beszélek! Hát egy ideig még lehet rajta röhögni, de amikor az ember megtudja hogy ez valakinek tetszik is... hát az ember esze megáll, hogy hova kultúrálódunk. A gagyi nálunk érték.

Nh Shevits
Hát komolyan mondom nem hiszem el hogy ilyen hülyék vannak Magyarországon mint a Szintiboy, meg a Fekete Pákó, meg az Uhrin Benedek, de még sorolhatnám mert van egy csomó ilyen! És még vevõ is van rá! Hova jutottunk?

← ElőzőOldal 3 / 3