Ultrák,hoolok,3.félidõ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lokista zsákmány

vidis jegyzet:

"nem voltam ott - mármint a szituációnál.a konvojtól teljesen külön volt egy 100 fõs brigádunk, de amikor Pozsonyba értünk kitört a vihar, brutál esõ, meg ilyenek, és a társaság teljesen szétszakadozott.
egyik mikró erre, a másik arra, úh ugyanúgy, mint mariborban anno, teljesen véletlenül keveredtek a mieink kb.50-60 slovanos kutya közé.
Velünk voltak a lengyel spanok is, és szinte azonnal ki is tört a matematika, de a yardok 1 percen belül lerohantak mindenkit, és elvitték a komplett brigádokat.
Tõlünk 1 mikrónyi magyart, meg a 17 lengyelt.
nagyon kevesen tudtak elslisszolni.
vki , ha akar megerõsít az ottaniak közül.
Nem tudom,h mi van a srácokkal, kiengedték-e õket, ilyenek.
ha lesz több infóm írok még.
A stadion mellett, a szokásos maszkos brigád volt mindenhol(rendõrök), de így is volt egy betámadási próba a tótok ellen.
Itt aztán megindult az attack, a tótok gumibottal, kutyával jöttek, rájuk meg repültek az üvegek.
1 embert viszont a vendég bejárata elõl vittek el tõlünk.
Annyit tudok ezekrõl a rabszolgákról elmondani, h tábor szinten a stadionban aktívak, de óriási csalódás.
Azt hittem ezek vmi top, überfasza brigád, kiéhezve a magyarokra. Közben alig volt nézõjük, a szektorukban szépen összedolgoznak, de az elsõ magyar 6-os mindenképpen jobb náluk.(már amikor a kispestiek rendesen odateszik maggukat)
Jobb napjain a hali tábor is jobb összképet fest a számomra , mint ezek ."

ForzaInter
sziléziaiaknak tartják magukat.

Yo, Bitch!

Hanem mik?

www.smart-bus.hu

ForzaInter
nem tartják magukat lengyeleknek, mert nem azok. így õket nem is érdeklik az egész magyar-lengyel barátság.

Yo, Bitch!

Na akkor itt van kavarás! 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
érdekesség, hogy a Ruch Chorzowsok meg a slovanosokkal puszilkodnak, mert állítólag õk nem tartják magukat lengyeleknek.

Dum spiro, spero.

Jól hangzik... jó tudni, hogy a lengyelek sem szeressék a szlovákokat! 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
az RBD-sek befrissítettek pár Raków Czestochowa szurkolóval 😊

Õket a német spanjaik (Red Kaos, Zwickau) által ismerték meg.

Dum spiro, spero.

Mit kerestek ott lengyelek? A hírekben az volt, hogy lengyeleket is lecsuktak... 😊

www.smart-bus.hu

9csöves9
dettó.az elsõ fél órában még azt hittem a kékek csak felvezetésként szerepelnek ennyit.aztán leesett.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
Igen. Én nem olvastam semmit a filmrõl és azt hittem a szurkolókról lesznek a középpontban. Meglepett, hogy sünökrõl szólt.

Yo, Bitch!

rendõr szemszögû film, s elenyészõ a szurkolói része.

ForzaInter
Érdekes film.. Pár hete néztem meg. Vélemények?

Yo, Bitch!

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
(2012, olasz film)

Teljes film, magyar felirattal:
http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/12041-A-C-A-B-All-Cops-Are-Bastards-Feliratos/

elõzetes:

A kispesti szurkolók már megérkeztek Albániába
(kép: Ultras Liberi)

<#taps>

www.smart-bus.hu

"Azt kell mondjam a lengyelek és közöttünk sok hasonlóság van,öltözködésbe és mentalitásban is.
pl õk is tökölnek és erre-arra szitukat játszanak,csak egy különbséggel,hogy vezényszavakat használnak ami alapján mindenki tudja mit kell csinálni abban a pillanatban.
Ebben és a szervezettségben messze elõttünk járnak."

Egy nap a pokolban! Lengyel-Orosz harcok! - Varsóban voltunk… Beszámoló EB2012

Spanolország / Espana

talán még a németek meg az olaszok összehoznak vmit..
de addig ugyanez a brigád, megint Oasis Wonderfall

angolok még😊

ez várható volt

ressy14
Ahogyan a Drukkerkocsmán olvasom, nem csak vidisták fognak kimenni Pozsonyba 😊 A lényeg, hogy magyar ne sérüljön, a többi nem számít 😄

Dum spiro, spero.

Mariborban anno jók voltak a vidisek😊))

a Slovan hooligay

bubu13
Egész jó sorsolást kaptak a csapatok az Európa Ligában. Az Mtk a szlovák Senicát kapta, a Videoton meg a slovant. Remélem elmernek majd jönni...

EEE 1899

ressy14

Dum spiro, spero.

a képek eléggé beszédesek:

az írekrõl folyamatosan kerülnek elõ a jó vidik

Gott mit uns-ért bünti jár az UEFÁtól mert ez kizárólag náci dolog

Lovrencsics csapatának, a Lech hooljainak a Poznanban gyûjtött ereklyéi...

Donyeck, fõtértõl a kocsmán át az ukrán-angolig

😊))))

"Ha nem feleltünk meg az elvárásaitoknak, az nem a mi problémánk, hanem a tietek.„Ha nem feleltünk meg az elvárásaitoknak, az nem a mi problémánk, hanem a tietek"

Arsavin ritka nagy tahó a milliomos csóka...

olasz-ír után is zúgott a The Fields of Athenry

You'll never beat the IRISH!

ForzaInter
komoly.😊

íreket eddig is csíptem nagyon, de most már mégjobban.. kár, hogy az ír klubfoci nem valami jó..

Yo, Bitch!

Shoes off for the boys in Green😊

szerintem a polákok bánják a legjobban hogy a legjobb sörfogyasztású brigád hazament...

Az elmúlt napokból mééég😊

Lengyel tömeges ugribugri 😊)

Brit himnusz svédek ellen

németek is tudnak pyrózni 😊

ForzaInter
uefa megnyugodhat..

mondjuk ott vannak még az angolok és a németek huligánfronton, szóval még lehet pár akcio.. meg a lengyelek se mennek sehova.😄

írek fantasztikusak voltak..

Yo, Bitch!

ezzel a mai nappal véget is ért az ultrák számára ez EB....

kár

“Maradjatok otthon, nézzétek a tévében, ne kockáztassatok, mert koporsóban térhettek haza” – nyilatkozta az ukrán-lengyel Eb-re utalva Sol Campbell egy a BBC-nek adott interjúban.

“A szurkolók a lelátókon és az utcákon is teli torokból éneklik a ‘B… meg Sol Campbell – azt csinálunk, amit akarunk’ refrént”