Norton Ghost 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jobban szereted az MS-DOS-t, akkor elõtte egy Win98 alatt készített boot floppyt is bemutatsz a Ghostnak, és átváltod, hogy azt használja.
Az elsõ floppy a boot és driverek, a másodikra fér rá maga a Ghost program.
A két floppyval bootolhatsz, vagy ha elég ügyes vagy, átteszed pendrivre-ra is, vagy csinálsz belõle boot CD-t, hogy ne kelljen vacakolni a floppykkal késõbb.
vagy
DCQXDB-AAAQA-ANIL4Q-DWCAP-AAEX
hat mezõs
BRCM-6MBM-VBDH-QK96-X86X-BCPD
Igen, lehet bootolni pendriveról, de csak a Ghost 2003-ig.
A Ghost 9-nél ez már nincs, csak a saját CD-jérõl bootolható.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ez tartalmazza a Ghost-ot és a Drive Image-t is.
Ez egy bootolható cd, amirõl elindul a gép és helyre tudsz állítani
Elszállt a gép, másik winyóra csináltam ghost-os mentést.
Leformáztam a system winyót.
De nekem sincs semmi indító lemezem ghost-hoz.
Hogy állítom vissza???
Van egy satas maxtor winyóm arról szeretném az XPt átmásolni az új idés samsungomra.A Norton Ghosttal meg tudom ezt csinálni?Ha igen hogyan?
Thx
ez tud írni DVD-re is, és több cd-lemezre is.
ez a legjobb változat, amit ismerek.
pedig megvan a Ghost 9 is legálisan, de a floppyst használom, amit kaptam 1-2 éve egy alaplaphoz...
ha nagyon kell valakinek, egy floppy imaget tudok küldeni, illetve 1-2 napra webes letöltést biztosítani.
priviben kérjétek....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
- A Ghost tud-e NTFS partícióról menteni szintén NTFS partícióra?
- Visszaállításkor mûködik-e NTFS partícióra mentett imázsfájllal? (Ez a kérdés csak azért lett feltéve, mert tudtommal a visszaállítás DOS-módban indított géppel történik - legalábbis amikor még Win98-at használtam és a Ghost egy régebbi verzióját, akkor így volt.)
- A mûködést zavarja-e, ha SATA merevlemezrõl van szó?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ultraisoval vagy más image cuccal kilopod a win98se cd boot részét2
ezzel csak az a gond, hogy pl én a ti4200-esemmel nem is tudok telepíteni 98-ME-t mert hogy azok még nem támogatják a Gef4 sorozatot.
Legutóbb is mikor telepitettem ME-t, kellet kérnem egy mutyi ATI-t (régi) hogy legyen képem Dosból 😞(((
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
ultraisoval vagy más image cuccal kilopod a win98se cd boot részét
nero -val boot dvd-t kezdesz írni
boot file-nak megadod az kilopott w98 cuccot, a nero saját boot-loaderjét kiszeded (ez kellene már csak talán - ha valakinek meg van, elküldhetné /zoxokukaczoxopontsk/).
Professzionális beállítások/ emuláció fajtáta-nincs emuláció; betöltött szektorok száma 4. Iso résznél minden kiixelve.
adatként ráírod a *.gho filet és a ng.exe-t.
amit tudni kell, boot ként megírt lemezre egyszer lehet csak írni, nem lehet fojtatni (DVD-RW re kiírva kénem mennie?)
én a régi ghosttal már csináltam milyet és müxik is.
a 9-es is kezd alakulni, szép lassan. Találtam boot-olos ghost 9 image-t és ezzel már beboot-ol a rendszer, kapunk is egy franko dos-os felületet, de borzalmasan lassu. Viszont miont észrevettem a a 9 es már nem tud particiot lementeni, csak file-okat. De szerintem ez nem is gond, nax külön leszenek visszaállítva a könyvtárak.
Egy boot dvd-t akarok, amire rá akarom tenni a ghost.exe-t, és a *.gho mentést is. Így bebootolva parancssorból tudnám indítani a ghost.exe-t, és tovább. Boot floppy nem jó, mivel a legújabb laptopokon ilyen nincs.
http://www.tutorial.hu/video/ghostbackup.html
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Egyébként a leggyakoribb floppy nélküli gép a laptop, de alapból le van kötve az asztali gépemen is, mivel a winfosXP szokása, hogy nagy elõszeretettel felpörgeti néha, még ha nincs is benne semmi.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
akkor csináld azt hogy leszeded az emergency boot cd-t a netrõ(kb 30Mb).az abban levõ ghost-t kiveszed és berakod a ghostPe fáljt errõl a cdrõl botolsz és láss csodát.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
a másik már bootol a cdröl, és igy már lehet vele dosolni
de azé csak néztem mert hogy ugye nincs particio vissza, csak files & folders 😊))
de aztán rájöttem hogy ez igy csak jobb mert elég csak a winfost visszaállitani, és minden megmarad ppl Programfiles, meg illenek 😊
Igy hát hajrá, ha valaki rábukkan a Recovery CD-re, a fölöttem lévõ hozzászólásban annak helyét sürgõsen jelezze, mivel ez a dolog nekem is meglehetõsen hiányzik!
azé nem láttam olyan gépet, emiben nincs floppy.
dugsz rá egyet.
sztem dos alatt ezzel nem tudsz boot dvd-t csinálni.
a 8-as erre nem jó.(bár én sem vagyok minden tudó)
én arra használtam eddig, hogy frissen telepített , driver stb. windowst a boot-floppy megoldassal kitettem image-be, majd a windowst behivva kiirtam cd-re/dvd-re. igy legkozelebb 10-12 perc alatt uj windowst rakok driver-estõl.
ha az sincs,se dvd, akkor cumi van:
uj telepités.
Minap kipróbáltam a Norton Ghost 9es verziót. Szimpatikus hogy win alól akár a win-es partíciót is képes lementeni vmi új technilógiával ami a Powerquest cégtöl jött de mint tudjuk a Symantec kivásárolta öket.
Tehát ez efajta win alóli ghost létrehoz egy - v2i - kiterjesztésü file-t aminek nagy megnyugvással dvd-n a helye egyböl, biztos ami biztos.
Itt kezdödik a problem.A floppys NG megoldás csak a .gho kiterjesztést ismeri.
Win alól a program nem tudja saját win-es partícióját visszatolni.
az NG 9 nem tud floppyt vagy cd-t készíteni ami boot-ol és képes ismerni a v2i-t.
a Symantec lapján olvasgatva a Norton Systemworks 2005 ben építet Recovery Disk elvileg alkalmas erre. Ezt sem találtam meg.
A norton ghost hozzám eljutott verziója image-böl kiírva nem bootol, tehét ilyen formán sincs lehetQöég visszaállításra.
Kérdés: mi a megoldás? hogy lehet v2i-ben mentett op-rendszeres partíciót visszaállítani? bizonyára lehetséges mert másképp nem lenne értelme az egésznek.. várom az ötleteket, javaslatot..
Persze oldszkúl megoldásnak ottvan a régi dos-os norton ghost és boot-os cd-re megírt visszaállítás..
Köszönöm a figyelmet! GhostDog
hozzánemnyúloktöbbet partitionmagicel adatottartalmazó vinyóhoz
Hogy a t*kömbe állitok vissza rendszert ha megdöglött a WINfos ???
Mert az oké hogy DVD-röl visszaboot, de ha pl nincs DVDiro a csókánál, és megdöglött a WIN akkor hogyan ??