Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mike hangját egyedül a Baywatch Hawaii-ból ismerem, ott annak az idegesítõ szõke gyereknek kölcsönözte a hangját. Sarahba nem vagyok biztos, de mintha Sánta Annamari lenne, aki a Smallville-ben Lois Lane hangját adja.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy az audiosávváltás a UPC-nél már évek óta meg van/volt oldva, legalábbis kb. 5 éve, amíg volt nekünk, addig emléksze, hogy azzal szórakoztam, hogy átváltottam a NatGeo meg hasonló csatornák nyelvét csehre, vagy angolra, vagy épp amire lehetett. XD
Kitt: jó, hogy Versényi, felismerhetõ, és mégis más, mint a TOS Kitt. Bejövõs!
Mike, Sarah: kalap fos. A többiek magyar hangjába bele se merek gondolni.
Már várom, hogy bevezessék ezt a digitális tévé cuccot (pontosabb megfogalmazást ne várjatok, ehhez nem nagyon értek), amiben lehet hangsávot választani, mintha DVD-t néznél. Na akkor adios, Hundub!
(off: Gyõzikéhez viszont nem ártana Hundub)
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
meg a többiek hangja is elég fura.. nem nagyon hasonlít az eredetire.. :/
Ma vettem fel a Charmed sorozatot, és közben leadták a másik KR elõzetest! 😄
Mondtam én, hogy a Gengszter Zoltán befigyelt!
Mégjobb: Gyõzike!
"Máááájküüül! Ezt kõõõõ csinyánieee, more? Gyááájj, dicsak!"
Talán éppen emiatt halasztotta a csatorna a hazai premiert, s talán éppen emiatt nem hétköznap este lesz látható a sorozat, hanem "csak" szombat délután, mégpedig 16 óra 30 perckor, elõször április 24-én. A premierrõl annyit érdemes tudni, hogy a címe Prométheusz lesz és egy kétrészes epizódról, egy tévéfilmrõl van szó, amivel az NBC csatorna a nézõi igényeket tesztelte - mind kiderült nem túl jó hatásfokkal, hiszen míg a film elég nézett volt, addig a sorozat elvérzett a nézettségi versenyben.
Jó hír viszont, hogy mivel úgy döntöttetek, ismét Versényi László lesz KITT magyar hangja. Kis kulisszatitokként elárulnám, hogy az amerikai verzióban Val Kilmer által megszólaltatott jármû "szerepére" a szinkronrendezõ részérõl olyan nevek merültek fel a régi hang ellenében, mint Damu Roland, Lux Ádám, Rosta Sándor, Jakab Csaba, sõt, egy ötlet erejéig még Ganxsta Zolee neve is elhangzott." tvblog
Nade ki lesz KARR hangja ? 😊
Így visszagondolva inkább az évek súlya az a Mûvész úr hangján, és nem a lekeverés. Akárhogy is, a TV2 megadta a respectet a magyar rajongóknak.
Még nem láttam az ajánlóját amelyben megszólaltatták, de kicsit kételkedve olvasom tõled, hogy ugyan az a hangszint. Szoktam hallani mostanában is Versényi urat különbözõ dokumentum, - és egyéb filmekben, azért azt a +17 évet hallani a hangján. Bár lehet, hogy a torzítás elnyomja.
De várjunk csak... valaki azt írta, hogy Versényi hangja, de nincs rajta torzítás. Akkor most mi az igazság? 😊
Nahh, ma átéltem azt, amit a South Parkos "bogyókák" is megéltek az új Terrence & Phillip filmmel: végignéztem a Józsibarátot, hogy majd jön a reklámblokban Kitt, de nem jött. Hogy a klasszikusokat idézzem: FUUUUUUUUUUUUUUU... Innentõl tudjátok 😄
Végülis sosem derült ki. A pilot írói leírták, hogy az eredeti KITT computer komponensei benne vannak az újban. Aztán jött GST és elgyakott sokmindent.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amit én nagyon tudok tisztelni, az az, hogy képesek voltak ugyanúgy lekeverni Versényi hangját, mint 1991-ben. Vagy még mindig ugyanazt az analóg cuccot használják? 😄
Örülünk is neki!<#hawaii>#hawaii>
Ma grószmutteromnál voltam vendégségben, nézi a Józsibarátot, reklámblokkban KR spot. És KITT hangja VERSÉNYI LÁSZLÓ!!! Vagy legalábbis nagyon olyan a hangja.
Grószmutter nem nagyon értette, hogy miért ugrok fel a rántotthústól és kezdek kurjongatni hogy: "Versényi! Versényi!" 😄
A kérdés az, hogy levágják-e a széleit, vagy a két vastag fekete csík fog virítani alul-felül?
Off: Sarah Connor Chronicles 2. évadot kiadhatnák már végre...
Magyar tévé? PAL felbontásban, analóg szórásban 😄
Én lehet, hogy felveszem TV Tuner karival! 😄
Mondjuk HD-ban, vagy Bluray-ben lenne az igazi! 😄
Van már kint valami elõzetes magyarul?
Már elõre látom (hallom)!
Mike: Stohl Buci
Kitt: Ganxta Zolee (vagy Majka)
Sarah: Eördögh Nóra
Hohó! Már várom. Elõre félek a szinkrontól, de majd meglátjuk...
80percet leosztják 2x40 percre ? :/
Nem tudja valaki, hogy hogy áll az új sosrozat vetitése a TV2-n? vagy most lesz valamikor?😄
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Ez az arc egy ilyen istenféleség a Lostban. De hát kit érdekel a Lost, ha KR-inkarnációban is volt? Hát így a mi kutyánk kölyke 😄
Csak pár részt néztem belõle, de nem tetszett. 😞
Lostot nem nézi mindenki? 😄