daewoo-bol Chevrolet!!!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a LINCOLN LS 4-hez hozzá lehet e párosítani ezt a kilincset: http://www.boorze.com/hu/car_part/Jaguar_XJ_kilincs_1998/28243, vagy csak a jaguar s-es cuccai jók hozzá? Válaszokat elõre is köszönöm.
Airbus A380
Ebben mondjuk van valami.... viszont a chevrolet cruze megtalálható eu-ba is meg amcsiba is. Csak ott aszem más a neve.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

pszihopata
Daewoo Lanos
Chevrolet Metro
Pontiac Firefly
Holden Barina

ahány piac annyi márkanév,úgy gondolták gm-ék hogy európában jobban cseng a chevrolet név ezért váltottak

az amerikai chevrolet természtesen egészen más modellpalettát kínál mert mások az igények,a kóreaival igen kevés az átfedés

aki 2009-ben márkaneveket meg presztizseket emleget az nincsen tisztában azzal hogy már csak pár óriáskonszern létezik,a márkanevek a szalonokon és a kocsik orrán már rég csak arculattervezés

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

milk4
Na,tegnap este sikerült beletenni a daewoo lanosunkba a 122.000km-t😄
Magyarország-Belgium,2utca sarokkal arrébb vettük észre hogy 121.998,így tettünk egy kis kitérõt hogy 122.000 legyen😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Airbus A380
Azt mindenhol ki szokták hangsúlyozni hogy Chevrolet Korea vagy Chevrolet USA ? totálkáron így van megkülönböztetve, másol is elkülönítik vagy csak simán Chevrolet.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
De ennyíre ratyik ott ?

Azt már én is hallottam többször is hogy nem épp a vezetõ márka. Azt hiszem jóval a Dodge meg a Ford után kullog . én ezt hallottam.

pszihopata
nem én ezt az amerikai chevroletekrõl írtam

õk fordítva gondolkoztak.
Olcsó, alsó kategóriás autóknak adtak presztizs márkanevet, így a koreai autókban nem igazán bízó ügyfeleket is sikerült megnyerniük.

Annyira nem szar autók amúgy, csak sok a gond velük, legalábbis az én környezetemben. Statisztikák alapján biztos jobb helyezést ér el a brand. Olvass népítéleteket.

Airbus A380
Azért nem gondolnám hogy ennyíre leégetné magát a GM hogy Chevrolet néven gagyi autókat forgalmaz.

Airbus A380
Nem tudom itt MO-n legalábbis tuti hogy a Chevyrõl az jut eszükbe az embereknek hogy fúúúúúúúúú... ( a többi kitalálható 😊 ) Állítólag amerikába is kóreából viszik a kocsikat ez igaz ? Bár gondolom azokról a chevykrõl van szó amiket EU-ba is forgalmaznak és Dél -kóreában készülnek.

Miért ilyen gyenge amerikában a chevy megitélése ?

pszihopata
ezer éve gm tulajdon,nem véletlen hogy az elsõ daewoo-k csepkadettek voltak

az amerikai chevroletek presztizsén már csak javíthat egy kóreai autó-szerintem

/úgy látszik már csak a magyarok hiszik azt hogy az amerikai chevroletek minõségi autók,amerikában is csak azért vették eddig mert feleannyiba kerül mint bármi más/

Egy haverom új lacetti-je már a megvételkor zabálta az olajat mint a disznó, a szervíz szerint ez normális volt. Aztán 50ezer km-nél elszálltak a tömítések és kampec.
A fõnököm "chevyje" is folyton beteg, hiába, csodák nincsenek, ez akkor is csak egy dévú.

Airbus A380
Hella.

Megkérdezem tán ért valaki hozzá.

A Daewooo az teljes mértékben a Chevyé lett (GM) ? Már elég régóta 4 éve Chevrolet néven futnak ezek a kocsik. Milyenek ? Azért gondolom a Chevrolet egy rakás ócskavasat nem forgalmazna a neve alatt már csak a presztízs miatt sem.

Ha úgy vesszük ezek gyakorlatilag a Chevrolet európai modelljei ?

akyyy

cépp (miénk a megvétele elõtt pár nappaL)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
ûh ez naon jó topik!!!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ChevyG
12346
nagyon kemény miket tudtok sokszor írkálni😄D egyik májszter okítja a másik hasonló hozzáértõt😄D lál

ChevyG
Én se lettem volna a helyébe.....
Kit--Kat
jól megbaszhatták a kamionost ezért a régi Corvettért😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ChevyG
csak, hogy a chevy már nem az igazi😞(((
Kit--Kat
de tulajdonképpen mi bajotok a Daewoo-val???
Az áráért minõséget adott...
Nem Dacia volt, hogy már az 1. héten nyikorgott a féke...
Attól, hogy nem Merci kategóriás autókat gyártott jókat csinát.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Az meg a másik, hogy eddig is amrikiak csinûlták a Daewoot. Asszem 2001-ben vásárolta fel a GM.
I.C.ram
Ne beszélj már hülyeségeket!
Ugyanazok a a sárgák fogják összerakni, mint eddig. Ugyanaz a tervezõ brigád is szvsz, meg minden, csak Chevrolet névvel jobban ellehet majd adni azt a szart.
ChevyG
de biztos hogyx jobb autokat fognak a jenkik csinálni, mint a daewoosok!!!
ChevyG
azok is😄DD
Davidus
kreatív tervezõik lehetnek😛

V9ykn8_TZL0

Kit--Kat
nem tom szerintem meg tök Corvettes maradt attól, hogy újlámpákat kapott, csak olyan szögbe van ahol nagyon szembeötlik

CaviaR
porséhoz köze nincs kinézetre. 😛 Van egy elég erõs Ferrari Modena, és egy kevés Dodge Viper beütése. De cép... 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Kit--Kat
lecserélték a bukólámpákat mert nem jó a gyalogos védelme

ChevyG
hogy lenne má jo a c5? nézd már meg, tiszta porse😛
GregSB
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Kit--Kat
ezt nekem???

CSOCSO
me a c5 nemjo?
PResident Evil
daewoo-nk van 😄

ChevyG
azok nekem is teccenek, csak kicsit furcsák a 69es hez képest
Kit--Kat
Nekem az 1982-84es évjárat jön be Corvettebõl.
Ez a régi hasonlít kicsit a Ferrari Daytona Spyderre, akkor meg már az olaszra voksolok.

ChevyG
a vette-böl csak a c2 és c3as széria jo, a c1 az 1 nagy kalap xar
c2:

c3:
Egyébként a Corvette-bõl az elsõ két széria a legszebb. A többiek már nem ugyanazt az elvet képviselik.
Ismét egy bölcs érett ember megfontolt válaszát hallottuk, nem csak egy kis pisisét, akinek a saját kocsi még sokáig az álom kategóriába tartozik.😞
Sir Quno Jedi
Ez csak egy szar daewoo ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Stranger
Szeretem a Mustangokat is, de azért legjobban mégiscsak ezt:

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

a mustang a fordé úgy mint a lexus a toyotáé?
egyébként a szomszédomnak van egy chevrolet matiz-ja! gyáááááá

ChevyG
Uhhh vazze!!!
Mit találtam!
Chevrolet Niva!!!

Kit--Kat
nekünk is volt Daewoo-nk és sztem is kifogástalan, a mûszaki cikkek is.
Az Opelt meg arra értettem, hogy az is a GM tulajdonába van.😊

ChevyG
LOÁL!!!! mennyi topikot nyitottámeg
Taranov
Jaja, ez igaz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
kurvára kellett ennek a hülyeségnek is topik...
Ford Mustang Shelby Cobra GT 350 - 1969

ChevyG
cak 1-2 régi dög teccik, mint pl ez:
Oldal 1 / 2Következő →