Vállalkozás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
Havonta lesz kötelezõ neten bejelentgetni? Könyvelõm már mondott is egy szép összeget ha nekie kell csinálnia ...
Ez kibaszás
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Azt a 4%-ot kibírom.
100 forint árbevételembõl a Gyurcsány-csomag csak 2 (kettõ) forint 40 fillért vesz el pluszban. (A bevétel 60%-ának a 4%-át).
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
És ti pontosan mivel foglalkoztok ?
A Quelle katalógusból megrendelt termékeket szállítjátok ?
vagy ilyen termékeket árultok a boltban ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Fákjúal!
változtak a banki törvények.
A baj csak akkor kezdõdik, ha nem tudjátok fizetni a hitelt.<#confused>#confused>
..ma is milyen szar forgalom volt...c
Takarékszövetkezetunk tájékoztatja Önt, hogy a hitelszerzõdése alapjául szolgáló 12/2001.(1.31) Köorm. rendelet 2006. febr.
11. napjától módosult, mely szerint, ha Önnek fizetési késedelme keletkezik, és a késedelem az 1 hónapot eléri, akkor
Takarékszövetkezetunknek nincs lehetõsége a késedelmes törlesztõ részletre esõ kamattámogatás lehívására. Ebben az esetben
Önnek a szerzõdésben rögzített bruttó kamatot kell megfizetnie. Amennyiben a törlesztõ részletek megfizetése szerzõdés
szerint rendezõdik (az elmaradást sikerül további befizetéssel megszüntetni), akkor csak a még késedelmessé nem vált törlesztõ
részletre esõ kamattámogatást tudjuk jóváírni.
U.I: Csak tájékoztatás.
Fákjúal!
nekünk régen volt egy táska-üzletünk,
aztán abban az idõben járattuk a Kereskedõ-t,
azóta küldik ingyen. D
Aminek nagyon semmi jövõje, fõleg vidéken.
Fákjúal!
egyébként igazad van, mi is küzdünk hónapról-hónapra.
nincs pénze az embereknek.<#rinya>#rinya>
tényleg nagy akilátástalanság, mert a mostani év
is szegényebb lesz mint az elõzõ, figyeljétek csak meg.
Évrõl évre kevesebb a forgalmunk, illetve mindig ki kell találnunk valami újat, hogy
egyáltalán szinten maradjunk, vagy csak kicsit csökkenjen a forgalmunk.<#rinya>#rinya>
Fákjúal!
Majd meglátogatlak.
Fákjúal!
Mit tehetnenk? Varunk..
Mar szinte minden keszen all, csak a hivatalok es a szolgaltatok szivoznak eszelosen. Marcius eleje fele nyitunk😊
Fákjúal!
Eleinte csak én leszek benn és/vagy a tesóm és õ is olvassa a fórumot, szal beégés kizárt😊
Inkább az lenne poén ha vki helybéli aki olvassa ezt a fórumot beköszönne a nevedben. Aztán mikor másodszorra tényleg te néznél be már furcsállnánk a dolgot😊)
Ja, meg akarjuk szórni kicsit a középsulikból utolsó óra után egy tömegben kitóduló srácokat szórólapokkal, Ffxi ha vletlen van olyan pécsi ismerõsöd akit érdekelne ilyen meló, h 25 percre beáll és a szembejövõ srácoknak adogatja a szórólapokat (25 percért 1000 Ft cash + 5 óra ingyen net/game kártya), akkor szólj, mert kell pár ember! Napi egyszer megjátszuk ezt pár napig csak h hallassunk magunkról😊
Ha vmikor benézel említsd meg h beszéltünk ezen a fórumon!😊
könyvelõt meg is kérdem ha látom. D
és kérjél tõle egy Vendég újságot,
ingyenesen kapjuk mi is.
Abban van italautomatás cég.
Az így igaz. Csak nem mindegy, hogy melyik országban adózol. 😊
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
Elragadtattam magam egy kicsit, örömömben rögtön beírtam h megvan a hely. Jelenleg próbálok alkudni a bérleti díjból, valószínûleg holnap kapok választ. Egy kis különbség van már csak az elképzeléseink között. Ha minden optimálisan alakul február 15 körül nyitok!
Ha fix az üzlethelyiség akkor írok részleteket, pontosan hol hogyan stb lesz az üzlet. Jelenleg kérek ajánlatokat hardverre, szoftverre és italautomatákra. Mivel üdítõk árusítása is kereskedelmi képzettséghez és engedélyhez kötött ezért kezdetben kizárólag automatákból akarok kávét/üdítõt/snacket árusítani (kis befektetéssel akarok indítani, amíg nem ismerem az igényeket).
LittleL ha van tanácsod kávéautomaták ügyében kihez érdemes fordulni (baranya megye), azt szívesen veszem!
Ha megvan a hely hamar bepakolunk, akkor majd teszek fel képeket is.
Ha vkit érdekel amd athlon 3000+, geforce 6600gt, 1 gb ram konfigok lesznek a jatekgepek (6db), + 2db kicsivel gyengebb gamer, + 2db csak netre, +1db szerver.
Ha vannak tanácsok, ötletek játékparkra, vagy bármi egyébre azt nagyon szívesen veszem!
Bízom benne, hogy elõbb-utóbb a berendezett hely képeivel jelentkezhetem!
rakhatsz fel képet ha gondolod.
Fákjúal!
ffxi: a mohácsi hely olyan volt, mint mondtad, sõt nem számítottam rá, hogy ilyen idõtájt ilyen sokan lesznek. Látszik h tisztán a netezõkre építenek és az jól is megy, legalábbis az alapján amit láttam. Annyi h nagyon olcsó, 200Ft-ból nehéz jó nyereséget termelni. Egyébként elgondolkoztam, csávó a pultnál miért háttal ül, így nem látja ha bejön vki, v vki a hóna alá csap egy gépet és kisétál, azt meg mindenki látja õ mit alakít a monitorján.
Van ennél jóval olcsóbb is, Keszthelyen olyan durva árverseny alakult ki a netcafék között, h van aki 90Ft-ért adja a netet óránként!
Sztem egy 300 Ft körüli összeg kell ahhoz, h tudjál rendes bevételt termelni, pl 140Ft fél óra, jól is hangzik, de mégsem olyan kevés.
Januárban lehet hogy több szerencséd lesz,
mert olyankor sok üzlet végleg bezár....
szerencse is kell hozzá.
Amiben a legnagyobbat csalódtam az viszont Pécsen a Matrix. Most voltam elõször és egyenesen ledöbbentem, valami sokkal komolyabbra és sokkal jobbra számítottam. Játszani jóformán nem is tudtunk (a játékarénába mentünk, külön van terem csak netezésre), ugyanis invalid ck-key stb hibák jöttek be, a pultosgyerek is tanácstalanul csóválta a fejét, próbálkozott a daemon-tools-al, aztán a többi játékos felvilágosította, h pl counterstrikeot csak lanon lehet játszani (magyarul illegális az összes szoftver, legalábbis a többségük biztosan). A warcraft is kani loaderrel ment😊 (illegális szerverhez csatlakozó program tört játékhoz). Az egér szar volt, a monitor kicsi és vibrált, a játékok mind 800x600-on mentek, már amit nagy nehezen sikerült elindítani.
Mohácson is hasonló volt a helyzet, de ott láthatóan nem a játék volt a lényeg, ezért nem hoztam ott fel hibaként.
Az üzlethelyiségen viszont fennakadtam, a megfelelõ helyen nem találok kiadó üzletet, elakadtam.. A helyet tartom a legfontosabb dolognak, amíg nincs jó hely inkább nem nyitok.
For sale: thedronewebshop.com
Nézzétek meg.
For sale: thedronewebshop.com
Ilyesmit gyanítottam italkiszolgálással kapcsban, le is teszek róla, elég lesz ha dobozos üdítõket, csokit chipszet meg kávét - automatából v egyéb egyszerû megoldással lehet kapni.
Nagyon úgy néz ki, hogy belevágok a dologba, ahogy részletesebben is beszámolok a tervekrõl egyre többen biztatnak erre.
Sztem az a lényeg h rákattanjanak a dologra a fiatalok. Szükség lesz az elején egy ingyenes napra v nagyon kedvezõ idõszakokra, hogy megismerjék az élményt amit az online játék nyújt.
a sok engedély miatt..
ÁNTSZ - ha italkiszolgálás van, elõírhatnak neked WC -ket kialakítani.
Ha szeszes italokat is akarsz az még rázósabb, mert Vám és Pénzügyõrség ellenõrzi. Ezt a Rendõrségen kell engedélyeztetni, iskolák, rendelõk 200 m -es közelségében, nem lehet szeszes italt árulni. DE gondolom ebbe nem akarsz belebonyolódni.
szakképesítés asszem nem nagyon kell, ha italokat is karsz hozni a boltba.
Pénztárgép viszont mindenképpen kell, azthiszem - ezt Apeh -nél kell bejelenteni.