Vállalkozás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Az üzletben nincsen barátság"
Mert lehet mondjuk ismerõsökre támaszkodni, szívességet
kérni mondjuk egy-kétszer , de hosszú távon ez nem mûködhet.
És ráadásul a kapott szívességet is vissza kell adni egyszer.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
könyvelõ ismerõs (pár ezer), a kocsi gázos (134ft/l)
Így már azért könnyebb.
Már csak az áfa van..
Ezen az oldalon a letölthetõ dokumentumok között vannak a vállakozási formák, amelyben le vannak írva a vállakozási formák és az anyagi vonzatai.
de ahhoz több millió forint kéne induláshoz,
meg személykocsiba sem lehet túl sok alkatrészt berakni.
Meg ha már vállakozó leszel ott van a könyvelési díj is
ami plusz teher, havi 10.000 forint legalább, de
ez függ a számlák mennyiségétõl.
És ott van még a fizetendõ ÁFA, vagy ha nyereséges leszel ott lesz
az adó, bár ezen ügyes könyvelõ gyorsan tud segíteni. D
Egyéb költségként számottevõ a benzinpénz - nem filléses dolog
a telefonköltség,
hirdetési díjak - több tízezer forint
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Elvileg vállalkozóival én is vásárolhatok nagykerben, ha nem, -> szerzõdés.
Köszi a tanácsoz!
nos én azt javaslom keress valakit, aki nagykerben tud
nagytételt vásárolni a számítógép nagykerben.
Aztán szerzõdést kötni vele, hogy te összeszereled a gépeket, és kiszállítod házhoz a kész gépeket,
windowsal, meg miegymás programmal telepítve.
Mert az embereknek fontos a személyes kapcsolat,
hogy rudják azt, hogyha nálad rendelnek gépet, akkor
te rakod össze, és a lakásban fogod a vevõnek beüzemelni,
sagítesz nekik a programokat feltelepíteni. stb.
Aztán ha elromlik valami, hozzád fognak menni, mert
te üzemelted be.
mivel elég sok ember van még akik csak alapfokon értenek a
gépekhez, és ha elromlik valami, legyen az a programbeállítás,
vagy nemán hardweres probláma, akkor biztosan
téged fognak hívni.
Tehát kerseni kell egy vállalkozót,
aki az alkatrészeket odaszállítja neked.
Õ fog hírdetni, meg miegymás, mert neki
csak egy megbízható számítógép-összeszerelõ kell.
- Barátaim, akitõl a gépemet vettem most
ezzel foglalkoznak, és beindult nekik.
- Mondjuk én nem sokat értek a számítógép bizniszhez,
mert vendéglátással foglalkozunk,
de remélem van azért benne hasznos tanács.
Kinek kell üzleti tanács ?
Egyáltalán van itt valaki,
aki vállalkozó ? Instict -en, Tep, en és rajam kívül ?
Elõször is sok sikert! Annyit szeretnék még hozzáfûzni az elõttem szólókhoz, hogy ha már beindult a biznic, akkor ne csak a közvetlen környezetedben gondolkozz lehetséges partnereken. Ismerõsömék pályázatírással/könyveléssel foglalkoznak, megyeszékhelyen laknak, de a megrendelõik nagy része a környezõ kisebb városokból-falvakból van.
Szerintem megér egy próbát az, ha a Te környéketeken lévõ településekre kigurultok, felkeresitek esetleg az iskolákat, önkormányzatokat, egyéb hivatalos helyeket, elmesélitek hogy mivel foglalkoztok, biztosítjátok õket a folyamatos ellátásról/szervizrõl stb. és lehet, hogy így több partnert fogtok, mintha várjátok õket. Adogatjátok a névjegykártyákat és lehet, hogy hamarosan hívni is fognak. Kicsit több utánajárás, de -bizonyítottan- több az esély.
A lényeg szerintem, hogy kialakíts egy állandó vevõkört, ami neked majdhogynem fixen hozza a pénzt, a többi már csak ráadás. 😊 No jó, az én véleményem az optimistábbak közül való. 😉
Még1x sok sikert!
gamertag: kenobita
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Így van, de meg kell vásárolni a progikat. Amik általában nem olcsók. Egy macsómédia csomag (Fireworks a szép grafika miatt) asszem párszáz, talán 300 ká. Nem árt egy vindóz, egy offisz (bár ebbõl elég korrekt az OpenOffice is) sem.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Hogyhogy nincs idõd rá?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Miért ne kéne?
Én 22 éves vagyok, és 700 ezer forint felett tartozom különbözõ helyekre. (Csak T-Mobile 160 felett) Nekem viszont 2 év fél millióval lógnak különbözõ helyek...
Ez változik, de lényeg, hogy vannak olyan erõsek a kintlevõségeim, mint a tartozásaim.
Nem baj az adósság, legyen akármennyi. Sokan hiszik ezt, de nem baj. Baj csak és kizárólag az, ha nem tudod kezelni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
+ a gép mûködéséhez szükséges szoftverek, amin fut a weblapkészítõ progi....
Egyébként tartósan alacsony árakkal nem éri meg termelni, szolgáltatni. Ha a ktg-k nem térülnek meg akkor leves.
"és máris az eredeti sokszorosát fizetted " - ezt a gondolatot vittem tovább. Vagy azt tilos? Nem. AMÚGY
Lényeg, h kicsi legyen a kockázat, minimális befektetés, jól jövedelmezõ.
#145=nem davos80 írta...
)