Papagájok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Most csináltam a képet a kiskertbe, fent sétálgat a szõlõlugason. 😄
Nem tudom honnan jöhetett, szép nagy jószág. 5 m-nél nem enged közelebb magához.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Lehet, hogy nem idevaló ez a kérdés...
Novemberben kaptam egy hullámos papagájt, most éppen 11 hetes. Már nagyon megnõttek a körmei... magam nem merem levágni, ezért állatorvoson gondolkozom. Mennyit kérhet a vágásért? köszike elõre is a választ.<#wave>#wave>
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
A rúdból a sima magoson kívül van tojásos is. Sokan szoktak nekik fõtt tojást is adni, de én nem, mert hamar megromlik, helyette inkább ezt. Meg van olyan rúd, amin ilyen fehér gömböcök vannak, az utóbbit nálunk nagyon szeretik.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
A nem-mag kajákról: a mieink nincsenek oda az almáért és a salátáért, de nagyon szeretik a tyúkhúrt, és teljesen odaáig vannak a fûzfa fiatal hajtásaiért. Nekünk ülõrúdnak is fûzágak vannak a kalitkában, és nemcsak, hogy sokkal jobb mint a "sima" bolti, hanem a kérgét is szívesen lehántják és megeszik. (Ráadásul egészségesebb is, mert a lábukat is tornáztatja)
Ezeken kívül még nagyon szeretik a Vitakraft féle "kajarudakat". Ebbõl egy csomó féle van, fel lehet akasztani a kalitkában és aztán lerágják.
Van bent a kalitban egy egész, egy félig elfogyott, meg még az elsõ szépiából egy kis maradék, csipegetik is rendesen, homokot is tettem be egy külön kis etetõbe, azt is csipkedi. Akkor ezek szerint valami hiány gondja lehet neki?
Fene a gusztusukat 😄
volt még 2 tojás, de azok nem termékenyültek meg. 😞
a 3 fióka viszont szépen gyarapodik.
Chaos Anno Domini
Nekem is hullámosaim vannak, de ivadék nem lesz mert lányok mindketten 😊
...bár most hogy jobban megnézem, tényleg papagájra hasonlítanak<#ticking>#ticking>...
...még jó, hogy a Papagájok totyikba linkeltem a képet<#idiota>#idiota>
Chaos Anno Domini
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Végülis így is egy pár csak nem úgy ahogy gondoltuk.
(az elsö madarat osztálytárstol kaptam a másodikat meg tenyésztötöl) ha terveztek a jövöben madár vásárlást én csak tenyésztötöl ajánlom és elötte nézzétek meg a helyet ahol tartották öket addig)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
amúgy álitólag a Nemes papagáj ha kiengedik akkor nem csipked semmit, nem rongál stb... mert ilyen a természete.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amúgy ez a nimfa:
És ök a nemesek (tojó a piros hím a zöld):