Forza Motorsport

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
a kedvencem a kis zold MR2 amit az elejen kaptam optikailag feltuningolva.. most motorilag is feltuningoltam es valami uber szinten megy az auto😊 ferrarikat meg a tobbit odabassza😊
CSOCSO
erdekes..erdekes...
Bogyi007
Bár ezek csak szikár tények de a Forza vezet....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Összehasonlítva azokat akik tetsztelték mindkettõt. Forza Motorsport

Site Name / Link Quality Date Rating Ratio

Gamespy 5/3/2005 4.5 out of 5 90.0%
GameSpot 5/3/2005 9.2 out of 10 92.0%
IGN 5/3/2005 9.5 out of 10 95.0%
Electronic Gaming Monthly 5/3/2005 9.83 out of 10 98.3%
GamePro 5/3/2005 5 out of 5 100.0%

GT4

Gamespy 2/28/2005 4.5 out of 5 90.0%
GameSpot 2/22/2005 8.9 out of 10 89.0%
IGN 2/22/2005 9.5 out of 10 95.0%
Game Informer 3/1/2005 9.25 out of 10 92.5%
Electronic Gaming Monthly 2/20/2005 9.17 out of 10 91.7%
GamePro 2/23/2005 4.5 out of 5 90.0%

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
Tessék:

Forza Motorsport értékelések (jelenleg 95%)

Gran Turismo 4 értékelések (jelenleg 90%)

Egyenlõre még nem mérvadó, mert a Forzát csak 17 magazin tesztelte, a GT4-et pedig 62.

Ugyanakkor a GT3 átlag 94% -on áll 74 magazin értékelése után, ami elég durva. Nyilvánvalóan a 3-nál jobb a 4, de azért kapott kevesebbet, mert kimaradt belõle például a beígért multiplayer és nem hoz elegendõ újítást. Viszont, ha egy felújított GT3 nak vesszük, akkor simán 99%-ot kapna.

Bogyi007
Nincsenek meg a GT4 pontjai is ugyanezen újságoktól valakinek? Természetesen csak azoktól, akik multiplatformosok. 😄

CHEAPBOY
sztem nem olyan nagy kihivas a game, inkabb monoton, mint a GT ezen a teren.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
hogy etted? a hangjai jok a forzanak, a nagy sebessegu le mani dogokkel egeszen jol ele lehet banni (minden segitseg off), kenyelmes, jol ra lehet erre is erezni, a finom vezetest meghalalja... ezekben tenyléeg jo, de nem olyan elethu mint a GT, nem erzem annyira betonkozelinek, 4 kereken gurulonak az elmenyt..😊

CSOCSO
tegnap kiakasztott mikor egy D meg egy C csoportos autoval kell elvernem a mezonyt.. LOLLER>.. hatulrol indulok mert a gep is kb igy veli hogy hatul fogok vegezni.. es igy is van.. mondjuk meg egyszer nem mentem vegig azt a 4-5 kort de akkor is.. uberlol...
meg ez.. hogy van egy csoportban 4 palya mindegyik sok koros.. ki a fakkomnak van kedve fel napon keresztul azokkal kuszkodni??? meg ez az egesz mondjuk.. 200 auto.. ppfff... engem a fele nem erdekel
Lammer
en sem... 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

DanielT
Szimuláció terén mindenképpen.
CHEAPBOY
Na kinek tetszik a Forza? Uti a GT4et? Megdolt a tron? En nem hinnem😛

Bogyi007
Ne haragudjatok, de nektek a warez változat van meg ugye? A hivatalos változat amit boltban kell venni még nincs kint tudomásom szerint.

Szvsz hamarabb összegyûjtesz rá 200,000 krajcárt 😊

\"my love for you is like a truck\"

CSOCSO
10/10???
haaat.. sok lesz az.. de 9/10 lehetseges😊

az abflug suprakat mikor lehet megnyerni?😊
DanielT
Nos, megkapta a maga kis pontjait a játék:

05-02-2005 Yahoo! Games 9 / 10
05-01-2005 3D Avenue 90 / 100
04-24-2005 MS Xbox World 9 / 10
04-30-2005 Maxim Online 5 / 5
04-29-2005 PALGN AU 8.5 / 10
04-28-2005 GameArena 10 / 10
04-27-2005 AussieXbox 10 / 10
05-11-2004 Gamespy preview

A számomra leginkább mérvadó oldal a Gamespot pedig 9.2 -t adott neki. Nem rossz.
Én kikapcsolt segítségekkel,medium A. I. -vel játszok-így majdnem kétszer annyi cr.-t lehet nyerni versenyenként. Tulajdonképpen a professional kategóriától kezdve szigorú határok vannak szabva,pl. a D osztályos autód már egy könnyítéstõl is felugrik C-be vagy B-be,így nincs az,mint a GT-kben,hogy bármely versenyt könnyû megnyerni,csupán azzal,hogy túltuningolod az autókat a versenytársakon.<#nemtudom>

CSOCSO
a veilside supra nagyon uber lehet😊 de az eletbe nem fog osszegyulni 2-300 ezer creditem arra😊
Ma2ska
Hát ebben igazad van, a tudatalatti müködött <#smile> / viszont azt nem mondtam hogy jobb, csak éppen nehezen tudom elképzelni, biztos szegényes fantáziám az oka,meg persze az hogy ha egy autós játékban semmiféle nyoma nincs a kasznin egy ütközésnek, -3 pont és ha a forzát 10-nek veszem, a GT4 már csak 2.lehetne nálam <#lookaround>/

s73
Ok, igazad van, nem is teljesen jól fejeztem ki magam. Arra próbáltam utalni, hogy nyomom, és végig is fogom küldeni, de valahogy nincs az a jó értelemben vett frász rajtam, mint a Gt4-nél, hogy pl. milyen kocsit ad be, mert már a verseny elején tudod, hiszen kiírja, hofy mit nyersz. Vagy például szerintem könnyebb, mint a Gt, 18,valahány százaléknál vagyok, és idáig még nem kellett tunningolnom vagy állítgatnom, mert a nyereményautókkal tudok más versenyekre ugrani, és megnyerni azokat. Nincs az a "molyolás", mint a Gt-nél, hogy az elején ötször megyek egy versenyen, és lehet, hogy nem is elsõ vagyok, de ezresével nyûlik a lóvé egy jobb alkatrészre. Erre próbáltam utalni a hangulattal. Amúgy Csocsonak igaza lehet, elõször én is húztam rá a szám, de azért valahogy csak leültet a tv elé.

CSOCSO
nekem se tetszett.. de par napon belul megtetszett
Martin576
Attól függetlenül, hogy nem akarsz fikázni látatlanban, máris sikerült kinyilatkoznod. Mondjuk ezzel a logoval a nevedben nem is várható más... 😊

Lammer
(sajnos) igazat adok, nekem nagy csalodas a forza, ecceruen a gt4 jobb, de ez szigoruan SZVSZ, es ha ezt en mondom az mar jelent valalmit(pre-flame)<#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Szvsz a hangulat az olyan "kinek a pap,kinek a papné"--nem értékelhetõ objektíve

Pedig simán fut az..igaz nem olyan folyékon,mint a GT4 ,de cserébe sokkal-sokkal részletesebb. Igazából nem tudnám eldönteni,melyik a jobb játék...a GT 4 gyorsabb,több benne az autó és a pálya,van benne rally is. A Forza részletesebb,nagyon jó az A.I.(taníthatod,a gyakorló pályákon kanyaronként százalékban értékeli,majd tanulja meg a vezetési stílusodat...Érdemes megnézni,hogyan megy egy pályán magától-majd miután mutatsz neki pár kört😊;részletesebb optikai tuning,Ferrari,Porsche,Koenigsegg!!! A fizika nagyjából ugyanolyan,talán a GT kicsit engedékenyebb,de a Forzaban sem nehéz korrigálni-még kikapcsolt segítségekkel sem. Amiért mégis a Forzat választanám,az a versenyek izgalma...annyira durva jó az A.I.

CSOCSO
sebessegerzet???? haaaat... vegulis sokat nem jatszottam a gt4 el de pisztos van
Heh, itt is megy a csata? 😄D
Ahogy olvastam, nem fut valami simán a Forza.

meg framerataban, sebességérzetben detto

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

CSOCSO
hat odabaszott a hangulatomnak mikor lattam hogy a jatekban van veilside es abflug supra is😊))))))))))
amugy szerintem azert annyira nem uberzsir a jatek.. maradjunk annyiban hogy nehez lenne eldonteni hogy a gt vagy ez a jobb... autokban palyakban es zeneben mindenkeppen a gt a jobb...
aj min: tobb auto es tobb palya
s73
Hát akkor lepõdj meg, mert a "GT akárhány" tetszik, nem tetszik, a legtöbb összetevõjében(autók kinézete, frame rate, sebesség, és nem utolsósorban hangulat)jobb.

Ma2ska
Nem akarok másokkal ellentétben látatlanul fikázni egy játékot, csak a Forzát tolom éppen, és meglepne ha ennél müfajában most bármi is jobb lenne, hivják akár GT akárhánynak...

Kenoby
Hát igen nem rossz, nem rossz. Tény hogy X-box-on az egyik legjobb autós gamma hanem a legjobb, de GT4 szerintem jobb.

insp
Szólj neki, hogy mán kigyütt...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Sephi
Agya az eg hogy igzad legyen. Amiota megjelent a Mindight Club 3 a haverom alig aludt. Most hogy jon neki a Forza is szerintem ez meg fog halni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DanielT
Nem egy kategória. A Forza szimulátor(valóban) míg a Midnight száguldozós. A maga kategóriájában mindkettõ nagyon jó.
Sephi
Nem. Holt komolyan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DanielT
Csak viccbõl kérdezed ugye? 😊
DanielT
Majd meglátjuk...
Sephi
Szal nem lesz olyan jo mint a Midnight Club 3?

JohnnySmith
Megjelent de mivel nincs boxom nem szedem...inkább GT 😄DD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

UNREG
Az utóbbi. 😊

aabyssx
Ez jó. Kicsit átszínezték a valóságot, de ez jó.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Megjelent alitolag.

Ennyire eszmeletlen jatek lenne vagy nagy a hype?

DanielT
Újabb érdekes videó jelent meg, szerintem mégér egy megtekintést.
A Laguna Seca pálya összevetve a valóság és a Forza.

Klikkojjá!
Szvsz éppen ilyen jellegû a Mazda Raceway Laguna Secában...de magad is szemügyre veheted majd az AMLMS vagy CART vagy SuperBike/SuperSport közvetítésekben az Eurosporton...a buta A.I.-rõl inkább egy másik ótósjáték jutott eszembe 😉-az irányítás teljesen SIM,a többi meg igaz (már amit írtál)

DanielT
Kurvanagy baromság.
köcc

de jó lenne már valami bumm....

UNREG
Nem tudom, én a demót próbáltam, azután minden szöveg ócska marketing butitásnak tünt. Buta AI, szaggatás, jellegtelen pályakidolgozás, átlagos irányítás a jellemzõ.
Tudom, hogy ez csak egy demó és sok minden változhat, de eddig csak ennyit tudtak felmutatni a készítõk, a többi rizsa.

Bogyi007
Én csak belinkeltem...

aabyssx
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=57421

Itt egy másik Forza interjú is.

www.youtube.com/aabyssx