Norton Ghost 9

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na sikerült megcsináltam,2 flopy-t.Be is boot-oltattam vissza is állitottam.Ugyhogy THX.Szerinted a két flopy-t kiirom simán egy cd-re az jó lessz boot-nak?
Telepitve van a Ghost Xp-m van a gépen.Ok.Megkeresem a boot device-t a ghost-ba.Lehet kapásbol itt boot cd-t csinálni? vagy elöször flopyt?és majd utána abbol a cd-t? Még sose csináltam ilyet.
Telepíted a Ghost 2003-at egy gépre. A programban elnavigálsz oda, ahol valami boot device félét lehet létrehozni. Elõkészítesz 2 floppyt, és a program megcsinálja PC-DOS boottal.
Ha jobban szereted az MS-DOS-t, akkor elõtte egy Win98 alatt készített boot floppyt is bemutatsz a Ghostnak, és átváltod, hogy azt használja.
Az elsõ floppy a boot és driverek, a másodikra fér rá maga a Ghost program.
A két floppyval bootolhatsz, vagy ha elég ügyes vagy, átteszed pendrivre-ra is, vagy csinálsz belõle boot CD-t, hogy ne kelljen vacakolni a floppykkal késõbb.
SENKI SEHOL????? Sikerült,bebootoltatni 5-perc alatt,csak átraktam a dvd-s meghajtóba.A 2003-ast hogy kell bootoltatni? Hogy kell boot flopyt csinálni? Arrol a cd-röl amelyiken van a progi? vagy hogy??? Segitsen valaki kösszi.
Létezik hogy a 10-es Ghost 30-perc kell neki hogy be boot-oljon? Az k.-va sok.A 2003-ast hogy kell boot-oltatni? Flopy-rol? boot flopy honnan? Kössz a választ.
Van valakinek kedve leirjon egy rövid leirást? A 2003-sal csináltam már backup-ot vissza is tudtam állitani,(de boot flopy-m az nem volt hozzá.az nem tom honnan).Látom hogy ennek van egy kis videoja de annyira nem értem. Van 2 vinyom C:-n van a Wind.+stb kb 6 gb-t,ezt kiirja tömöritve 1-dvd-re? Ja meg ha van valakinek egy kis ideje hogy leirja akkor megköszönném,mert lehet valamit nem jol csináltam,mert elkezte irni amit kiválasztottam a c:\-t és mikor végzett(kb 20-perc)akkor kezdte irni a D:\-t is. Ez minek?nekem az nem kell,és ugy állitottam le. Szoval kössz a segitséget.Ja meg utána hogyan?Ha beszarik a Win.? Boot a N.Ghost cd és utána majd kéri az elmentett dvd-t? vagy hogyan?
Közben sikerült megoldani.Kössz fiuk.<#integet2>
Ezen meg rámentem (még irta közben egy kolléga is) de itt csak a letölthetö változatát látom, sz.számot nem látok.Vagy csak én vagyok vak?
Kösszi de nem jó a 6-mezös se ezt irja ki.There is a problem with your product key.Ples vizit the web site below for costumer support. Mind kapcsolodik a sym.serverhez és ezt irja ki. Ugyhogy ???
dester
Tomicsek
S/N: BcqxdB-AAAQa-AnIL4Q-dwCap-AAEX nem tudom jó e
vagy
DCQXDB-AAAQA-ANIL4Q-DWCAP-AAEX

hat mezõs
BRCM-6MBM-VBDH-QK96-X86X-BCPD

Sziasztok.Tud valaki N.Ghost 10-hez sz.-számot? mert amit én töltöttem le hozzá az nem jó.Ez a 6-mezös nekem meg az 5-mezös volt mellette. aki ezt rakta mellé<#falbav>Ha valakinek van köszönöm.
Ez most kérdés, vagy állítás?
Igen, lehet bootolni pendriveról, de csak a Ghost 2003-ig.
A Ghost 9-nél ez már nincs, csak a saját CD-jérõl bootolható.
A norton ghost penn dryve-rol is be lehet butoltatni
urbijoe
ha bebootolok a norton ghost 9-es cd-röl melyik menüpontal tudom visszaállitani a rendszer images-file-t amit le ghost-oltam egy mésik winyora?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Köszi!

lck
Töltsd le a Hiren's boot CD-t.

Ez tartalmazza a Ghost-ot és a Drive Image-t is.
Ez egy bootolható cd, amirõl elindul a gép és helyre tudsz állítani
Légszi segítsetek, olvasgattam itt a hozzászólásokat de nem jövök rá mit kell tennem.

Elszállt a gép, másik winyóra csináltam ghost-os mentést.
Leformáztam a system winyót.
De nekem sincs semmi indító lemezem ghost-hoz.

Hogy állítom vissza???

desigo
Thx
desigo
Üdv
Van egy satas maxtor winyóm arról szeretném az XPt átmásolni az új idés samsungomra.A Norton Ghosttal meg tudom ezt csinálni?Ha igen hogyan?
Thx
Frank99
én nemrég raktam újra SATA-s vincsire floppyról bootolt Ghost 2003-al.
ez tud írni DVD-re is, és több cd-lemezre is.

ez a legjobb változat, amit ismerek.
pedig megvan a Ghost 9 is legálisan, de a floppyst használom, amit kaptam 1-2 éve egy alaplaphoz...

ha nagyon kell valakinek, egy floppy imaget tudok küldeni, illetve 1-2 napra webes letöltést biztosítani.
priviben kérjétek....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lck
Azt használom. A 6-ost. ( a 7.2-es valamiért nem bootol.) Ezen a 8-as Ghost van. Megy rendesen. És csak NTFS partícióim vannak. Valószínû hogy tényleg valami SATA gond lehet a tiedével. / Érdekes hogy nekem meg az ugyanitt lévõ Drive Image nem indul, mert valami MBR errort ír ki.
ibrik
A kérdés csak azért volt, mert van egy Hiren's BootCD-m, rajta mindenféle igazából DOS alatt futó okos programokkal és van rajta Ghost 8.akárhányas is, ami ugyan elindul, de már az elején lefagy, amikor a menüjének kellene megjelennie.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

lck
SATA-ról nem tudok nyilatkozni( bár szerintem az utolsó már valószínüleg azt is kezeli), de a 8-as Ghost már biztos hogy tud NTFS-re írni és NTFS-rõl menteni( még a linuxos ext2-t is ismeri ). Az hogy valamiféle DOS-módban indul az nem befolyásolja az NTFS olvasható ill. írhatóságát.
ibrik
A kérdéseim a következõk (azokhoz, akik értenek hozzá):
- A Ghost tud-e NTFS partícióról menteni szintén NTFS partícióra?
- Visszaállításkor mûködik-e NTFS partícióra mentett imázsfájllal? (Ez a kérdés csak azért lett feltéve, mert tudtommal a visszaállítás DOS-módban indított géppel történik - legalábbis amikor még Win98-at használtam és a Ghost egy régebbi verzióját, akkor így volt.)
- A mûködést zavarja-e, ha SATA merevlemezrõl van szó?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Mortel
na felraktam a az NG-t de nem tom használni. Nem kérdezte a telepítés során a serial numbert és utólag nem tom neki megadni. nincs vmi 5letetek?

"idáig eljutottam:
ultraisoval vagy más image cuccal kilopod a win98se cd boot részét2

ezzel csak az a gond, hogy pl én a ti4200-esemmel nem is tudok telepíteni 98-ME-t mert hogy azok még nem támogatják a Gef4 sorozatot.
Legutóbb is mikor telepitettem ME-t, kellet kérnem egy mutyi ATI-t (régi) hogy legyen képem Dosból 😞(((

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

idáig eljutottam:
ultraisoval vagy más image cuccal kilopod a win98se cd boot részét
nero -val boot dvd-t kezdesz írni
boot file-nak megadod az kilopott w98 cuccot, a nero saját boot-loaderjét kiszeded (ez kellene már csak talán - ha valakinek meg van, elküldhetné /zoxokukaczoxopontsk/).
Professzionális beállítások/ emuláció fajtáta-nincs emuláció; betöltött szektorok száma 4. Iso résznél minden kiixelve.
adatként ráírod a *.gho filet és a ng.exe-t.
amit tudni kell, boot ként megírt lemezre egyszer lehet csak írni, nem lehet fojtatni (DVD-RW re kiírva kénem mennie?)

az a baj, hogy nem elég, ha a ghost dvd-re mentve boot dvd-t csinál, mivel nincs minden gépben dvd író. Laptoppal hdd-re kimentve a *.gho-t, átnyomva az asztali gépemre, úgy kéne megcsinálnom a boot-dvd-t. De sehogy sem sikerül, valahol elbaszom mindig. Ezért kéne valami tuti hülyegyerekes leírás.

ha DVD-t választod, a mentéskor, akkor az elkészült DVD- már bootolni fog.

én a régi ghosttal már csináltam milyet és müxik is.

a 9-es is kezd alakulni, szép lassan. Találtam boot-olos ghost 9 image-t és ezzel már beboot-ol a rendszer, kapunk is egy franko dos-os felületet, de borzalmasan lassu. Viszont miont észrevettem a a 9 es már nem tud particiot lementeni, csak file-okat. De szerintem ez nem is gond, nax külön leszenek visszaállítva a könyvtárak.

Kössz, de mint mondottam, én boot dvd-vel bajlódok, nem az alap mentéssel.
Egy boot dvd-t akarok, amire rá akarom tenni a ghost.exe-t, és a *.gho mentést is. Így bebootolva parancssorból tudnám indítani a ghost.exe-t, és tovább. Boot floppy nem jó, mivel a legújabb laptopokon ilyen nincs.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

OK, de szájbarágóssan le tudná valaki írni? Mivel állítólag nero-val könnyen lehet csinálni boot dvd-t, de valahogy nem sikerül sose.

Egyébként a leggyakoribb floppy nélküli gép a laptop, de alapból le van kötve az asztali gépemen is, mivel a winfosXP szokása, hogy nagy elõszeretettel felpörgeti néha, még ha nincs is benne semmi.

De hozzá tenném hogy az eredeti cd-n található ghost is használható ráadásul meg is jelent a panoráma computer cd mellékleten vmikor

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

zoxo :
akkor csináld azt hogy leszeded az emergency boot cd-t a netrõ(kb 30Mb).az abban levõ ghost-t kiveszed és berakod a ghostPe fáljt errõl a cdrõl botolsz és láss csodát.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

szal nagy nehezen rájöttem, hogy rossz verziot szedtem le.

a másik már bootol a cdröl, és igy már lehet vele dosolni
de azé csak néztem mert hogy ugye nincs particio vissza, csak files & folders 😊))
de aztán rájöttem hogy ez igy csak jobb mert elég csak a winfost visszaállitani, és minden megmarad ppl Programfiles, meg illenek 😊

lck
Gondolom mikó az ember a bótba 9-es Ghotot vesz, a dobozba beraktyák a Recovery Disk-et is. Ezt abból sejtem, hogy a prog. helptye szép animációval oda is rajzojja a 2. CD-t. Sajna Warezen eszt egyáltalán nem tuggyák. Csak a Ghostos CD-t rakják fel a Recovery-t meg nem.
Igy hát hajrá, ha valaki rábukkan a Recovery CD-re, a fölöttem lévõ hozzászólásban annak helyét sürgõsen jelezze, mivel ez a dolog nekem is meglehetõsen hiányzik!
Frank99
ez faxa kérdés.
azé nem láttam olyan gépet, emiben nincs floppy.
dugsz rá egyet.

sztem dos alatt ezzel nem tudsz boot dvd-t csinálni.
a 8-as erre nem jó.(bár én sem vagyok minden tudó)

én arra használtam eddig, hogy frissen telepített , driver stb. windowst a boot-floppy megoldassal kitettem image-be, majd a windowst behivva kiirtam cd-re/dvd-re. igy legkozelebb 10-12 perc alatt uj windowst rakok driver-estõl.

nekem norton ghost 8 van, de a probléma ott van, hogy csak boot floppy-t tudok csinálni vele. De mi van akkor, ha a gépben nincs floppy? Hogy tudok a boot floppy-ból boot DVD-t csinálni, amire azonnal rá is tudnám rakni a partíciómentést?

Frank99
a 9-el nekem is volt bajom, nem igazán indult el, majd ugy beleirt az unintallja valahova, hogy a mar nem letezo Norton 9 akart telepulni minden CuteFtp inditaskor....

Frank99
másik vincsi
ha az sincs,se dvd, akkor cumi van:

uj telepités.

Idézet más forumról...

Minap kipróbáltam a Norton Ghost 9es verziót. Szimpatikus hogy win alól akár a win-es partíciót is képes lementeni vmi új technilógiával ami a Powerquest cégtöl jött de mint tudjuk a Symantec kivásárolta öket.

Tehát ez efajta win alóli ghost létrehoz egy - v2i - kiterjesztésü file-t aminek nagy megnyugvással dvd-n a helye egyböl, biztos ami biztos.

Itt kezdödik a problem.A floppys NG megoldás csak a .gho kiterjesztést ismeri.
Win alól a program nem tudja saját win-es partícióját visszatolni.
az NG 9 nem tud floppyt vagy cd-t készíteni ami boot-ol és képes ismerni a v2i-t.
a Symantec lapján olvasgatva a Norton Systemworks 2005 ben építet Recovery Disk elvileg alkalmas erre. Ezt sem találtam meg.
A norton ghost hozzám eljutott verziója image-böl kiírva nem bootol, tehét ilyen formán sincs lehetQöég visszaállításra.

Kérdés: mi a megoldás? hogy lehet v2i-ben mentett op-rendszeres partíciót visszaállítani? bizonyára lehetséges mert másképp nem lenne értelme az egésznek.. várom az ötleteket, javaslatot..

Persze oldszkúl megoldásnak ottvan a régi dos-os norton ghost és boot-os cd-re megírt visszaállítás..

Köszönöm a figyelmet! GhostDog

hozzánemnyúloktöbbet partitionmagicel adatottartalmazó vinyóhoz

hehe a DVDboot sem jött be 😊

Csa all.

Hogy a t*kömbe állitok vissza rendszert ha megdöglött a WINfos ???

Mert az oké hogy DVD-röl visszaboot, de ha pl nincs DVDiro a csókánál, és megdöglött a WIN akkor hogyan ??

← ElőzőOldal 2 / 2