Közeledik a naptevékenység minimuma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerencsénk van, hogy most minimum van, mert nincs ûrsikló, amivel a rossz mûholdakat meg lehetne javítani

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

PLaci
Pontosan :-)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Tetsuo
Azok tönkremennek maguktól is, fõleg ha fordítva szerelik be a kapcsolókat :DDD

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Hát már bocsika az olyanoktól, akik nem értenek a témához, vagy nem ezzel foglalkoznak, de röhögtem jó nagyokat amikor olyan hozzászólásokat olvastam lejabb, hogy "Jégkorszak lesz?" :D
Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy a nap mágneses aktivitása csökken, tehát kevesebb napanyag fog kilökõdni az ûrbe. Az nekünk csak tökre jó, mert így nem kell parázni, hogy bármikor jöhet egy Fler felénk, és baszhatja tönkre a mûholdjaink elektronikus rendszerét... :)

gz8
Olyan magas labdát kaptam, amit kár lett volna lecsapatlanul hagyni!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

nem tudom mire gondlosz...

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

gz8
Az "örüléshez" küldök egy százas csomag papírzsepit. Elég lesz?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

gz8
Ha elolvastad volna a cikket, vagy lenne annyi rálátásod a témára, hogy tudd, ez csak jót jelenthet, nem ezt írtad volna.
Mindenki a maga balszerencséjének a kovácsa, teccikérteni.

Hát,ha ez a jelenség rendszeresen jelentkezik,akkor nem értem minek kell róla írni.A cím meg ocsmány,úgy hangzik mintha jönne a világvége...

„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...

ttt ttt
"...A kutatók azonban fejlõdõképesek..."

Még jó ;-)

Tetsuo
Huh, látom ma mindekinek szar napja volt..
Mi lenne ha a hejesirásí & 1éb hibákat udvariasan jeleznénk 1másnak?

Esetleg a napfoltokról vmit? Vki?

Tetsuo
Jó (nyugi).

a kép alá az van irva hogy ez a legfrissebb, nem az hogy a legszebb

Tenyleg Szebb
Azért, mert csak jelölte a szavakat és nem idézte. Különösebben nincs gond vele.
Aki pedig cikket ír, az figyeljen oda a fogalmazásra.

Akkor most megyek is és örülök neki! majd jelentkezem!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

"Ebben a mondatban egybe kell írni az 'ugyan' és az 'ez' szót!!!"

És miért használsz aposztrófot idézõjel helyett?

gz8
Inkább örülnél neki, hogy valaki észrevette!

modellmaker
Nem csak ebben a cikkben van helyesírási hiba...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gondolod, hogy ez érdekel valakit kedves lola?

HunChris
Wilddog:
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2249&p=13
elsõ kép idle második képecske full load...
HunChris: Intelt??? AMD-t...
"Ugyan ez történt a múlt héten is, egymás után kétszer, október 11-én és 12-én." - tanuljál meg már végre magyarul! Ebben a mondatban egybe kell írni az 'ugyan' és az 'ez' szót!!! Tehát helyesen:
Ugyanez történt a múlt héten is, egymás után kétszer, október 11-én és 12-én.
Két szóba pl. egy ilyen értelmû mondat esetén kéne:
Ugyan ez történt a múlt héten is, de egymás után kétszer, október 11-én és 12-én viszont nem. Tehát az ugyan szó itt a 'bár' szó szinonímája, így akár az alábbi szerint is lehetne írni:
Bár ez történt a múlt héten is, de egymás után kétszer, október 11-én és 12-én viszont nem.
Érted a különbséget, kedves cikkfordító?
Lacc
Én is azt hittem hogy ránkszakad megint az ég :D
[HUN]PAStheLoD
huh ,, majd felcsavarjuk a fûtést .. meg elõszedjük a fókabõr nagykabátot amit még az eszkimó dédnagyapa hagyott ránk :D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

modellmaker
Bazz... Pedig már kezdtem reménykedni, h jön a világváge.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

sweech
nó komment

sweech
...

Sadist
A napfoltoknak nem igazán. Inkább a napkitöréseknek (fõleg az idõsekre).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Biologiai hatasa van a napfoltoknak? (ugy ertem foldon tartozkodo lenyekre)
Jégkorszak lesz?
bld
én észre sem vettem:)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Esrohnoil
"David Hathaway napfizikus 1998 óta minden vizsgálja folyamatosan a Napot,..."

Gondolom úgy akart lenni h. minden nap...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.