A Microsoft lesújtani készül a Halo 2 kalózmásolatának terjesztőire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

idefigyelj kódos barátom mekem csak végig kellett írni hogy 0!!!!!<#gun>
DeathMatch
És mivel csap le légycsapóval <#vigyor>

Warez 4ever!!

manoG
Há!

Nemtom mijaza Háló 2,de most kaptam meg az 1-et.
Az a probléma, hogy a 25 karakteres kódot tartalmazó kis "kapszula" elgurult.Azóta sem találjuk, pedig a hörcsögeinkre fejlámpát szereltünk, de õk sem jutottak semmire az ágy alatt.

Véletlen enm tudja valaki mi vót a kód benne?

Rögeszmékkel nincs értelme vitatkozni, arra van Dr. Csrnus.
"azok jatekjajik sem fognak hasonlitani a pc jatekokra" - Még szerencse! A változatosság gyönyörködtet. 😊

"a konsoel jatekokat lehet ketten jatszani" - Próbálnál ki egy 6 vs 6 Counter-Strike-ot, elsírnád magad a 2 játékos mód miatt. Amúgy annyiban igazad van, hogy manapság egy gépen nem lehet ketten játszani PC-n (mármint a kiadott játékok ilyenek). Én annyira nem hiányolom, mivel egyrészt baromira lassítja a játékot, másrészt pedig a beszûkült látótér engem nagyon zavar. Verekedõs gammánál van kvázi értelme a dolognak, de azt PC-re nem adnak ki.

"tokeletesen vannak meg alkotva, bugok nelkul, optimiyalva vannak" - Tökéletes program márpedig NINCS! Az, hogy elvakult vagy és nem veszed észre a bugokat, egy dolog. PC-n megvan a lehetõség a hibajavításra a patcheken keresztül. Amúgy ez az egész "bugos PC-s játékok" szindróma abból adódik, hogy volt sajnos pár példa arra, hogy félkészen adtak ki játékokat, és ebbõl a konzolbirkák általánosítottak. Képzeld el, mire lehet jó egy patch a hibajavításon kívül: pl. a Vampire The Masquerade: Redemption-höz egy(!) db patch jelent meg, és az sem hibajavított, hanem lehetõvé tette azt, hogy bárhol menteni lehessen, illetve harc közben leállíthassuk a játékot és úgy osztogassuk ki a parancsainkat.

"mennek ugyanazon a konsolon az uj jatekok is" - Ez így van PC-n is. Persze egy 486-on soha nem fog futni a Doom3, de egy másfél éves gépen még eldöcög. Az öcsém gépe már lassan 3 éves és vígan játszik a Doom3-mal.

"sokkal jobban neznek ki mint a 2 eve megjelentek" - Mintha PC-n nem lenne grafikai fejlõdés... Ez azért nevetséges érv, nem gondolod? Ha viszont arra gondoltál, hogy ugyanazon a hardware-en, akkor elárulom, hogy ha pixel shaderes VGA-d van, akkor ez az állítás PC-re is igaz. Van pár (relatíve) idõtálló fejlesztés PC-re is (pl. T&L, pixel shader), ahol jelenleg csak az órajelek feltornászása folyik (illetve a funkcióbõvítés, de ez a játékokban lassabban követhetõ). Nem kötelezõ félévente gépet fejleszteni. Sõt, én jól elvagyok a lassan 1 éves konfigommal. Akkor sem volt csúcskategória, most pláne nem az, ehhez képest minden játékot full grafikán játszom 1024x768-ban, és remekül fut mind.

"sokkal jobban lehet szorakozni azok jatekokal, sokkal jobbak is" - Ízlésrõl vitatkozni hülyeség. Valakinek bejönnek a konzolos játékok, valakinek nem, ezt értelmetlen összehasonítani. Ha megfigyeled, totál másképp állnak le konzolos játékot fejleszteni, mint PC-set. Tipikus konzoljáték pl. a Tony Hawk-sorozat (fix helyeken mentés, idõlimit, rengeteg színes bigyó, titkos karakterek/helyek/akármik), míg mondjuk egy Wizardry 8-at nehezen tudnék konzolon elképzelni (kötetlen játékmenet - bár ebben a Morrowind jobb (de az megjelent Xboxra is), akárhol menthetsz, nyugodtabb játékmenet, a szürkeállomány intenzívebb használata). Ne akarjuk a két játékpiac termékeit összehasonlítani. Nem véletlenül fanyalognak a szakújságírók akkor, amikor egy konzolról PC-re portolt játékhoz semmi olyan pluszt nem adnak hozzá, amire a PC képes (még a Konami is igyekszik, pl. a Silent Hill-sorozatnál akárhol menthetünk, illetve a grafikát az egekbe tornázhatjuk - azért egy TFT kijelzõn 1280x1024-ben jobban mutat, mint TV-n).

"van verekedos jattek, tekken, adventure, minden fajta" - Verekedésbõl PC-n hiány van, ez igaz, de a piac diktálja így (szerintem mindenki sajnálja a billentyûzetét/gamepadét szétverni 😊)) ). Amúgy a Tekkent miért vetted külön? Az nem bunyó? Hadd kérdezzek vissza: szimulátor van konzolon? Nem ilyen akciógagyi, hanem rendes, igazi szimulátor, mint pl. a Flight Simulator-sorozat, vagy a Falcon 4.0, a JANE's-sorozat, Il-2 Sturmovik? Kötve hiszem! De ugyanezt mondhatnánk a menedzserjátékokról, akár sport, akár gazdasági menedzser-programról van szó. Kalandjáték kell? Tessék: A.G.O.N., Wanted - A Wild Western Adventure, Nancy Drew: Curse of the Blackmoor Manor, Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, Myst IV Revelation, és ezek csak az újabbak. Óvodás szint fölé emelkedve: amire a legnagyobb igény van, abból kap a legtöbbet a vásárló. PC-n az FPS a nagy divat, ebbõl van a legtöbb. Ezért szidni a PC-t, mint platformot, btaság.

"esmost hogy a playstation hoz is van eger, a strategiakat is jol lehet jatszani" - Egy korábbi vitában ha jól emlékszem te vagy Dzson bizonygatta, hogy gamepaddel is lehet RTS-eket játszani. Most akkor hogy is van ez? Amúgy nem az egér teszi a stratégiai játékokat. egyrészt erre akkora igény nincs a konzolosok körében, másrészt én nehezen tudnám elképzelni, hogy egy komoly stratégiai programot -lásd pl. Rome: Total War - elbírna akármelyik konzol.

nem baj Dzsonszi,lehet tõlem egy '386-os is,ha kijön belõle röccenésmentesen egy Ninja Gaiden,Riddick,HALO 2 stb

\"my love for you is like a truck\"

Hehe, azért tök jó, hogy akármelyik játékfórumba téved az ember, a Konzol-Pc harc mindenütt ott van! Öröm olvasni.:-)

"a konsoel jatekokat lehet ketten jatszani" - PC-n nincs multiplayer ugye?

"tokeletesen vannak meg alkotva, bugok nelkul" - Én eddig PC-n is elvétve szívtam bugok miatt, azokat is javítottak késõbb.

"optimiyalva vannak" - Akkor miért szaggatnak rendszresen?

"amik sokkal jobban neznek ki mint a 2 eve megjelentek" - PC-n is, akár hardwarefejlesztés nélkül is.

"es a nagy plusz, van verekedos jattek, tekken, adventure, minden fajta" - A verekedõs játékokból tényleg hiány van PC-n, de nekem pl. abszolút nem hiányoznak, azokkal se játszok amik vannak. Ettõl eltekintve meg éppenhogy PC-n van több fajta játék.

"a strategiakat is jol lehet jatszani" - Azt a 3 darabot ami kb van? 😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

szo*j**ak le!!!
A konsoleok , ps 2, Xbox, NEM PC K!!! soha nem lesznek, es azok jatekjajik sem fognak hasonlitani a pc jatekokra. Peldaul: a konsoel jatekokat lehet ketten jatszani, tokeletesen vannak meg alkotva, bugok nelkul, optimiyalva vannak,mennek ugyanazon a konsolon az uj jatekok is, amik sokkal jobban neznek ki mint a 2 eve megjelentek, es sokkal jobban lehet szorakozni azok jatekokal, sokkal jobbak is, es a nagy plusz, van verekedos jattek, tekken, adventure, minden fajta, esmost hogy a playstation hoz is van eger, a strategiakat is jol lehet jatszani.

Konzol - tobb mint Pc.
Kurva jo volt a Halo
én minden fps meg hentelõst végignyomok....
DE mi aza haló ?
hatalmas game lehet...haló haló tessék..
Nekem tetszett a Halo (nem kereszt-dobozon játszottam).

Wing Rockling
Tudod az összefüggések megértéséhez szükség van egy bizonyos minimum IQszintre

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

"...így a microfosnak csak várnia kell és a garázsa tele lesz ferrarikkal"
Hol az összefüggés???

NEOreg2
Mindenbizonnyal jobb lesz a HL2 meg a stalker, de az a nagy különbség, hogy azokból(tudtommal) nem csinálnak x-box-os verziót, így a microfosnak csak várnia kell és a garázsa tele lesz ferrarikkal...

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

"Attól, hogy valakiket lecsuknak a M$-nek még nem lesz pénze!"
Attól, hogy a gyilkost lecsukják, az áldozat még nem fog feltámadni.
Hagyjuk inkább futni?
Mi fogja visszatartani az ismétléstõl?

Mind1, nem veszekedni akarok, csak Dzsonon akadtam ki egy kissé, amiért PC-nek nevezte az X-Boxot.

NEXUS6
"Miért, hogy kell X-Boxból PC-t csinálni?"
Hát van aki ezzel szórakozik, én nem, talán azokat kéne kérdezni.

"Ja, amúgy PS2-höz is van egér, meg billentyûzet, meg valami nagyon alfa-állapotú Linux (bár ezeket én pár éve hallottam, nem tudom, él-e még a projekt). Az is innentõl PC, nem?"

Remélem nem.
Amúgy egér, billentyüzet, linux, még sok más platformhoz tartozik, amelyek egyáltalán nem tartoznak a pc kategóriájába.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Miért, hogy kell X-Boxból PC-t csinálni?
Ja, amúgy PS2-höz is van egér, meg billentyûzet, meg valami nagyon alfa-állapotú Linux (bár ezeket én pár éve hallottam, nem tudom, él-e még a projekt). Az is innentõl PC, nem?

Hogy védik a fosukat HL2 és STALKER elen esélytelen ez a prog....A HALO 1 is számomra egy hentelõs izé volt némi csapatjátékra és frankó MI-re alapozva semmi más...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

NEXUS6
Attól, hogy valakiket lecsuknak a M$-nek még nem lesz pénze!

Ha a M$ és a kiadók nem hajlandók tudomásul venni, azt hogy net is van a világon arra nem bizti hogy az a jó politika, hogy a júzert baszogassuk.

Igazad van a box nem pc, de sokkal kevesebbet kell bütykölni ahhoz hogy azt csinálj belõle, mint monnyuk egy ps2-t😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nyers

My Life for Freedom!

Hú ez a rohatt mocskos Microfos már megint pénzt akar csinálni a pénzébõl fejlesztett és kiadott játékból, ahelyett, hogy pénzzel támogatná a warezoldalakat amikrõl a kalóz változatok letölthetõk. Meg ez a szemét egy konzollá alakított PC-t konzolnak mer nevezni, és ami még csúnyább még pénzt is mer kérni érte a vásárlóktól.
Hogy ezeknek mi mindenhez van pofájuk!!!
Fujj

Wing Rockling
Amúgy Háló száxx, nem bírom a futurisztikus cuccokat

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Na ez szar szöveg volt

Ha kész van MIÉRT nem kapható. Persze, hogy a rajongók elcsórják. Ki kell adni net-en is, hogy ott már 1 hónappal a bolti megjelenés elõtt kapható legyen. Ha ez negatívan hatna a játékboltok helyzetére, akkor lehet a helyükre autópályát vagy bármi hasznosabbat építeni
Nyers
Nem kell sajnálkozni, csak magatorokat írjátok le, hogy csak azért köptök le egy játékot mert MS a kiadó ...

My Life for Freedom!

Frank99
az

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Bazz, Dzson az Xbox egy erõsen módosított, PC-alkatrészekbõl összerakott konzol!!! Nézz meg mondjuk egy normál, utcai Golfot vagy Swiftet, meg nézz meg egy olyan tuningszörnyet, amire a gazdája ráköltött pár milliót! Ugyanaz? Nem? Naugye! A X-nek is kb, annyi köze van a PC-hez, mint az utcai kocsinak a tuningszörnyhöz.

Tetsuo
Nekem is hasonló van, sry!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Nyers
Ez aztán vélemény.

My Life for Freedom!

arty
nem MS, hanem Bungie 😉 MS csak a kiado ...

Forza.

Dzson
Én sem láttam semmi különlegeset a halo 1-ben, ráadásul még szaggat is dobozon, de aki pénzt ad ki egy mikrofos "konzolért" (integrált P3/733 alaplap + nvidia chip (közös memórián LOL) + dvd rom, egy az egyben PC tehchológia), az kénytelen önigazolásként vernie magát a (másolt) játékaira hogy pénzt adott ki azért a M$ marketing átverésért...

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Frank99
nevetséges...
az elsõvel sem játszottam, holott az FPS-eket mind kipróbálom.

már csak azért sem, mert Microfos...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

szánalmasan szar játék ugyhogy kit érdekel hogy ellopták
TeszteloPontHu
"A vállalat közleménye leszögezi, hogy a kalóz verzió felbukkanása nem változtat a korábbi terveken, és - a szintén rendkívül népszerû Half-Life második részével ellentétben - a játék megjelenése nem szenved semmilyen késedelmet."

A HL2-nél a forráskódot lopták el, itt pedig a lefordított, mûködõ játékot. Nagy különbség!

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

NEOreg2
Pfff... elvileg az összes megjelenõ játéknál ez a szitu, csak nem szokták reklámozni. Amíg a készítõk úgy nem döntenek, hogy ingyen és bérmentve letöltheted valamelyik oldalról, addig az illegális verziót birtokló személy büntethetõ.

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

volt "szerencsém" a HALO 1 hez bolti xboxon, aztán PC-n is. Ha a HALO2 is olyan lesz boxon, mint az 1 akkor mindenki büntetve van a vásárló és a kalóz is... 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

M@TriX
igaz. 😉

mondjuk enegm nem sikerült eddig se feltüzelni a HALO-jukkal. Nem az én világom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah igaz, a filmest hallottam el, köszi a korrekciót...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

NEXUS6
Nincs igazad!

Sajnos.

Filmet lehet warezolni, szoftvert nem! Illetve lehet csak bûncselekményt (nem is szabálysértést!!!!) követsz el.

Amúgy november 9 után meg minden bótost beperelnek, mert kiszivárogtatta az anyagot?

Ezek agybetegek!

jobb ha hozzászoknak
vagy fejlesszenek a holdon

dehogynem, ingyenreklám

M@TriX
hát mondasz valamit 😊
de szerintem akkor sem volt okos lépés ez a hadonászás és össze-vissza fenyegetés...

janos666
Azért nem igazán õk tehetnek róla. Mindenhool elõfordulhat pár egyén aki nem fél zsebretenni 1-1 dobozt és nem fél az elbocsátástól, mert mondjuk ilyen kis öngyilkosjelölt alakt.
M@TriX
tudtommal akik letöltik még nem követnek el büntetett. vagy nincs igazam?

Fenyegetõzéssel sztem nem mennek semmire.
Saját bénaságukra vetnek reflektrofényt, hogy nem ügyeltek arra a verzióra amelyik kiszivárgott...

MS nem buntethet, legfeljebb perelhet.
Bar egyes MS programok viselkedese feler egy buntivel.
Kínzás lesz, hogy a delikvens minél tovább szenvedjen...

Úgy hallottam, hogy a Microsoft bõvíti a termékpalettát, és kínzásra szolgáló hardvert is kínál majd:

Microsoft(TM) Bárd
Microsoft(TM) Ujjszorító (FingerCut technológiával)
Microsoft(TM) Spanyolcsizma
Akasztás vagy lefejezés lesz? És jegyeket hol lehet kapni a mûsorra?