Techno
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
01 Johannes Heil - Artology
02 Mauro Picotto - Radio Rental
03 Joris Voorn - MPX309
04 Riccardo Ferri - You Know What to Do
05 Thomas Schumacher - Red Purple
06 Gabry Fasano - Flex
07 Adam Beyer Vs Jesper Dahlback - as if Dubs
08 Tigerskin - Neontrance
09 Hug - the Plattform
10 Bodzin Vs Huntemann - Cheap Tricks
11 Maetrik - Aggravate Me
12 Mauro Picotto - Caracas
13 Pascal Feos - Impulse
14 Hardcell - Emmin
15 Mauro Picotto - Meganite
16 Gregor Tresher - Neon
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
tessék itt egy kis szinti!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Jó volt
Forza Inter!
Van egy szám amit hallotam fel is vettem belõle egy részt de sajna nem tudom hogy mi lehet ez pedig nagyon jó.
Vaki tudna segíteni?(Msn-en keresztül gondoltam...)
Elõre is thnx
Artist: Garnier & Carl Craig
Title: The Kings Of Techno
Label: BBE
Genre: Techno
Release Date: 03 October 2006
Source: CDDA
# Tracks: 20
# CDs: 2
Lenght: 01.58.48
Encoder: Lame 3.90
Quality: 192kbps / VBR
Channels: Joint Stereo / 44 khz
Tags: ID3 v1.0, ID3 v2.3
Archive size: 160.73
CD 1 : LAURENT GARNIER
1- The Stooges No Fun
2- Aretha Franklin Rock Steady
3- The Temptations Plastic Man
4- Funkadelic Bettino’s Bounce
5- Carl Craig No More Words
6- Jeff Mills Utopia
7- BFC Galaxy
8- Arpanet NTT DoCoMo
9- D.I.E. Get Up
10- Dabrye Game Over
CD 2 : CARL CRAIG
1- Visage Frequency 7
2- Kano It’s A War
3- Yello No More Words
4- Alexander Robotnick Dance Boy Dance
5- Art Of Noise Beat Box (Diversion 1)
6- Nitzer Ebb Join In The Chant
7- Capricorn I Need Love (Instrumental)
8- The Black Dog Virtual
9- Balil Nort Route
10- Choice Acid Eiffel
Download
Pass: lime
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
érts meg hogy szerintem nem az számít hogy mióta hallgatod hanem hogy halgatode vagy nem
ezzel mi a szart kezdtél el?😄DDD
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
igazság az h megittam egy üveg pezsgöt de ugy fel nyomta ez a gyerek bennem az adrenalint h lerugnám a fejét, de probalom visszafogni magam.. bocsanat
marmint nem az ilyen ranieri féle náci technohoz hanem pl az általad emlitett minimal v tech-house és egyéb finomságokhoz.
cheater te itt naon hülye vagy 😄 maradjunk annyiban h régebb ota és több közöm lesz ehhez a fajta zenéhez, mint neked bármikor is. hallgass inkabb szintiboyt.
ha igen:
akkor gondolom észrevetted micsinált a tömeg rush alatt mert szerintem mindenki majdnem meghalt olyat darált köztük énis
nemazt mondom hohy rush a király csak szerintem azé tudja mit mikor kell csinálnia
WeicHenTecHnik POWA!!!
én pl most dave clarke-t hallgatok és nagyon bejön MOST!
de nekem partira kell a 180-200(😛) BPM hogy szétbasszon a techno
pls én a lájtibbakra szoktam elaludni Mills and Bejer
tod van a techno van a minimál meg van a hard
ismered ezeket vagy csak okoskocc?
frank kvitta mario ranierri?
130bpm az én területem. Leszarom Mills-t is. Jót játszott, de én akkor is kíváncsi voltam Rush-ra...Ennyi ha nem tetszik akkor lehet falat kaparni.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A Mo-n olyan nagyratartott Rush lehet hogy kielégíti teljesen az igényeidet, ezt nem is vonom kétségbe, de pl. Jeff Mills közelébe sem fog érni soha.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
ki nem szarja le a véleményed most mégis?
azt hiszed hogy idejössz és te leszel aki nagyon megmondja? felejtsd már ezt el...
a véleményed le lehet írni de nem ilyen keretek közt mint ahogy azt megtetted!
Sziasztok!!!Légyszike!!!Nincs meg valakinek ez a szám?Ezt az egyik haverom szedte fel mobillal a Budapest Parádén és nagyon tetszik ez a zene!Ha valakinek megvan akkor az elküldhetné nekem erre az email címre:[email protected]
Elõre is köszike! Peti
nemtom télleg kicsit felindulásbol irtam az egészet de teljesen egyetértek magammal..
mindegy leszarom, azokat is akiknek csak a 150 bpm jelenti a zenei kielégültséget..
csak sajnalom h amikor ilyen nagy nevek jöttek el mint Feos, vagy Mills, vagy akár Advent akkor egy középkategoriás rush fog ilyen nagy örömet okozni a 'hozzáértö' többségnek.
ööö leccives ovatosan a kijelentéseiddel, lefogadom h te még azt se tudtad h mifán terem a techno amikor én már azt hallgattam..
elmondom neked mi az igazi techno.. amit Jeff Mills játszott, vagy amit Pascal Feos.. ezek mind pofánröhöghetik rusht. rush csak az olyan tini droidoknak jön be mint amilyen te is lehetsz..
ennyi😄
én a technorol és annak alakulásárol szivesen eldumalok, de csak az ahhoz hozzáértökkel.
én rushnál indultam haza, pedig addig még elég normalis zenék mentek..
mekkoravolt rush bonuson
asszittem meghalok:xD
kibaszott komooly volt carl craig.. sztem az emberek épphogy kurva jo arcok voltak, mindenki mosolygott, tancolt.. mondjuk én ennyire talán még sose borultam meg mint most, lehet emiatt vagyok ilyen jo véleményen..
A magyar TECHNO életért!!!!
UI: Kedves stream man , tudod az úgy van hogy a techno nem feltétlenül jár a drogokkal(szerintem), lehet azt amúgyis élvezni(pl 1 üveg johnnie mindent megold😄) és aki azzal élvezi õ dolga egyszer úgyis abbahaggya! Ez a beszólás meg téged minõsít, szal mosd meg inkább a hajad!!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––