daewoo-bol Chevrolet!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Chevrolet Metro
Pontiac Firefly
Holden Barina
ahány piac annyi márkanév,úgy gondolták gm-ék hogy európában jobban cseng a chevrolet név ezért váltottak
az amerikai chevrolet természtesen egészen más modellpalettát kínál mert mások az igények,a kóreaival igen kevés az átfedés
aki 2009-ben márkaneveket meg presztizseket emleget az nincsen tisztában azzal hogy már csak pár óriáskonszern létezik,a márkanevek a szalonokon és a kocsik orrán már rég csak arculattervezés
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Magyarország-Belgium,2utca sarokkal arrébb vettük észre hogy 121.998,így tettünk egy kis kitérõt hogy 122.000 legyen😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Azt már én is hallottam többször is hogy nem épp a vezetõ márka. Azt hiszem jóval a Dodge meg a Ford után kullog . én ezt hallottam.
Olcsó, alsó kategóriás autóknak adtak presztizs márkanevet, így a koreai autókban nem igazán bízó ügyfeleket is sikerült megnyerniük.
Annyira nem szar autók amúgy, csak sok a gond velük, legalábbis az én környezetemben. Statisztikák alapján biztos jobb helyezést ér el a brand. Olvass népítéleteket.
Miért ilyen gyenge amerikában a chevy megitélése ?
az amerikai chevroletek presztizsén már csak javíthat egy kóreai autó-szerintem
/úgy látszik már csak a magyarok hiszik azt hogy az amerikai chevroletek minõségi autók,amerikában is csak azért vették eddig mert feleannyiba kerül mint bármi más/
A fõnököm "chevyje" is folyton beteg, hiába, csodák nincsenek, ez akkor is csak egy dévú.
Megkérdezem tán ért valaki hozzá.
A Daewooo az teljes mértékben a Chevyé lett (GM) ? Már elég régóta 4 éve Chevrolet néven futnak ezek a kocsik. Milyenek ? Azért gondolom a Chevrolet egy rakás ócskavasat nem forgalmazna a neve alatt már csak a presztízs miatt sem.
Ha úgy vesszük ezek gyakorlatilag a Chevrolet európai modelljei ?
cépp (miénk a megvétele elõtt pár nappaL)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Web: http://www.tir.extra.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az áráért minõséget adott...
Nem Dacia volt, hogy már az 1. héten nyikorgott a féke...
Attól, hogy nem Merci kategóriás autókat gyártott jókat csinát.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ugyanazok a a sárgák fogják összerakni, mint eddig. Ugyanaz a tervezõ brigád is szvsz, meg minden, csak Chevrolet névvel jobban ellehet majd adni azt a szart.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ez a régi hasonlít kicsit a Ferrari Daytona Spyderre, akkor meg már az olaszra voksolok.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
egyébként a szomszédomnak van egy chevrolet matiz-ja! gyáááááá
Az Opelt meg arra értettem, hogy az is a GM tulajdonába van.😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.