PS2 játékok winchesterrõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volna egy "kisebb" problémám az USBAdvance-al: elindítom, be is tölt szépen, felismeri a pendrive-ot, illetve látja a rajta található játékot. Rápöccintek a start gombra, majd kijön bal oldalról egy felirat: "Please wait.... loading title" És innen nem hajlandó tovább moccanni.
Hol ronthattam el? Van valami chip is a gépben, nem lehet, hogy azzal akad össze?
A másik fura dolog: a meghajtó elég szar, de a CD-ket beolvassa. Van pár (eredeti) PS1 CD-m, betolom, majd felpörög, eltûnik a menü (mintha indulna a játék) majd újraindul a gép... ez mitõl van?
Köszönöm elõre is a segítséget!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
1. usbadvance - elindítom - bejön a felirat ( free ) majd átvált pirosra a képernyõ és megáll.
2. open ps2 loadar megismeri a játékot kiírja a nevét de indítás utám - sárga- majd piros -fehér képernyõ majd lefagy
mi lehet a baj ?
Pendrive-n ugyanez ( maxell ill. 4 GB-os kínai mp4)
köszi !
Rolling
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Azt szeretném megtudni, hogy USA-ból rendelt network adapter jó a PAL-os ps2-hõz?
Ezt leszeded: katt
Természetesen SoftMode-os kárty kell hozzá...
Elõször próbáltam egy SNES.iso-t, de azon .zip- formában voltak a romok, így azt gondoltam hogy ez a gond, aztán egy másikat, amin már nem voltak betömörítve, de ott is csak az emulátor indult, és a játékokat nem találta. Hova kell tenni a játékokat, hogy megtalálja az emulátor?
OLvastam itt régebben, hogy sokan a pendrive-ról futtatták a SNESemut, azt pl hogy?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Egy olyan kérdésem lenne, hogy slim ps2-nél megoldható az, hogy usb-n keresztül külsõ vinyóról nézzek filmet? SMS player van a kártyán és pendriveról tudok nézni. 150 gb-os külsõ vinyóm van hdd rack-el.
Leírná valaki nekem magyarul, hogy az USBExtreme progival, hogy lehet azt megcsinálni, hogy több játékot tudjak pendriv-ról indítani? Nekem csak 1 játékot lát a PS2 Slim gépem, és megy is a játék! :D
Örök garancia:-)
Cserébe X-Box 360 flas-elt,jó állapotú érdekel.
szeretnék magyar menüt csinálni a free mc boot 1.8-ból segítséget kérek
Üdv mindenkinek az lenne a kérdésem ki tudja honnan lehet letölteni olyan programot ,amivel a freeMcboot 1.8 programra a kezdõ menü magyar nyelvû lesz tõle .
Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.
スラッグ
スラッグ
Lenne két problémám: Az SCPH-50004-es MODBO chippelt gépem nem játssza le a dvd-t, ha elindítom, csak fekete kép, de hang van. ha kiszedem a dvd-t visszatér a menübe.
A másik pedig: uLaunchElf 4.39-es verziójánál ha rámegyek a hdd0-ra, vagy a misc-ben a hdd configure-re, akkor ezt kapom "Loading HDD Modules", folyamatosan ezt írja ki, felpörög a vinyó, egyet villan, majd lefagy a gép, semmi nem segít, csak a kikapcsolás. FreeMCBOOT-al bootolok, a HDLOADER 0.8c mûködik.
Ha valaki tudna ezekre megoldást (fõképp a második dologra), annak nagyon örülnék.
スラッグ
Úgy lehet több játékot felrakni pendrive-ra, hogy az összes file-t beteszed a gyökér könyvtárba(tehát nem mappába).Kivéve a cfg fájlt(azt még ne rakd át). Változtasd meg a cfg-t txt-re(mondjuk totalcomanderrel),majd nyisd meg.Látni fogod benne az általad megadott játék nevet(amit az USBExtreme-vel csináltál a lemezrõl vagy ISO-ból). Ezt másold át a másik játék cfg-be(amit szintén megcsináltál txt-nek) majd mentés és visszaállítod a txt-t cfg-nek.Pontosan kétszer akkora lesz a cfg-d mérete és így látni fogja az USBAdvance mind a kettõt. És minden játéknál ugyanez az eljárás.Mindegyiket ugyanabba a cfg-be kell tenni.Sok sikert!!!
Kérlek segíts!
Csak annyit szeretnék, hogy hogyan kell kiírni ezeket az elf.fájlokat?
Valaki tudtna segíteni abban hogyantudnék Mame emulátorral játszani?
.elf filet leszdtem fe a logó után fekete képernyõ fogad..
Igy is próbaltam mind ittde nem jött össze..Snes faszán müködik pendriveról, jó lenne ha ez is menne.Tecmo Wold Cup 98Ezzels zeretnék nagyon játszni--Reméllem valaki tud segíteni..
Dagadt ps-em van,és ott a hdloader progi formázza meg a vinyot,és azt xp nem is látja ha berakom,csak a külön kis feltöltö programja.
Mert a cfg kiterjesztés miatt csak felülírás van :(
Átlehet valahogy nevezni, hogy mûködjön a dolog?
Nekem PS2 Slim gépem van.
Hogy lehet megcsinálni, hogy a külsõ IDE csatlakozójú winyót olvassa a PS?
Formatáltam Fat32-be a winyót, de nem látja :(
Ezzel meg a winyóra telepített PS2 játékokat -> USBAdvance
Open PS2Load -> Open PS2Loader
A Freemcboot progit meg le lehet tölteni a netrõl, amúgy meg tényleg ingyenes állítólag :D
De csak chippelt gépen lehet megcsinálni a mem. kártyát :(