Ultrák,hoolok,3.félidő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az elsõ vidi óriási 😄

Videoton - Sturm Graz

Effe88
<#nevetes1><#nevetes1><#taps>

Hard Bass Steaua Bucharest

A teraszon voltam 60percbe kivonult a D szektor a frankó kis törvény miatt elõtte még szórólapon is ezt tudatták mindenkivel 60perc után a focizó srácok csak úgy leengedtek gól aztán 0-1szopás

ressy14
az UVB honlapján van beszámoló

Dum spiro, spero.

faszom a szerkezetbe, összeraktam egy pár válogatott képet a kaposvár-Fradi, at Újpesr-Pápa meccsrõl és a szurkolói kivonulásról, a Diósgyõr-ZTE meccsrõl is .....

a képek meg.............

Újpest - Pápa

egy lila írhatna pár sort

Kaposvár - Ferencváros

Diósgyõr - Zalaegerszeg

Újpest - Pápa

Sturm Graz - Videoton

U17 VB döntõ, Mexikó

nem kevés nézõvel

Libanon-Kuwait és az AK-47-esek

a bajnokikat bojkottálják elmentek az edzõtáborba 😊)

Bad Blue Boys Ausztriában

NS komment: "Példát vehetnének az MTK szurkolókról....."

Felsírtam! 😄

www.smart-bus.hu

én ezt a videót reklámoznám:

06:28-tól <#eljen><#eljen>
Gyógyulj meg Ákos !!

A Magyar Labdarúgó Szövetség megkeresésére és Csányi Sándor elnök úrral
történt személyes konzultációt követõen 2011. június 2-val hét NB I-s
csapat (Debrecen, Diósgyõr, Ferencváros, Haladás, Újpest, Videoton,
Zalaegerszeg) szurkolói képviselõinek egyhangú döntését követõen
megalakult, az MLSZ égisze alatt mûködõ Szurkolói Iroda, a szurkolói
érdekképviselet biztosítása érdekében.

Az Iroda az MLSZ Alapszabálya
szerint mûködik, elnökét, Õri Márkot, az MLSZ Elnöksége – a Szurkolói Iroda
döntése alapján – elfogadta és kinevezte.

A Szurkolói Iroda ez évben kiemelten szeretne foglalkozni az alábbiakkal:

1. 2011 évi törvénytervezet véleményezésével szurkolói szempontokat szem
elõtt tartva.

2. Szurkolói kártya, beléptetõ rendszerek kapcsán felmerülõ

lehetõségekkel.

3. Legális pirotechnikai eszközök használatára vonatkozó szabályozással.

4. A mérkõzések idõpontjának körültekintõ meghatározásával.

5. Biztonsági szolgálatok szakszerûségével.

Létesítményi helyzet és azok javításával szurkolói oldalról.

Etikus tévéközvetítések megteremtésével.

A szurkolók és a média közötti korrekt kapcsolat kialakításával.

Nézõszám emelkedés a marketing eszközeivel.

Szurkolói szervezetek által felvetett problémák megoldásában való
közremûködéssel és tolmácsolásával az MLSZ felé.

A Szurkolói Iroda alapítói egyhangúan fogadták el, hogy az Iroda mindaddig
vállalja mûködését és a vele járó teendõket ameddig biztosítottnak látja a
valódi szurkolói érdekképviseletet és javaslatainak gyakorlatban történõ
megjelenését.

Budapest, 2011. június 6.

MLSZ Szurkolói Iroda

üdv nektek ismét az NBIben!

semmi minden tirpák faszszopó? A gyûlölet sem a régi már....

Mellesleg ez most olyan nálatok, mint amikor hozzánk megjött a jelenlegi tulaj tuti volt minden.. és hát elég hamar kipukkant a lufi.. ezt a bajnokságot is eladta ez egyértelmû....

Ez köcsög <#idiota><#mf1>

Ott voltam az ultras szektorban <#eplus2>

Kurva nagy volt, remélem most nyáron megerõsítjük 3-4 emberrel még a csapatot, olyan játékosokkal mint pl. luque akkor még az nb1 ben is jól szerepelhetünk...

Effe88
Hol van az a lány aki tudja hogy mitõl barna a miskolci ultra........😊

na viccet félretéve
grat<#eljen>
ilyen szurkolókra szüksége van az nb1nek maradjatok is bent jó sokáig!;

Diósgyõr tegnap nem kicsit alkotott...
Magyarország legfanatikusabb csapata

kicsit csalódás ez a video számomra...

Angol Brigád(Újpest) Vs Új Generáció(Ferencváros)

folytatódik a narancs agyrém....

magyarul minden szurkoló köztörvényes - ezt a rendõri állítást alátámasztja majd a másik rendõr mint tanú.. ok, hogy terv csak, de a rendezõ igazoltathat... illetve s porthuliganizmus a bûncselekmény ÚTBAN a sport rendezvényre.... 😊) megint megtalálták hogy miért tart itt a magyar foci, és miért rossz a közbiztonság, s miért szar a gazdaság... mert a huliganizmus 😊))

ACAB

"Az utolsó vérünkig!

A Yellow Blus Suporters DAC szurkolói csoport ezúton hívja fel a dunaszerdahelyi csapat szurkolóit éljenek azok bárhol is, hogy az idény utolsó bajnoki mérkõzésére - amelyre május 25-én kerül sor - minél nagyobb számban vegyenek részt.

Az õsi rivális Slovan ne ünnepelhessen önfeledten, ezért szükség van minden kézre, mindenki hangjára! Töltsük meg a dunaszerdahelyi arénát és harcoljunk az utolsó vérig!

Ne szennyezhesse szlovák szurkoló lába az õsi magyar földet, ezért ha egyetlen egy slovan szurkolót is meglátunk a pályán, elégtételt veszünk!

A mérkõzés alatt kérünk mindenkit, hogy igyekezzen sportszerûen buzdítani a csapatunkat, hadd lássa a „mûbajnok” milyen a dunaszerdahelyi magyar pokol!

Hajrá DAC! Hajrá Magyarok!"

Balhé Bécsben, Rapid-Austria

Samp-Palermo

nagyon jó hangulat, és az újvidékiek is nagyon jók
szerb kupadöntõ: Vojovodina-Partizan

frankfurti hoolok a pályán

"Németországban ritkán látható jelenetek játszódtak le a tegnapi Frankfurt–1. FC Köln (0–2) német bajnokit követõen, miután a vendégek elhozták a három pontot az Eintracht otthonából. Mintegy 200 feldühödött hazai szurkoló hatolt át a kerítésen vagy feszítette fel a tribün menekülõ kapuit, és tódult a pálya irányába kedvenceik újabb veresége miatt."

ustawka
ZTE Vs Vasas

bakkerman
de sajnos mint mindent,így a futballt is a pénz mozgatja,a világon sok millióknak szórakozás a futball,öröm minden meccs,de van pár milliomos,akik gerinctelenül,érzelemmentesen akarják tönkrebaszni ezt a játékot.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

amit a bankárok és politikusok sose értenek meg...

van amit nem lehet megvásárolni

konkrétan bármit, de amúgy nem a mentõsök vagy a sürgõsségi sebészet azok akiket érdekel a baleset körülménye, helyszíne, történése, õk csak mentenek, mûtenek, ápolnak. De a mentõsöknek tény annyit közölni kell, hogy nem idegenkezûségtõl szenvedte a sérülést, hogy õk hivatalból ne tegyenek feljelentést ismeretlen személy ellen.

inkább mit mondanak a rendõrségnek,
...hogy elesett csigaszedés közben
😊

bakkerman
arra lennék kivéncsi,hogyha ott valakinek betörik a feje,vagy eltörik a lába,és hívni kell,muszáj a mentõt,akkor ezek az emberek mit mondanának a kiérkezõ mentõsöknek?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

már egyértelmû nem Zaragoza hanem Getafe a célpont

videó debreceni szemszögbõl:

Nyilván random, nem erre gondoltam. Arra, hogy szabadon lévõk nem avatkoznak bele olyanba, ahol a sajátjukat üti másik kettõ.

A földön fekvõ meg ne kapjon... már, ha okkal kerül földre. Ha csak elfekszik megint más kérdés.

www.smart-bus.hu

Scottt
Márpedig így van. 😊 Tisztelet a zöldeknek!
Effe88:Maradjunk annyiban nem csak a Ligetinek jár tisztelet,hisz az nem tiszta LE brigád volt.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

a párok random. ezért vagytok 14 en ez nem feltétlen egyéni akciós dolog.. Földön fekvõ meg igenis kapjon 1-2 rúgást ha bevállalta szerintem belefér egy határig! Elvégre nem sakkozni ülnek össze az emberek itt.

Effe88
kemény lehetett!
respect a Ligetiseknek jó arcok<#eljen>

😄

Kérdezd már meg tõle, hogy mik a konkrét "szabályok", mert egy-két dolgot nem vágok. Mi alapján alakulnak ki a párok? ( nem az elején ) Mert látni olyat, hogy ketten ütnek egyet, más meg nem nagyon avatkozik be. Viszont a földön fekvõ gyepálása számomra továbbra is kérdõjel...

www.smart-bus.hu

Ezt a videot már a kézi meccs után 1 nappal láttam. Tisztelet a résztvevõknek! Fõleg ha így van ahogy mondod!

Scottt
Akkor cáfolnálak,mindenki jár meccsre,egy embert kivéve de õ is szurkoló és adja a mókákat.Edzünk mi is keményen,csak nincs reklámozva,mint a Fradibox.Ha pletykaként erre gondoltatok.

Solt:Egy szomszédom ismerõsének a barátjának a nõvérének az öccsétõl hallottam.... 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"