Ultrák,hoolok,3.félidõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lokista zsákmány

vidis jegyzet:
"nem voltam ott - mármint a szituációnál.a konvojtól teljesen külön volt egy 100 fõs brigádunk, de amikor Pozsonyba értünk kitört a vihar, brutál esõ, meg ilyenek, és a társaság teljesen szétszakadozott.
egyik mikró erre, a másik arra, úh ugyanúgy, mint mariborban anno, teljesen véletlenül keveredtek a mieink kb.50-60 slovanos kutya közé.
Velünk voltak a lengyel spanok is, és szinte azonnal ki is tört a matematika, de a yardok 1 percen belül lerohantak mindenkit, és elvitték a komplett brigádokat.
Tõlünk 1 mikrónyi magyart, meg a 17 lengyelt.
nagyon kevesen tudtak elslisszolni.
vki , ha akar megerõsít az ottaniak közül.
Nem tudom,h mi van a srácokkal, kiengedték-e õket, ilyenek.
ha lesz több infóm írok még.
A stadion mellett, a szokásos maszkos brigád volt mindenhol(rendõrök), de így is volt egy betámadási próba a tótok ellen.
Itt aztán megindult az attack, a tótok gumibottal, kutyával jöttek, rájuk meg repültek az üvegek.
1 embert viszont a vendég bejárata elõl vittek el tõlünk.
Annyit tudok ezekrõl a rabszolgákról elmondani, h tábor szinten a stadionban aktívak, de óriási csalódás.
Azt hittem ezek vmi top, überfasza brigád, kiéhezve a magyarokra. Közben alig volt nézõjük, a szektorukban szépen összedolgoznak, de az elsõ magyar 6-os mindenképpen jobb náluk.(már amikor a kispestiek rendesen odateszik maggukat)
Jobb napjain a hali tábor is jobb összképet fest a számomra , mint ezek ."
"nem voltam ott - mármint a szituációnál.a konvojtól teljesen külön volt egy 100 fõs brigádunk, de amikor Pozsonyba értünk kitört a vihar, brutál esõ, meg ilyenek, és a társaság teljesen szétszakadozott.
egyik mikró erre, a másik arra, úh ugyanúgy, mint mariborban anno, teljesen véletlenül keveredtek a mieink kb.50-60 slovanos kutya közé.
Velünk voltak a lengyel spanok is, és szinte azonnal ki is tört a matematika, de a yardok 1 percen belül lerohantak mindenkit, és elvitték a komplett brigádokat.
Tõlünk 1 mikrónyi magyart, meg a 17 lengyelt.
nagyon kevesen tudtak elslisszolni.
vki , ha akar megerõsít az ottaniak közül.
Nem tudom,h mi van a srácokkal, kiengedték-e õket, ilyenek.
ha lesz több infóm írok még.
A stadion mellett, a szokásos maszkos brigád volt mindenhol(rendõrök), de így is volt egy betámadási próba a tótok ellen.
Itt aztán megindult az attack, a tótok gumibottal, kutyával jöttek, rájuk meg repültek az üvegek.
1 embert viszont a vendég bejárata elõl vittek el tõlünk.
Annyit tudok ezekrõl a rabszolgákról elmondani, h tábor szinten a stadionban aktívak, de óriási csalódás.
Azt hittem ezek vmi top, überfasza brigád, kiéhezve a magyarokra. Közben alig volt nézõjük, a szektorukban szépen összedolgoznak, de az elsõ magyar 6-os mindenképpen jobb náluk.(már amikor a kispestiek rendesen odateszik maggukat)
Jobb napjain a hali tábor is jobb összképet fest a számomra , mint ezek ."
Hanem mik?
www.smart-bus.hu
nem tartják magukat lengyeleknek, mert nem azok. így õket nem is érdeklik az egész magyar-lengyel barátság.
Yo, Bitch!
Na akkor itt van kavarás! 😄
www.smart-bus.hu
érdekesség, hogy a Ruch Chorzowsok meg a slovanosokkal puszilkodnak, mert állítólag õk nem tartják magukat lengyeleknek.
Dum spiro, spero.
Jól hangzik... jó tudni, hogy a lengyelek sem szeressék a szlovákokat! 😄
www.smart-bus.hu
az RBD-sek befrissítettek pár Raków Czestochowa szurkolóval 😊
Õket a német spanjaik (Red Kaos, Zwickau) által ismerték meg.
Õket a német spanjaik (Red Kaos, Zwickau) által ismerték meg.
Dum spiro, spero.
Mit kerestek ott lengyelek? A hírekben az volt, hogy lengyeleket is lecsuktak... 😊
www.smart-bus.hu
dettó.az elsõ fél órában még azt hittem a kékek csak felvezetésként szerepelnek ennyit.aztán leesett.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Igen. Én nem olvastam semmit a filmrõl és azt hittem a szurkolókról lesznek a középpontban. Meglepett, hogy sünökrõl szólt.
Yo, Bitch!
rendõr szemszögû film, s elenyészõ a szurkolói része.
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
(2012, olasz film)
Teljes film, magyar felirattal:
http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/12041-A-C-A-B-All-Cops-Are-Bastards-Feliratos/
elõzetes:
(2012, olasz film)
Teljes film, magyar felirattal:
http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/12041-A-C-A-B-All-Cops-Are-Bastards-Feliratos/
elõzetes:
A kispesti szurkolók már megérkeztek Albániába
(kép: Ultras Liberi)

(kép: Ultras Liberi)

<#taps>#taps>
www.smart-bus.hu
"Azt kell mondjam a lengyelek és közöttünk sok hasonlóság van,öltözködésbe és mentalitásban is.
pl õk is tökölnek és erre-arra szitukat játszanak,csak egy különbséggel,hogy vezényszavakat használnak ami alapján mindenki tudja mit kell csinálni abban a pillanatban.
Ebben és a szervezettségben messze elõttünk járnak."
Egy nap a pokolban! Lengyel-Orosz harcok! - Varsóban voltunk… Beszámoló EB2012
pl õk is tökölnek és erre-arra szitukat játszanak,csak egy különbséggel,hogy vezényszavakat használnak ami alapján mindenki tudja mit kell csinálni abban a pillanatban.
Ebben és a szervezettségben messze elõttünk járnak."
Egy nap a pokolban! Lengyel-Orosz harcok! - Varsóban voltunk… Beszámoló EB2012
Spanolország / Espana

talán még a németek meg az olaszok összehoznak vmit..
de addig ugyanez a brigád, megint Oasis Wonderfall
de addig ugyanez a brigád, megint Oasis Wonderfall
angolok még😊
ez várható volt
Ahogyan a Drukkerkocsmán olvasom, nem csak vidisták fognak kimenni Pozsonyba 😊 A lényeg, hogy magyar ne sérüljön, a többi nem számít 😄
Dum spiro, spero.
Mariborban anno jók voltak a vidisek😊))
a Slovan hooligay
a Slovan hooligay
Egész jó sorsolást kaptak a csapatok az Európa Ligában. Az Mtk a szlovák Senicát kapta, a Videoton meg a slovant. Remélem elmernek majd jönni...
EEE 1899
a képek eléggé beszédesek:

az írekrõl folyamatosan kerülnek elõ a jó vidik
Gott mit uns-ért bünti jár az UEFÁtól mert ez kizárólag náci dolog
Lovrencsics csapatának, a Lech hooljainak a Poznanban gyûjtött ereklyéi...
Lovrencsics csapatának, a Lech hooljainak a Poznanban gyûjtött ereklyéi...
Donyeck, fõtértõl a kocsmán át az ukrán-angolig

😊))))

"Ha nem feleltünk meg az elvárásaitoknak, az nem a mi problémánk, hanem a tietek.„Ha nem feleltünk meg az elvárásaitoknak, az nem a mi problémánk, hanem a tietek"
Arsavin ritka nagy tahó a milliomos csóka...
Arsavin ritka nagy tahó a milliomos csóka...
olasz-ír után is zúgott a The Fields of Athenry
You'll never beat the IRISH!
You'll never beat the IRISH!
komoly.😊
íreket eddig is csíptem nagyon, de most már mégjobban.. kár, hogy az ír klubfoci nem valami jó..
íreket eddig is csíptem nagyon, de most már mégjobban.. kár, hogy az ír klubfoci nem valami jó..
Yo, Bitch!
Shoes off for the boys in Green😊
szerintem a polákok bánják a legjobban hogy a legjobb sörfogyasztású brigád hazament...
szerintem a polákok bánják a legjobban hogy a legjobb sörfogyasztású brigád hazament...
Az elmúlt napokból mééég😊
Lengyel tömeges ugribugri 😊)
Brit himnusz svédek ellen
németek is tudnak pyrózni 😊

Lengyel tömeges ugribugri 😊)
Brit himnusz svédek ellen
németek is tudnak pyrózni 😊

uefa megnyugodhat..
mondjuk ott vannak még az angolok és a németek huligánfronton, szóval még lehet pár akcio.. meg a lengyelek se mennek sehova.😄
írek fantasztikusak voltak..
mondjuk ott vannak még az angolok és a németek huligánfronton, szóval még lehet pár akcio.. meg a lengyelek se mennek sehova.😄
írek fantasztikusak voltak..
Yo, Bitch!
ezzel a mai nappal véget is ért az ultrák számára ez EB....
kár
kár

“Maradjatok otthon, nézzétek a tévében, ne kockáztassatok, mert koporsóban térhettek haza” – nyilatkozta az ukrán-lengyel Eb-re utalva Sol Campbell egy a BBC-nek adott interjúban.
“A szurkolók a lelátókon és az utcákon is teli torokból éneklik a ‘B… meg Sol Campbell – azt csinálunk, amit akarunk’ refrént”
“A szurkolók a lelátókon és az utcákon is teli torokból éneklik a ‘B… meg Sol Campbell – azt csinálunk, amit akarunk’ refrént”