Rossz BIOS frissités:-(HELP!!!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
kuka

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

van egy szép faliképed ez is egy tipp:D
mert ha jól tudom a mostani alaplapokra a bios ic-t már forrasztják és nem tokban van mint régen.esetleg régebben volt egy olyan oldal ahol a srác vállalta hogy cserél bios ic (extra.hu/bios) igy próbálj keregélni hátha szerencséd lesz.

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

cSuwwi
ha elkezdte átírni a biost, akkor hiába resetel már.
ilyenkor csak a bios csip csere segít (vagy még az sem)

shit happens

CSOCSO
szerencsere asushoz van netes biosupdate.. igy maga valasztja ki a megfelelot..
CSOCSO
reseteld a bios-t.. az nemjo???
az alaplapon van egy pocok atdugod vagy kihuzod es mittom en:) lesd meg az alaplapod leirasat vagy szedj le a netrol errol infot
cSuwwi
Azt kukának hívják :P
Némi hozzáértés azért kell a bios frissítéshez, legfõképp, hogy az ahhoz való biost kell rátenni

A múltkor láttam egy magyar oldalt, ami pont ilyen dolgokkal foglalkozik. A csókától lehet venni másik bios chipet, x forintért.
Vagy ha elviszed hozzá az alaplapodat, akkor helyben megnézni, hogy jó az új bios chip.

Majd rákeresek a látogatott oldalak között.

És legközelebb inkább bízd szagemberre!

shit happens

Hali a következõ lenne a problémám.
Bios frissitést akartam csinálni a gépemen ami + is történt csak nem a hozzávaló bios-sal:-(
És azota sekép-sehang.
Az alaplap Abit NF7 v.2.0
A Bios phonix
Valaki valami tipp hogy mit lehet vele csinálni azonkivül hogy kidobhatom???
Nagyon +köszönnék valami jó ötletet amivel talán még helyre lehetne hozni
← ElőzőOldal 2 / 2