Készül a DOOM mozifilm

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all nézzétek meg az oldalamat 😊
http://www.idsoftware.uw.hu
Most csináltam ! nem gagyi! ha tetszik írjátok le persze oda 😊 Mirc en általába fent szoktam lenni és ha van Quake3 szerveretek akkor én szivesen kíron na enyi bye-ez

Dead
Én aszondom, hogy nem kell sokat várni ettõl a filmtõl.

Nem a Marson játszódik.
A szörnyeket is a Hellboyból szalasztják.
Nem a pokolból jönnek.
Valami hülye vírusból lesznek (álá Resident Evil).

Mi ebben a Doom?
Meggondolom, hogy egyáltalán megnézzem.

soulhunter
Hát,reméljük,h nem "Doom - The sucked movie" lesz a cime 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Csiaki
Detto ezt akartam mondani!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Csiaki
Már elég ideje van Resident Evil 2.Kicsit el vagy maradva a warezos korral cimbilimbi!!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

NEOreg3
miylen?😮

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

odex
de jó lessz a film<#mf1>
halottam már egy pár dolgot hogy mien lessz

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

NEOreg2
Bagge szétoffolunk itt mindent😄

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Wing Rockling
Most nyilvánosságra hoztad rendszeres tevékenységemet

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

NEOreg2
Amikor az ember 1-et kattint a neten, letölti a filmet, megírja vcd-be, és nézi a házimozi rendszerén...

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

sweech
Mikor lesz ez még tv-be mondmámeg?

Pont ugyanezt akartam én is írni. Karl Urban azért fontosabb szerepben volt a Gyûrûk Urában mint a Riddick krónikájában.
RangeR
Köztudott, hogy a Doom film nem a Marson fog játszódni, hanem a galaxis egy távoli pontján lévõ bolygón, aminek semmi köze a Marshoz. Ugyanis ez nem a Doom játék, hanem a Doom film. Ami meg egyébként simán olyan lesz, mint mondjuk a Resident Evil moziverzió, azaz 1x meg lehet nézni, aztán gyorsan elmenni valami rendes filmre. Mert ezek a játékadaptációk úgy 15 éves korig célozzák meg a nézõközönséget. Az felett csak vicc az egész.

Wing Rockling
A pokol pedig elég messze van, születésedtõl egészen halálodig kell harcolnod hogy eljuss oda 😊

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

"A rövid leírás szerint a film - hûen a DOOM-hoz - ... a nézõt a galaxis távoli pontjaira kalauzolja el."

A cikk írója vajon tudja milyen játék is ez a Doom?
A Marson játszódik meg a pokolban és nem a "galaxis távoli pontján". Szóval nem olyan messze tõlünk.
Demon Eyes Kyo
hihetõ!

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Demon Eyes Kyo
hát ezaz, hogy gyár és nem igényesség

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Ja, és AMtel TV-m van ATidia képcsõvel...

Tetsuo
he

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Meghajtom vízzel; ha szivárog, majd akváriumot csinálok a TV-bõl...

Ezze is van megoldás, a zalman kihozta az új katódsugcsõ hûtõjét a passzív kicsit nagy kb 4m2, a vantec is agyal valamin, bár s vízzel még gondjaik vannak.
NEOreg2
MIlyen típusú a TV-d? Állítólag a katódcsó tuningolása túlmelegedést okoz.

Én meg megküldöm a 100Hz-et 112,36Hz-cel...

Wing Rockling
Akkor karácsonykor nagy tévévásárlás lesz 😊 De az is lehet, hogy én csak kibõvítem egy gyorsabb és intelligensebb komponensû képcsõvel, beleépítem a Lehel hûtõt, és adok neki 1000 Voltot hogy gyorsabban generálja a film textúráit.

Wing Rockling
A doom 3 mint játék is el van baszva, szal attól már csak jobb lehet

NEOreg2
A filmhez carmakék egy teljesen új motort fognak készíteni, ami az összes pixart le fogja gyûrni reggelire, ám ennek a hátulütõje az lesz, hogy a kazettás, meg dvd-s verziókon, amit az user megvesz a boltban, csak egy 1.5 milliós superplazmatv-vel fog indulni, különben nézheti a vacak 40 ezres tévéjén low-felbontásban 25 fps-el 75 hz-en😞 A film nagyon parás lesz, ugyanis a valóságban a csávó nem tudja olyan gyorsan a zseblámpa-fegyver váltást megcsinálni(az hogy rákösse a géppityura az neki sem fog az eszébe jutni), miközben a (a szörnyek 95%-át kitévõ) IMP-k dobálják fõhõsünkre a tûzgolyókat. Hogy a készítõk spóroljanak a TV-k memóriájával a szörnyek elfognak porlani. Fõhõsünk akár még a dobozokat is tologathatja majd, ugyanis a filmhez készített fizikai motor páratlan lesz, az MI-rõl nem is beszélve: a szörnyek meglátnak, jönnek, hátrálunk, lõnek, meghalnak, elporladnak.

Sadist
Akkor már inkább a Max Payne-bõl. Annak legalább szövevényes sztorija is volt, jó kis krimi-akciófilmet össze lehetne hozni belõle.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

resident evil 2 már régen van.. 😄
http://www.imdb.com/title/tt0318627/

megvan dvd-n már egy ideje 😛 nem az év filmje, de azért egyszer nézhetõ
sweech
Szerintem tökre el fogják baszni.
Szeretnék pozitívan csalódni!

sweech
Fasza lenne ha bábúkat dobálnának?

Elõre félek, hogy elba...ltázzák... Eddig én még egyetlen olyan "játékból-film"-et sem láttam, ami igazán jó lett volna. Nem volt rossz a Tomb Raider, de nekem annyira nem jött be. A Street Fighter és a Mortal Kombat halál gyenge lett, A Kaptár még szódával elmegy (ha lesz 2. rész, ahogy az a végén sejthetõ, akkor a városban való mászkálásban több lehetõség van). Illetve készül a Silent Hill is, de az majd csak 2006-ban lesz bemutatva. Egy francia rendezõ Christophe Gans készíti - én ne ismerem.
A Dommra rátérve: ahhoz képest, hogy a szereplõk listája nem ismert, itt azért írnak pár nevet, bár azon sem lepõdnék meg, ha tényleg csak ez a 7 ember szerepelne benne. Én azért várom, és reménykedem, méltó lesz a Doom címre...

amugy a csókának tényleg dúmos fele van :-)

"egyfajta sötét, zavaros jövõképet fest majd le"
Naná.. halivud csak sötét és zavaros jövõképeket fest.. az lenne az igazi, a az idsoft csinálná géppel az egészet :-) persze csak miután konzultált a T. userekkel ,hogy milen legyen..

Felek teletoljak ezt is otvar szamitogep generalta szornyekkel.
Ja, hogy ha nem nevezték meg a szinészeket, én 100% ra tudom, hogy The Rock, és ez az Urban csákó játszik benne.
Ja, király, itt forgatják Prágában ehehe😊 Ismerek egy csajszit, aki az editálásán dolgozni...Meg kéne nézni a Rock gyereket ehehe😊
Reméljük jó film lesz...
dettó, jason stathammel 8)
bár urbanbõl jó doom-fõszereplõ lesz, bele tudom képzelni a doom2 nyitóképernyõjére ahogy vicsorog...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Wing Rockling
A nézõk infravörös szemüvegben nézik majd a vásznat, és elemlámpával világítanak közben 😄

Ha a film a doom3-on alapul, akkor jó sötét lesz benne... Ja, és egy kis stúdióban is fel lehet venni a szûk terek miatt... LOL!!!
sweech
A painkillerbõ' is csinálhatnának filmet!!!

Én is attól félek, hogy olyan lesz mint az AvP.
Dynamic
Azt hittem azt mondod, hogy nem a Riddickben volt, hanem a GYU-ban.
Erre írtam, hogy a Riddickben is benne volt.
Mer annyira igenytelen lesz mint az AvP film, aztan eleg neki 1 ev osszega'nyolni.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

"Szerelem, szex, "nem is vagyok az anyád" biztos lesz benne..."
Vagy csak: "az anyád". 😄DD

Ennyire leadod? Minimum 1 betiltas es egyhazi kiatkozas, az alatt nincs mozijegy. 😄

LOL nem tudod hogy így készülnek a mozik odaát? minden elõre megtervezett, az idõrend adott. ha valaki eltér, vagy hibázik, repül és rögtön a helyére áll valaki a folytatja a munkát, és képes behozni a lemaradást. hollywood GYÁR, és a film úgy készül mint bármi más termék, cipõ, fogpaszta, csak nagyobb költséggel, ez az egyetlen különbség.
ja de carmak ügyes gyerek, talán lesz annyi beleszólása, hogy a "sikerült megölnöm a szörnyet mert bíztam magamban és így bármit elérhetek" valamint a "jobb adni mint kapni (a sörétbõl)" részek kimaradjanak belõle. Egyébként így is úgy is kassza siker lesz 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

"DOOM" címû filmnek 2005. augusztus 5-én lesz az amerikai premierje

lol honnan tudják ilyen biztosra? oO

http://www.lohere.net - a MagyarChan

azt írta a cikk is.
Haegemonia Forever! 😄

Oldal 1 / 2Következő →