Vállalkozás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Freak - Te miben utazol?
Én 50 ezerrõl hallottam.
mutogatni meg mindenhol tudnak, innen délre ez remekül beválik, én panto-német-angol-olasz nyelvnek hívom 😄
Riszpekk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
nem tudsz angolul?
Riszpekk
Ha így van, minek a 8 százaléka?
Hogyan állapítják meg az összeget?
-Kell számla?
-Nem.
-Kell számla?
-Kell.
-Nesze, bazz, 5 rongyal drágább...
csak akkor csináld legálisan, ha kurva sokat keresel vagy cégeknek kell számlát adnod, mert a kevésen hülyeség az állammal osztozni, fõleg hogy a semmibõl is ki kell tejelned havi 10-20 ezret
szóval a tanácsom: amíg lehet, feketén dolgozz
Riszpekk
Könyvelõ van ingyen, ez viszonylag nagy elõny.
ez nem normális, lássuk be
Riszpekk
És mi a véleményed a mi kis éjjel-nappal hívható számítógépszervízünkrõl, és egyéb tevékenységekrõl, érdemes belevágni?
Riszpekk
az hogy kell-e papír a tevékenységtõl függ, eléd raknak egy listát a nem papírköteles tevékenységekrõl, amik közül válogathatsz
általában minden iparágban van olyan, hogy EGYÉB ..... jellegû tevékenység, ez afféle kiskapu lehet
TB-t meg ilyeneket negyedévente fizeted, ha nincs jó bevételed, rábaszol, hála a magyar rendszernek (a semmibõl is adózni kell, hurrá)
Riszpekk
( mûszerész szakmunkás viszga...stb. )
Ugye a vállalkozóihoz csak érettségi kell?
(ez ugye 50 ezer?..)
Mindkettõnknek érdemes kiváltani a vállalkozóit, vagy csak az 1iknek?
Azt leírtam már mivel akarunk foglalkozni.
2 en vagyunk,
van egy autó,
itt Gödöllõn, és környékén járnánk a várost/okat,
és mint éjjel-nappal hívható számítógépszervíz lennénk (a felsorolt szolgáltatások mellett.)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Számítógépeket, mobiltelefonokat, elektronai berendezéseket javítanánk, ezenkívül számítógépeket állítanánk össze, hálozatot építenénk ki, riasztókat telepítenénk.
Vannak különbözõ tanácsadók, de azok : $
NEM találtam ilyen topikot. Ha van bocs.
Köszi elõre mindenkitõl a segítséget.