Router beállítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdeklődnék, valaki tudna segíteni egy Cisco 3925 router egy UCS e140s M2k9 társaságban beállítani?
Tudom millió és egy dolog van, a password reset már sikerült. Sajnos nem tudom hogyan miként kellene működésre bírni. Ha valaki jártas és tud segíteni megpróbálok mindent leírni amire szükség lenne.
Előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.04.28. 10:10:56
A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép :)
. . .
Van egy új TP-Link Archer C6 router ami csak 100Mbps sebességgel fogadja a netet Kép
ha a gépbe direktbe csatlakozok akkor 250Mbps körül mozog a sebesség.
Csatlakozás típusa PPPoE és diginet.
Lehet ezzel valamit tenni?
Előre is köszönöm!
. . .
Milyen, melyik routereket javasoljátok két telephely közti biztonságos VPN kapcsolat kialakításához?
Wi-Fi képesség nem kell, csak egy folyamatos biztonságos kapcsolat. Csak ennyi lenne a dolga.
Köszi előre is.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A gondom a következő;
Adott egy ASUS RT-N12 N300-as router. Sajnos, "messze lakom" tőle, így a vezetékes rákötés nem volt megoldható. Vettem egy Tenda N300 F3-as modellt, amit jelismétlőként használok, (Légvonalban úgy 10 méter van a kettő közt, a rálátás szabad, legrosszabb esetben egy furnérlemez ajtó van a kettő közt, de ennek a problémára látszólag nincsen hatása) erre van az asztali gépem vezetékkel csatlakoztatva. Viszont, így az online játék csaknem lehetetlen. Van hogy percekig megfelelő a pingem, aztán egyszer csak 1000 fölé ugrik, és fél perceket ott is tanyázik. Letöltés egyik routeren keresztül sincsen ilyenkor. max a sógornőm netezget az ASUS-on keresztül, tabletről...
Van valami beállítás, vagy bármi, amivel javíthatnék a helyzeten? (Laikus vagyok, így ha van valakinek ötlete, akkor a legegyszerűbben magyarázza el nekem, legyen szíves!) Előre is köszönöm!
http://www.freetvmaci.info/

Downhill!!
Ez beállítási probléma. Ha nagyon szeretnéd megnézem az én routeremben mi a pontos neve annak a résznek ahol ezeket a számokat meg kell adni.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.02.08. 20:45:25
Downhill!!
bár egyébként annyi eltérés van a leírás és az én routerem beállításai közt, hogy nekem van egy Internal Port rublika is
Utoljára szerkesztette: Snexi, 2017.02.04. 15:06:51
Beállítani úgy tudod a routert, hogy elmégy a portforward. com-ra, kikeresed a saját routered és ott le lesz írva hogyan. Ha nem vagy képben kérj meg egy cimborát. Nem 2 kattintásos dolog.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Amióta beraktam egy routert azóta nagyon lecsökkent a feltöltési sebességem torrenteknél,pedig a legnépszerűbb torrentet tölteném és mégis alig akar 50 kb/s fölé menni.Szerintetek mi lehet a probléma?
- normális router vásárlása és a kettő összekötése
- "B/G only" és kisebb sebesség
- kábellel csatlakozás
- szakadozás
- router t-rózsaszín seggekbe felhelyezése
"The trees move. Do you not see it?"
Sajna csak linuxra tudnék ajánlani valami spec. programot ennek vizsgálatára.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.11.22. 20:15:29
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Másik wifi routered nincs?
http://192.168.0.1 -> wireless -> radio settings-ben Network Mode-ot állítsd B/G/N mixed-ről B/G only-ra. N only-val is próbálkozhatsz, nem tudom az segítene-e.
vagy letiltod a modemen (http://192.168.0.1 -> wireless -> radio settings), vagy pedig windows-on belül az adapter beállításaiban.
Telekom szolgáltató alap modemjét használtam wifi-re ami 3 hétig tökéletes is volt azonban ezután el kezdett szakadozni a net (kb 10 percenkétn elmegy néhány másodpercre).A szolgáltató kicserélte,a gépemet is újraraktam hátha az okozza de a wifit használva továbbra is fenn áll a probléma.A telefonos ügyintéző szerint a vonal rendben van.Most kipróbáltam kábellel és úgy néz ki azzal nem szakadozik.Mi okozhatja?
A modem: Cisco EPC 3925
Utoljára szerkesztette: Snexi, 2016.11.20. 22:38:24
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-4763_TL-SG1005D.html
A pc játékra van főleg használva, tehát fontos lenne, hogy a net sebessége ne nagyon csökkenjen. Köszi ha valaki tud segíteni.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott