Jó VÍRUSIRTÓ ingyen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
JÓ vírusirtó topicba Avast!

AVIRA - \"More than security.\"

Flamer
na akor most nod vagy avg vagy avast?😄

http://loal.atw.hu

Avast csak otthoni használatra ingyenes
Avast elég jó, sokat javult és visszamenõleg (vírusok terén) is sok fajtát észlel. Nálunk is ez van. 😊

sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e olcsó vagy ingyenes megbízható vírusírtót?
az avast mennyire frankó? önkormányzathoz kellene.
lck
Köszi. Már ez van fenn.
<#worship><#worship>

JoeFromHun
Sziasztok!

Gondoltam idevetem ha már beleakadtam:
PromóciósAntivir az Aviránál egy e-mailért cserében. Ami elõször 1/2 évre de egyszer meghosszabbítható 1/2 évre .. 1/2 éve eltelte után. Tehát egy évig van Avira Premiumod.

IngyenesRegisztráció

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Végre egy jó hír. Köszi

De gondolom a felhasználói felületen nem változtattak semmit?
Óóó jeah ^^ , én csak azért nem rakom fel mert az egyik process-e magas prioritáson fut és fagyassza a gépet olykor-olykor
lck
Egy kis Avast frissítés:

Changes in Version 4.8.1169 (March 29, 2008):
* avast! now contains a built-in anti-rootkit protection
* avast! now comes with a built-in anti-spyware protection
* new self-defense function to prevent active malware from terminating avast! processes as well as corrupting avast! files and registry items
* scanners now display a progress of current scan (percentage of work done)
* fixed a vulnerability in AavmKer4.sys kernel-mode driver (problem applies to Windows NT/2000/XP, 32-bit only); special thanks to Tobias Klein
* improvements in boot-time scanner (detection & removal of hidden or hard to delete files)
* boot-time scanner will not start when booting into Safe Mode (the program was "invisible" in that case, no progress/messages could be seen)
* improvements in many unpackers
* ACE and RAR unpackers now work even in boot-time scanner
* IM Shield: added support for QQ
* improvements in handling of NTFS streams
* Internet Mail provider now displays the name of the sending/receiving program in the tooltip of its taskbar icon
* implemented a protection against false positives in critical system files
* removed a small memory leak in one of avast! drivers (Windows Vista and XP 64-bit only)
* added support for 64-bit WHS connector (available in WHS Power Pack 1)
* greatly improved performance of the updater, especially in cases where many increments are being downloaded (e.g. avast! installations with outdated virus definitions)
* silent installation now also includes scheduled tasks, if any
* resolved a compatibility issue with Acronis TrueImage (XP 64-bit only)
* compatibility tests with Vista SP1 and XP SP3

Szerintem elég meggyõzõ.
Nincsen webes védelme 😞
BB7
Avira Antivir! <#eljen> (Free) és +bizható! 😛
www.free-av.com/
slime001
Szia! Mi jól vagyunk. És a kisegítõbe miujság? Kényszerzubbonyt! Köszi srácok!

bmate0007
istenem..

hellosztok
hellosztok
F-Secure Health Check IE alatt kell indítani
A comodo 3.0 nekem eléggé leterhelte a gépemet, igaz, csak 256 ramom van. Így visszaraktam a 2.4-et. Van mellette egy Comodo BOClean, meg egy Spybot S&D, és olyan jó védelmet nyújtanak, hogy le is töröltem a nod32-t a gépemrõl (fura, de jócskán lassította a gépem). Ha még 2 hónap múlva is mûködik a rendszerem, lehet hogy csak havonta egyszer rakok fel egy vírusírtót egy általános felülvizsgálat erejéig😊
bmate0007
Csõ. xD Semmi extra. 😄 Ott? 😛<#hehe>

mizu??
császtok
bmate0007
Jaj ne..Kezdõdik?!<#wow1><#ejnye1><#ticking><#zavart2>

nm
hello
?,

mizu?veletek
helló xdddddddddddddddddddddddd
bmate0007
hello XDDDDD

Kímélj már meg minket az ilyen értelmes hozzászólásaidtól..THX!
hello
Az AVG Antivírus Ingyenes változata minden más alkalmazást megelõzve az elsõ a kereskedelmi változat pedig az antivírus letöltések között harmadik leggyakoribb letöltés a download.com oldalon

Downloads: 55,294,379
Köszi az infot-t<#vigyor0>
bmate0007
Egyértelmû, hogy az avast! a jobb. Az AVG tényleg eléggé ratyi, mint ahogy azt a másik topicban is mondtuk.
Spyware Terminatorral nekem nincsenek ilyen gondjaim. Nekem müxik minden.<#vigyor>Sztem korrekt kis progi.

Melyik a jobb: Avast! vagy AVG??? És melyik a legjobb Spyware progi??? Én most a Spyware Terminatort használom, de kicsit lassítja a böngészõket, szerintem <#zavart2>
he
antivir
<#rinya><#rinya>

slime001
Az Avast is jó vírusirtó. Az egyik itthoni gépen most pl egy olyan vírus van amit csak az Avast boot-idejû keresésével tudnék leírtani, de még nincs benne az adatbázisba. Csak annyira gyerekes meg idegesítõ már ez az "XY vírusirtó a legjobb és az YX szar". Ha már ilyet mondunk legalább érveljünk valamivel.

"a nod az szar!" talán az avast az jó.....<#nevetes1><#nevetes1>

oké, köszi

slime001
Ha egy internet security-rõl van szó és van benne beépitett tûzfal akkor semmiféleképp ne tegyél mellé más tûzfalat. Mint ahogy már Zvara is mondta töltsd le a sima anitvírust és ahhoz tegyél fel egy tûzfalat (pl: Comodo)

Az antivírus fennt van régóta, de a tûzfala beenged minden szart. Próbáltam mellé apróbb vírusölõket régebben, de nem tûrték egymást. Nem tudom, hogy a tûzfallal is így van-e. A vírusölõjével meg vagyok elégedve és már ismerem, ha nem muszáj nem cserélném le. De ha nem muszáj a kísérletezést is kihagynám, azért kérdezlek benneteket. Mert aztán jöhetnek az uninstallok és az újra installok.

zvaragabor
Próba szerencse, máshogy nem fogod megtudni. 😊 Esetleg ha nem lesz jó, akkor felteheted az F-Secure sima antivírusát, és az mellé a tûzfalat.

Chaos Anno Domini

Van sajátja, de nem ér semmit.

slime001
Ha az F-secure-ba nincs más tûzfal akkor el kell hogy viselje, nincs mese 😊

Köszi. És eltûri a F-secure?

slime001
Én a Comodo Firewall Pro 3.0-át ajánlom. Egyenlõre angol nyelvû, de ingyenes, védelemben ott van mint a nagyok (Zone Alarm, Outpost) alig eszik valamit a memóriából! Ha esetleg nem vagy otthon az angol nyelvben akkor tedd fel a régebbi (2.4-es) verziót az magyar. Ott megszokod a dolgokat, meg hogy mi hogy megy és akkor az angol nyelvûvel is elboldogulsz! Comodo Firewall Pro 3.0 Comodo Firewall Pro 2.4

Hello
Nekem valójában nem vírusírtó kéne, hanem tûzfal. F-secure-t használok, de szar a tûzfala. Olyan tûzfal kéne, amit eltûr az F-secure, úgy tudom elég kényes az efféle dolgokra. És az se hátrány, ha magyar nyelvû, hogy kezelni is tudjam. Remélem tudtok segíteni. 😊