Cold Fear

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dardevil
<#eljen>

Dynamic
Én annak a híve vagyok, hogy negatív véleményét is kifejezésre juttathassa az ember a topikokban ne csak a pozitívakat, de azért ennek is meg kell adni a módját.Sokkal árnyaltabb, kultúráltabb és hihetõbb lett volna, ha azt írod, hogy "Nekem egyáltalán nem tetszett, mert..." mint az, hogy kijelented kerek-perec minden indok nélkül hogy egy "a játék egy retek szar".
jó fej vagy😊

kösz😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Mostanában szinte alig valamivel..!

Brother In Arms volt az ucsó amit végig ment.:!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Egy Fórum mindig arrol szól hogy elmondhatom a véleményemet..!

Hogy ezzel valaki 1ért vagy sem...az már magánügy..!

De ha nekem valami nem tetszik vagy nem jó..vagy épp szarnak találom akkor ezt miért nem lehet elfogadni...?!

Nézzétek meg miket reagáltatok vissza....!!!
Még szerencse hogy az anyámat nem szidtátok...!!!

Ma2ska
Hát jó izlések és pofonok, de a tulélö horror müfajában ez igencsak a jobbak között van szerintem, mind a megvalósitás mind a hangulat tekintetében.

dardevil
<#taps>

ForRedGlory
Super Mario, Pochahontas, Tetris, és a túlélõhorror: Prince of Persia 3D 😄DDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

dardevil
Csak kíváncsiságból megkérdezném a kedvenc játékaid.
Elõre is köszi.

Mas-Thief
Csodálom, hogy nem vagy tele felkiáltójellel... <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

grebber
Most mit kell igy felkapni a vízet?
Neki nem tetszett kész ennyi letörölte.

Nekem (nekünk) tetszett mert marhajó game és várjuk a folytatást.

Nem kell beszólni a másiknak ha más a véleménye.

Menj azt told a gamet!!!<#eljen><#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
ÉRTEM.

KI KÉRDEZETT?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ez egy nagy retek...sz*r..!

felraktam...megnéztem...megállapítottam...letöröltem...!😞

kb...ennyi...!

grebber
Szerintem is nagyon jó játék volt és merem remélni hogy csinálna neki folytatást.

dardevil
<#eljen>

<#worship>

összegzésem: az utóbbi idõk egyik leghangulatosabb játéka volt a dark mûfajban. nekem a resident nem jött be, egyrészt már az elején elakadtam, mársérsz a harc és a kameraállások nem jöttek be. itt is lett volna mit javítani a kamerán illetve az irányításon, de nem volt azért olyan rossz, bele lehetett jönni, és akkor már könnyen ment. nem igazán lehetett benne elakadni, bár az elsõ mentésig én is bénáztam, aztán tényleg egyértelmû volt a dolog.igazán újat azt hiszem már senki ne várjon semmitõl, már mindent kitaláltak a sci-fi horror mûfajban amit ki lehetett találni, a megvalósítás és az ötletek átdolgozása az amiben eltérések lehetnek. itt a grafika kitûnõ, sõt némely külsõ helyszíneken egyenesen fantasztikusan jó, a hangok remekek, játékmenet fordulatos, se nem rövid se nem hosszú, pont jó. két nap alatt végigvittem, bár tegyük hozzá most nem dolgozom úgyhogy volt bõven idõm rá.ez az a játék amit ha normális áron árulnának lehet a boltban is megvenném, warezolva viszont szinte kötelezõ kipróbálni, mert tényleg jó

Shep
szét kell õket lõni, én a gránátvetõvel adtam nekik.

Végigvittem, és azt kell hogy mondjam a játék legjobb része az intro volt, sajnos továbbra is resident viszi pálmát, jó lenne ha végre vmi legalább megütné a szintjét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ebola75
Hello, a három generátornál mit kell csinálni a fúrótoronyban??Help plíz, elõre is thx!

Mas-Thief
Már írták egyszer itt, de
TESSÉK
Van itt 3 féle trainer, gondolom a +10-esrõl írt Caprine.

linket tudsz adni? a gamecopyn nem találja a cold feart

ForRedGlory
Rájöttem, izé megsültem 😄DD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

NeoMaN
hullámzik a vyz, figyelni kéne....

Csak a játék kikészítette az idegeiket ami érthetõ ^^
Mas-Thief
<#banplz>

ForRedGlory
Ha valakitõl megkérdezzük mint jelent az egérrel való körbenézés biztos nem az jut eszébe, hogy jobb gomb oszt had szóljon. Az jut eszébe hogy mozgatja az egeret, és arra fordul a "kamera".

Ha egyszer azt írod hogy:
"egérrel való körbenézés hiányzik belõle"
akkor honnan tudjam hogy te tudod hogy:
"Cold Fearben is körbe lehet nézni"?
Saját magadnak mondasz ellent. Persze finomítottál már a végére azzal hogy tényleg van csak macerásabb, de elõször nem írtad, én meg nem vagyok gondolatolvasó, csak azt értem meg amit leírsz. Ha az #501 utolsó mondatával indítasz akkor most nincs vita, és nem kellene magyarázkodnod. Nem hiszem hogy ebbõl bármi is az én hibám lenne, de ezzel befejeztem mert túltárgyaltuk.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ForRedGlory
"nem te vagy az elsõ ezzel"

Nem érted, én tudom mire való a jobb gomb nem vagyok semmilyen eset sem, max. klinikai 😄DD Csak te egyszerûen inkább elkezdtél beszólni, hogy nézzem már meg a beállításokat. Kicsit gondolkodni kéne, és utána magyarázni. Az igaz hogy a Cold Fearben is körbe lehet nézni, de sokkkal macerásabb, mert nyomva kell tartani a jobb gombot.

A második-harmadik mondat általánosságban szólt, nem te vagy az elsõ ezzel. Azt viszont hagy ne én találjam ki hogy nálad az "egérrel körbenézés" csak és kizárólag külsõ nézetben értendõ. Akkor te hogy hívod azt mikor pl. FPS-ben körbenézel az egérrel? A Cold Fearben körbe lehet nézni egérrel = van benne egérrel körbenézés. Ráadásul használat közben halál ugyanúgy mûködik mint pl. az általad említett Max Payne-ben csak nem mögötte vagy a karakternek hanem a vállánál, és nem folyamatosan ebben a módban megy a játék.
Vagy te most a követõkamerát hiányolnád, ha már felhoztad a TPS-eket? A kamerakövetés teljesen más tészta. Mellesleg ez is TPS, akkor ez is benne van az "akármelyik TPS"-kategóriában, így saját magadnak mondasz ellent.
Fel ne kapd a vizet, csak okoskodtam egy kicsit.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ForRedGlory
Valaki mondja már meg, mi fenét akar telepíteni az a szar játék újraindítás után. Mindig elindul a telepítõje, és vagy háromszor kell rámanni a cancelre hogy egyáltaán kilépjen.

ForRedGlory
"Akkor örülj, az is van csak nem vetted észre (egér jobb gomb alaphelyzetben).
Én nem tudom, nem divat már megnézni a beállításokat játék elõtt? Minden második ember beleszalad ebbe.😊)"

Mirõl beszélsz????????
Ne nézz már hülyének, ha meg nem tudod mi az egérrel való körbenézés, akkor kár megszólalni... Tudod, én arra gondolok, mint pl. a Max Payneben, vagy akármelyik TPS-ben. Nyugodj meg én meg szoktqam nézni a beállításokat, és mit ad isten tudom mire való az egér jobb gombja.

Akkor örülj, az is van csak nem vetted észre (egér jobb gomb alaphelyzetben).
Én nem tudom, nem divat már megnézni a beállításokat játék elõtt? Minden második ember beleszalad ebbe.😊)

ForRedGlory
Én nem tudom miért sírtatok az irányításra. Szerintem abszolút megfelelõ. Egyedül az egérrel való körbenézés hiányzik belõle "szerintem".

ForRedGlory
Ez a játék teljesen kész van 😄DDDDDD
A pálya elején van egy olyan rész, hogy derékig vízben kell menni, én meg szétlõttem a biztosítékot, az beleért a vízbe, én meg megsültem. rohadt jó 😄DDDDD

grebber
Szerintem semmit.

Seth
végigvitte már valaki extreme módban? Kapunk valamit még a végén???

PSN ID.: Beegabor

caprine
Probáljátok ki a következõ trainert: "agscftrn.exe" Nekem a GamecopyWorld-rõl van. A slow motion eszméletlen jó tiszta maxpayne, de a többi opció sem kutya.

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

Mas-Thief
Csak az a baj, hogy õk se mindig kapnak el, hanem szurkálnak elõbb. Ráadásul minden bestiát csak 1 féleképpen végez ki sajnos. (lehet hátulról akkor max 2 féle)

leslieboy
Ha jól rémlik,akkor haggyad közeljönni õket!<#vigyor>
ezután úgy kell csinálni,mint a fõszörny ellen!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Shep
hohó és azt hogy kell csinálni, hátha változik a véleményem a játékról.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Most hogy már az olajfúrón vagyok, be merem írni, hogy nekem kicsit csalódás a game, nagyjából hangulatos meg minden, de valahogy nem is tudom közel nincs az a hangulat mint pl a residentekben, nem rossz a game, de többet vártam.

EmThor
sikerült letoltam, köszönöm apámnak anyámnak és a végigjátszásnak a meg nektek! 😊

Peace

EmThor
reinstall megoldotta 😄 Peace

EmThor
lehet reinstall lesz...

jók benne a kivégzések, és van nemcsak szembõl hanem hátulról is. annak aki esetleg minden szörnyet távolról lõtt volna le.én csak most jöttem rá

egyébként köszi, vaksi vagyok, de már megtaláltam😊

persze! ha mellérakod a polcon... <#eplus2>

grebber
Ez a game támogatja az MX kártyákat?

Ott két folyosó vezet ki nem egy. Ha a generátorral szemben állsz akkor balra van az amit megtaláltál, de van egy a jobb oldalon is.

alph4
Én a alap Hoodlum crackel vittem végig, nem volt sehol semmi gond!4 😊)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350