Hajhullas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
#903-as hozzászólás. Szerintem elég egyértelmûen leírta...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egy bõrgyógyász egyszer azt mondta nekem hogy a minoxidil sem mindenkinél hoz javulást de kb 80%-nál igen,de csak a még meglevõ hagymákon tud segíteni,kb 20%-nál meg hatása sincs.
Egyik napról a másik napra 26 évesen szakadni kezdett a hajam, úgy hogy még szedtem a diane-35-öt. Ezért abbahagytam a szedését és utána olvastam,meg jártam a dokikat. Kiderült, hogy sok olyan nõ van akinek a diane-35 szedése alatt kezdett hullani a haja. Az egyik doki azt mondta, hogy ez a gyógyszer elõre hozta azt a hajhullást ami 80 évesen kellet volna, hogy bekövetkezzen nálam.
Tartom a kapcsolatot, ilyen nõkkel de sajnos nekik is hullik a mai napig a hajuk. Ezért az utolsó mentsváram a minoxidil.
Segítségeteket szeretném kérni.
Én egy 30 éves nõ vagyok 4 éve hullik a hajam, már több mint a háromnegyedét elveszítettem.
Minden orvosi vizsgálatom negatív.
2 hónapja bõrgyógyász tanácsára használom a regaine 2%-os oldatott.
Kérem azokat az embereket akiknek hatott a minoxidil, vagyis kinõt tõle a hajúk. Kérem írják le sikertörténeteiket.
Tényleg használnak ezek a szerek? Nagyon elvagyok keseredve.
Köszi a segítséget.
Ráadásul ha USA-ból rendelve Rogaine 5%-os hab sokkal olcsóbb! és tuti hogy eredeti!
Én mindig innen rendelem
Sima postát választva is 14-20nap alatt kiküldik!
Postaköltséggel együtt 3 flakon 12 500 Ft szóval 1db 4166 Ft
Én 4db-os kivitelt szoktam rendelni az éri meg a legjobban, úgy 1db 3900 Ft<#wink>#wink>
De ha rendelnék 18db-ot úgy csak 3270Ft-ra jön ki 1db, aztán én is szépen itt reklámozhatnám 5000Ft/db áron😊 De mint 6éve erõsen kopaszodó ember tudom mekkora szívás ez a kopaszodás és nem baszok ki sorstársaimmal!
Most direkt megnéztem mi van a legutóbb érkezett dobozára írva és Pfizer 2007 és márciusban jár le. Gondolom ez úgy lehetséges, hogy még ilyen is van a raktárakban.
Szóval emberek akinek van bankkártyája az nyugodtan rendeljen innen:
innen
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Elõre is köszönöm!
-Kirkland minoxidil 3 flakon (3 havi adag) 6.000Ft
-Rogaine hab 5%-os minoxidil tartalmú(eredeti amerika gyártmány):
1 flakon (1 havi adag) 5.000 Ft
2 flakon (2 havi adag) 10.000 Ft
3 flakon (3 havi adag) 15.000 Ft
-Spectral DNC-L
1 flakon (1 havi adag) 9.900 Ft
-Spectral DNC
1 flakon (1 havi adag) 8.200Ft
-Revita sampon 180ml
1 flakon 6.900Ft
-Rogaine for Women 2% minoxidil(eredeti Pfizer gyártmány) tartalmú
3 flakon (3 havi adag) 12.000 Ft
DHT blokkoló:
-Finpecia Propecia (gyártó:Cipla(India))) 1mg-os kiszerelésben,
1 havi adag(30 szem): 4.500Ft.-
-Dutasteride 0,5mg (eredeti gyártói termék): 6.500Ft
Egyéb helyeken akár ennek 2-3x-át is elkérik.
Átvétel: Bp.-en személyesen, vidékre postai úton.
Érdeklõdni: [email protected]
20/981-3656
Ismeri valaki az Alpecin készítményeket? Tapasztalat? Bár az igazából csak megelõzõ, hajhullás ellen, erõsíti a hajszálakat stb. http://www.alpecin.de/hu/index.php
Gondolom a homlokodra értetted, hogy fényes lesz utána. Nos ez szintén egyénfüggõ, illetve attól is függ, hogy mennyit használsz 1 alkalommal hátulra (vertex) és mennyit az elülsõ zónára. Minél többet használsz elõre, annál inkább válhat "fényessé" a homlok. Rogaine hab esetén egyáltalán nem tapasztalható ez a fényes megjelenés, mert 2 perc alatt beszívódik.
Ez egyénfüggõ, hogy kinek melyik válik be jobban. A Rogaine hab jóval praktikusabb, mert reggel nincs vele macera, szinte azonnal beszívódik, viszont jóval drágább is, mert a Rogaine márka nevet meg kell fizetni. A Kirkland lasabban szívódik be, de sokan effektívebbnek tartják, mint a habot.
Ha valaki leáll a minoxidillel, akkor elvileg a használat elõtti állapot áll vissza, de gyakorlatilag nehéz megmondani, mert akinek beválik az nem hagyja abba, akinek meg nem válik be, azok meg az elsõ pár hónapban abbahagyják.
Mégegy kérdés:Arról van valakinek tapasztalata hogy ha abbagyjuk ezek használatát akkor kopaszabbak leszünk-e mint a használat elõtt vagy csak annyira mint elõtte?
Hogy fellebentsem a fátylat elõtted a Pfizer vs Johnson&Johnson rejtélyrõl:
Valóban a Johnson&Johnson felvásárolta a Pfizert, de a 2007-ben legyártott termékek még Pfizer cimkével szerepelnek és mivel a Rogaine Habok szavatossági ideje 3 év sok termék a mai napig a Pfizer felirattal kerül forgalomba(ez a Rogaine folyadékokra dettó igaz). Nekünk is van olyan amin még Pfizer felirat van, és van olyan amin már Johnson&Johnson, de egyik termékünk lejárati ideje se korábbi 2010 júniusnál. A lejárati idõ, amúgy bele van égetve mindegyik flakon aljába. Azért írtunk gyártónak Pfizert, mert mindenki így ismeri jobban ezt a terméket, aki már hallott róla. Azt viszont kevesen tudják, hogy a Johnson&Johnson felvásárolta a Pfizert. De csak a te kedvedért gyártó: Pfizer majd Johnson&Johnson.
És mielõtt nekiugrasz a másiknak inkább tájékozódj!
Rogaine felhasználó vagyok jómagam is és ráakadtam erre a fórumra,való igaz,hogy azért regisztráltam be hogy megkérdezzem,milyen az a "Pfizeres-Rogaine",mert aki rendelt már , pláne aki árulja, az tudja,hogy ki a gyártója az eredeti Rogaine-nek.
Én más fórumon vagyok regisztrálva már régen ,és ott nem szokás reklámozni,ezért jegyeztem meg amit megjegyeztem elõzõleg.Ott is vannak persze akik több néven beregisztrálnak,az egyiken hirdetnek , a másikon meg dicsérik másik-magukat...
Ha itt ez okés , akkor nekem pláne oké,úgysem fogok itt fórumozni,mert van valami ezen az oldalon ami a gépemnek nem tetszik, többször kikapcsol vmi miatt amikor ezen az oldalon vagyok...
Eredeti, bontatlan amerikai termékeket árulunk. A megrendelt árucikkek kézhezvételétõl számított nyolc napon belül a vásárlónak joga van elállni vásárlási szándékától. Magyarul ha a vásárló elégedetlen, akkor viszzaküldheti a terméket és visszafizetjük az árát.
Továbbá számos megrendelésünk érkezett errõl a fórumról a nyitás óta. Majd ha nem lesz rá igény nem hirdetünk.
Végül: Nagyon, de nagyon átlátszó vagy Twitter. Egy napja regisztráltál SG fórumon és egyetlen egy hozzászólásod se volt eddig, magyarul csak azért regisztráltál fel, hogy itt mocskolódj. A napnál is világosabb, h te vagy valamelyik méregdrága konkurens webshop vagy, vagy valamelyik looser kis dealer. Ahelyett, hogy alattomosan áskálódsz inkább vedd fel a versenyt az árakkal és a szolgáltatás minõségével és üzletelj tisztességesen!!!
Annyit még hozzátennék, hogy ha abbahagyod, akkor egy igen erõs és gyorsan lefolyó ritkulásra számíthatsz.
Rajta is van a dobozon....Szóval elég furcsa...
A másik ,meg ez egy fórum,ahol emberek megosztják egymással tapasztalataikat,nem pedig egy hirdetõtábla ahol szedett-vedett honlapokat hirdetnek!
Nem ez a helye az ingyenreklámnak!!!!!!!!
MEGYNYITOTTUK WEBSHOPUNKAT, AHOL A LEGKEDVEZÕBB ÁRON VÁSÁROLHAT HAJNÖVESZTÕ TERMÉKEINKBÕL! CSOMAGKÜLDÉS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉRE!
www.drogeriaplusz.hu
3 FLAKON (3 HAVI ADAG) KIRKLAND ÁRA MOST 7000 FT!!!
Eladó: kirkland 5% -os minoxidil, originál amerikai kiszerelés. 3 flakon (3 havi adag) 7000 Ft.
Átvétel: Budapesten személyesen, vagy csomagküldés. Vidékre csak csomagküldés. Mindkét esetben lehetséges INGYENES CSOMAGKÜLDÉS!!! Várakozási idõ nélkül, folyamatosan! Vásárlás, rendelés, további információk: www.drogeriaplusz.hu
MEGYNYITOTTUK WEBSHOPUNKAT, AHOL A LEGKEDVEZÕBB ÁRON VÁSÁROLHAT HAJNÖVESZTÕ TERMÉKEINKBÕL! CSOMAGKÜLDÉS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉRE!
www.drogeriaplusz.hu
3 FLAKON (3 HAVI ADAG) ROGAINE HAB ÁRA MOST 15000 FT!!!
Eladó: rogaine foam (hab formula) 5% -os minoxidil, originál amerikai kiszerelés (gyártó: Pfizer).
1 flakon (1 havi adag) 5400 Ft
2 flakon (2 havi adag) 10800 Ft
3 flakon (3 havi adag) 15000 Ft
Átvétel: Budapesten személyesen, vagy csomagküldés. Vidékre csak csomagküldés. Mindkét esetben lehetséges INGYENES CSOMAGKÜLDÉS!!! Várakozási idõ nélkül, folyamatosan! Vásárlás, rendelés, további információk: www.drogeriaplusz.hu
www.folliclinic.sk
www.hairhungary.hu
Én eddig ezeket találtam,de nem néztem utána alaposabban:
http://hajbeultetes.hu/
http://www.sikos.hu/
http://www.inthairin.hu/
http://www.himgeurope.com/(ez nem FUE,de azt mondja korszerûbb)
Van tapasztalata valakinek,hogy a FEU kezelést végzõ klinikák közül ár-érték arányban melyiket érdemes választani?