Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike hangja ismertebb szinkronja még a Harmadik mûszak, Boscorelli õrmester. 😊 A két szereplõ majdhogynem megegyezik. Tudjátok, hangot vagy kinézet, vagy hang alapján választanak. A letõltések korszakában és az eredeti hang ismeretében nagy a felháborodás, ha szinkronhangot az elõzõ eset alapján választanak.
Állítólag Damu Roland neve is felmerült, mint KITT. Ami azt illeti, NCIS-ben nyújtott teljesítménye alapján nem is lett volna rossz. Félreértés ne essék, Versényi istekirály, de ez tényleg egy új KITT.

Mike hangját egyedül a Baywatch Hawaii-ból ismerem, ott annak az idegesítõ szõke gyereknek kölcsönözte a hangját. Sarahba nem vagyok biztos, de mintha Sánta Annamari lenne, aki a Smallville-ben Lois Lane hangját adja.

Narxis
Ez elég szar.. 😄 mármint a szinkron. KITT még csak-csak... bár szerintem komolyabb torzítás kellett volna, Mike és Sarah magyar hangjai viszont annyira illenek a karakterekhez mint Gyõzike az operetthez. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hát tényleg ritka szar lett. Ráadásul ha megnézitek el is van csúszva a hang, bár lehet youtube miatt.

Amúgy az audiosávváltás a UPC-nél már évek óta meg van/volt oldva, legalábbis kb. 5 éve, amíg volt nekünk, addig emléksze, hogy azzal szórakoztam, hogy átváltottam a NatGeo meg hasonló csatornák nyelvét csehre, vagy angolra, vagy épp amire lehetett. XD

Kitt: jó, hogy Versényi, felismerhetõ, és mégis más, mint a TOS Kitt. Bejövõs!

Mike, Sarah: kalap fos. A többiek magyar hangjába bele se merek gondolni.

Már várom, hogy bevezessék ezt a digitális tévé cuccot (pontosabb megfogalmazást ne várjatok, ehhez nem nagyon értek), amiben lehet hangsávot választani, mintha DVD-t néznél. Na akkor adios, Hundub!

(off: Gyõzikéhez viszont nem ártana Hundub)

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

kalap szar lett a szinkron :|
jaj de öreg lett így kitt :-(

meg a többiek hangja is elég fura.. nem nagyon hasonlít az eredetire.. :/

zoliii
KR 2008 TV Spot 2
Ma vettem fel a Charmed sorozatot, és közben leadták a másik KR elõzetest! 😄

Ha megint nézed a Józsi barátot írd meg, h volt e az ajánló. 😊
Narxis
😄DD

Mondtam én, hogy a Gengszter Zoltán befigyelt!

Mégjobb: Gyõzike!

"Máááájküüül! Ezt kõõõõ csinyánieee, more? Gyááájj, dicsak!"

"Tavaly, szinte napra pontosan egy éve harangoztuk be, hogy visszatér KITT és Michael, vagyis a Knight Rider és, hogy a hazai desztináció a TV2 lesz. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, többek között az is kiderült, hogy a Knight Rider újkori manifesztációja nem lett túl sikeres és az NBC meg is szüntette az elsõ évad végén - több millió nézõ nagy bánatára.

Talán éppen emiatt halasztotta a csatorna a hazai premiert, s talán éppen emiatt nem hétköznap este lesz látható a sorozat, hanem "csak" szombat délután, mégpedig 16 óra 30 perckor, elõször április 24-én. A premierrõl annyit érdemes tudni, hogy a címe Prométheusz lesz és egy kétrészes epizódról, egy tévéfilmrõl van szó, amivel az NBC csatorna a nézõi igényeket tesztelte - mind kiderült nem túl jó hatásfokkal, hiszen míg a film elég nézett volt, addig a sorozat elvérzett a nézettségi versenyben.

Jó hír viszont, hogy mivel úgy döntöttetek, ismét Versényi László lesz KITT magyar hangja. Kis kulisszatitokként elárulnám, hogy az amerikai verzióban Val Kilmer által megszólaltatott jármû "szerepére" a szinkronrendezõ részérõl olyan nevek merültek fel a régi hang ellenében, mint Damu Roland, Lux Ádám, Rosta Sándor, Jakab Csaba, sõt, egy ötlet erejéig még Ganxsta Zolee neve is elhangzott." tvblog

Nade ki lesz KARR hangja ? 😊

Így visszagondolva inkább az évek súlya az a Mûvész úr hangján, és nem a lekeverés. Akárhogy is, a TV2 megadta a respectet a magyar rajongóknak.

Végül is KITT egy gép, olyan hangon beszél amilyent adnak neki. 😊
Még nem láttam az ajánlóját amelyben megszólaltatták, de kicsit kételkedve olvasom tõled, hogy ugyan az a hangszint. Szoktam hallani mostanában is Versényi urat különbözõ dokumentum, - és egyéb filmekben, azért azt a +17 évet hallani a hangján. Bár lehet, hogy a torzítás elnyomja.
De várjunk csak... valaki azt írta, hogy Versényi hangja, de nincs rajta torzítás. Akkor most mi az igazság? 😊

Nahh, ma átéltem azt, amit a South Parkos "bogyókák" is megéltek az új Terrence & Phillip filmmel: végignéztem a Józsibarátot, hogy majd jön a reklámblokban Kitt, de nem jött. Hogy a klasszikusokat idézzem: FUUUUUUUUUUUUUUU... Innentõl tudjátok 😄

Narxis
Ja tényleg.. 😄D

de "bármilyen" hangon megtud szólalni, volt amikor nõi hangon beszélt, mint egy gps.. xD

Végülis sosem derült ki. A pilot írói leírták, hogy az eredeti KITT computer komponensei benne vannak az újban. Aztán jött GST és elgyakott sokmindent.

Narxis
De nem szabadna, hogy ugyanaz legyen Kitt, nem? 😄 Én azt hittem azért más a hangja az új sorozatban, mert új modell, új "agy".

Csabesz6
"Ördög":p

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Amit én nagyon tudok tisztelni, az az, hogy képesek voltak ugyanúgy lekeverni Versényi hangját, mint 1991-ben. Vagy még mindig ugyanazt az analóg cuccot használják? 😄

😄 😄 😄 Én még nem láttam ezt a beszélõs spotot, csak ami az oldalon is fent van. 😞
Valami értelmesebb videót is összevághattak volna neki szerintem. Na, mindegy, nekem megvan az egész szép kis 720p-be, a szinkron meg 90%, hogy nem fog nekem bejönni.

:o

Valóban!<#vigyor>
Örülünk is neki!<#hawaii>

Ma grószmutteromnál voltam vendégségben, nézi a Józsibarátot, reklámblokkban KR spot. És KITT hangja VERSÉNYI LÁSZLÓ!!! Vagy legalábbis nagyon olyan a hangja.

Grószmutter nem nagyon értette, hogy miért ugrok fel a rántotthústól és kezdek kurjongatni hogy: "Versényi! Versényi!" 😄

jaj a japó hangja de fura :/

zoliii
Nem is értem, hogy az RTL-en miért 4:3-ban megy. Ott aztán csomó minden 16:9, és ráadásúl sokszor amorf, ami tökéletesen illeszkedik a lapos tévékhez.

A kérdés az, hogy levágják-e a széleit, vagy a két vastag fekete csík fog virítani alul-felül?

Off: Sarah Connor Chronicles 2. évadot kiadhatnák már végre...

zoliii
A német RTL-en 4:3-ban adták le 😞
Én csak a szinkron miatt veszem majd fel 😄

...és amit kihagytál 4:3-ban. :S Hú, de szokatlan lesz így, tuti nem 16:9 lesz 😞

Magyar tévé? PAL felbontásban, analóg szórásban 😄

zoliii
Remélem hamar fent lesz DVDrip-ben! 😄
Én lehet, hogy felveszem TV Tuner karival! 😄
Mondjuk HD-ban, vagy Bluray-ben lenne az igazi! 😄

...de értem a célzást 😄
Nem hinném hogy Stohl Buci egy tv2-ös sorozatban szinkronizálna. Egyébként õ nem szinkronizál sorozatot mostanság tudtommal.
csaknem<#wilting>

Van már kint valami elõzetes magyarul?

Már elõre látom (hallom)!

Mike: Stohl Buci
Kitt: Ganxta Zolee (vagy Majka)
Sarah: Eördögh Nóra

😄
Lehet jobban teszik. Én alig bírtam végignézni egyben...

Én is nagyon kiváncsi leszek a szinkronra.

Hohó! Már várom. Elõre félek a szinkrontól, de majd meglátjuk...

és tényleg o.0

80percet leosztják 2x40 percre ? :/

Április 24-én, szombaton, 16:30-kor a Tv2-n Knight Rider 2008! A Pilot epizód elsõ fele...
Ryder7
Szép estét mindenkinek!

Nem tudja valaki, hogy hogy áll az új sosrozat vetitése a TV2-n? vagy most lesz valamikor?😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Narxis
Jaja 😄

Ez az arc egy ilyen istenféleség a Lostban. De hát kit érdekel a Lost, ha KR-inkarnációban is volt? Hát így a mi kutyánk kölyke 😄

Narxis
Én nem nézem. :s

Csak pár részt néztem belõle, de nem tetszett. 😞

Lostot nem nézi mindenki? 😄

Kicsikiraly
ezt inkább a lost topikba kellett volna, itt nem biztos hogy érti mindenki 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;