Techno

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én szavazok😊
CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

JAST
VA - Meganite Vol 3 Mixed by Mauro Picotto

01 Johannes Heil - Artology
02 Mauro Picotto - Radio Rental
03 Joris Voorn - MPX309
04 Riccardo Ferri - You Know What to Do
05 Thomas Schumacher - Red Purple
06 Gabry Fasano - Flex
07 Adam Beyer Vs Jesper Dahlback - as if Dubs
08 Tigerskin - Neontrance
09 Hug - the Plattform
10 Bodzin Vs Huntemann - Cheap Tricks
11 Maetrik - Aggravate Me
12 Mauro Picotto - Caracas
13 Pascal Feos - Impulse
14 Hardcell - Emmin
15 Mauro Picotto - Meganite
16 Gregor Tresher - Neon

CheAteR88
<#szomoru1>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Narcotic Syntax

tessék itt egy kis szinti!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Sziasztok! keresek olyat aki jo ltud szintizni! segitségét kérnem noveremmel! ugyan is készülünk remixel / ssajat szammal is csak nem tudun ksizntizni sajnos es partnert keresun kak itud szintizni! vagy segiteni! lenne eg ycsapat nevunk is akkor! elore halas lennek ha lenne valaki! emilem + msncimem! [email protected]
Water Lilly - Lottotron Reboot
Marco Remus @ Békéscsaba Eldorádó 2006-10-14
Jó volt

Forza Inter!

tegnap Csepel?😊
nah kicsit a témához, mer jó: Tony Rohr - Dirka Dirka
CheAteR88

mari68
MERT ÉN IS RAKOK FEL HA LESSZ VALAMI ÚJ ZENÉM

mari68
VAN VALAMI JÓ TECHNÓ ALBUMOTOK ,HA VAN AKKOR VALAKI RAKJON FEL ELÕRE IS KÖSSZ

mari68
HELLÓ

DeathJr
Hellósztok.
Van egy szám amit hallotam fel is vettem belõle egy részt de sajna nem tudom hogy mi lehet ez pedig nagyon jó.
Vaki tudna segíteni?(Msn-en keresztül gondoltam...)
Elõre is thnx

VinylToy

Artist: Garnier & Carl Craig
Title: The Kings Of Techno
Label: BBE
Genre: Techno
Release Date: 03 October 2006
Source: CDDA
# Tracks: 20
# CDs: 2
Lenght: 01.58.48
Encoder: Lame 3.90
Quality: 192kbps / VBR
Channels: Joint Stereo / 44 khz
Tags: ID3 v1.0, ID3 v2.3
Archive size: 160.73

CD 1 : LAURENT GARNIER
1- The Stooges No Fun
2- Aretha Franklin Rock Steady
3- The Temptations Plastic Man
4- Funkadelic Bettino’s Bounce
5- Carl Craig No More Words
6- Jeff Mills Utopia
7- BFC Galaxy
8- Arpanet NTT DoCoMo
9- D.I.E. Get Up
10- Dabrye Game Over

CD 2 : CARL CRAIG
1- Visage Frequency 7
2- Kano It’s A War
3- Yello No More Words
4- Alexander Robotnick Dance Boy Dance
5- Art Of Noise Beat Box (Diversion 1)
6- Nitzer Ebb Join In The Chant
7- Capricorn I Need Love (Instrumental)
8- The Black Dog Virtual
9- Balil Nort Route
10- Choice Acid Eiffel

Download

Pass: lime

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

CheAteR88
:S
érts meg hogy szerintem nem az számít hogy mióta hallgatod hanem hogy halgatode vagy nem

Narcotic Syntax

ezzel mi a szart kezdtél el?😄DDD

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax

igazság az h megittam egy üveg pezsgöt de ugy fel nyomta ez a gyerek bennem az adrenalint h lerugnám a fejét, de probalom visszafogni magam.. bocsanat

Narcotic Syntax

marmint nem az ilyen ranieri féle náci technohoz hanem pl az általad emlitett minimal v tech-house és egyéb finomságokhoz.

Narcotic Syntax

cheater te itt naon hülye vagy 😄 maradjunk annyiban h régebb ota és több közöm lesz ehhez a fajta zenéhez, mint neked bármikor is. hallgass inkabb szintiboyt.

CheAteR88
-.-

castor
nc

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

CheAteR88
akkor teis voltál bonuson ugye?
ha igen:
akkor gondolom észrevetted micsinált a tömeg rush alatt mert szerintem mindenki majdnem meghalt olyat darált köztük énis
nemazt mondom hohy rush a király csak szerintem azé tudja mit mikor kell csinálnia
WeicHenTecHnik POWA!!!

CheAteR88
nemtom nekem nemnagyon teccet jeff mills amit alakít mostanság de nemmondom hogy nemteccik de JO!
én pl most dave clarke-t hallgatok és nagyon bejön MOST!
de nekem partira kell a 180-200(😛) BPM hogy szétbasszon a techno
pls én a lájtibbakra szoktam elaludni Mills and Bejer

CheAteR88
<#worship><#eljen>

CheAteR88
te télleg fasz vagy!
tod van a techno van a minimál meg van a hard
ismered ezeket vagy csak okoskocc?

CheAteR88
figy akkor kezgyük
frank kvitta mario ranierri?

ÁjjLe BoBBi
Az a helyzet hogy igazából nem igazán van közöm a technohoz.
130bpm az én területem. Leszarom Mills-t is. Jót játszott, de én akkor is kíváncsi voltam Rush-ra...Ennyi ha nem tetszik akkor lehet falat kaparni.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

hmm... mindenkinek tiszteletben tartom az ízlését, csak magyarázza vki el nekem, hogy Rush mitõl különleges (nem, a nagyon nagy zúzás nem jó válasz), mitõl különbözik õ egy showmantõl, mi egyedi van a zenéjében.
 castor
Lehet hogy neked erõsebb apukád van vagy több haverod, esetleg nagyobbak a golyóid, de azt tudnod kell, hogy ebben a narkósnak teljes mértékben igaza van.
A Mo-n olyan nagyratartott Rush lehet hogy kielégíti teljesen az igényeidet, ezt nem is vonom kétségbe, de pl. Jeff Mills közelébe sem fog érni soha.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

ÁjjLe BoBBi
ugyan...
ki nem szarja le a véleményed most mégis?
azt hiszed hogy idejössz és te leszel aki nagyon megmondja? felejtsd már ezt el...
a véleményed le lehet írni de nem ilyen keretek közt mint ahogy azt megtetted!

www.kpfun.try.hu/naonjo.mp3

Sziasztok!!!Légyszike!!!Nincs meg valakinek ez a szám?Ezt az egyik haverom szedte fel mobillal a Budapest Parádén és nagyon tetszik ez a zene!Ha valakinek megvan akkor az elküldhetné nekem erre az email címre:[email protected]
Elõre is köszike! Peti
Narcotic Syntax

nemtom télleg kicsit felindulásbol irtam az egészet de teljesen egyetértek magammal..

mindegy leszarom, azokat is akiknek csak a 150 bpm jelenti a zenei kielégültséget..

csak sajnalom h amikor ilyen nagy nevek jöttek el mint Feos, vagy Mills, vagy akár Advent akkor egy középkategoriás rush fog ilyen nagy örömet okozni a 'hozzáértö' többségnek.

ÁjjLe BoBBi
az ilyen kijelentésekkel is óvatosan...csak úgy mondom!

ÁjjLe BoBBi
én majdnem meg is haltam...

Narcotic Syntax

ööö leccives ovatosan a kijelentéseiddel, lefogadom h te még azt se tudtad h mifán terem a techno amikor én már azt hallgattam..

elmondom neked mi az igazi techno.. amit Jeff Mills játszott, vagy amit Pascal Feos.. ezek mind pofánröhöghetik rusht. rush csak az olyan tini droidoknak jön be mint amilyen te is lehetsz..

ennyi😄

én a technorol és annak alakulásárol szivesen eldumalok, de csak az ahhoz hozzáértökkel.

CheAteR88
akko nemnekedvalo a techno!!!

Narcotic Syntax

én rushnál indultam haza, pedig addig még elég normalis zenék mentek..

CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mekkoravolt rush bonuson
asszittem meghalok:xD

ÁjjLe BoBBi
RÁÁSSS -.-

jól emléxem amúgy, hogy letolta Ellen Allien & Apparat-tól a Metricet?
igen, egy bizonyos ideig nekem is feltûnt, hogy senkinél nincs fényrúd, senki nem fújja a sípot, és télleg láttam azokat a tiszta mosolyokat, csak aztán megjelent csomó olyan arc, akire nem nagyon vágytam:|
Narcotic Syntax

kibaszott komooly volt carl craig.. sztem az emberek épphogy kurva jo arcok voltak, mindenki mosolygott, tancolt.. mondjuk én ennyire talán még sose borultam meg mint most, lehet emiatt vagyok ilyen jo véleményen..

tegnap sikerült eljutnom Carl Craig-re hmm... fenomenális, kár hogy ilyen tapló emberekkel rég találkoztam mint akik ott voltak
Narcotic Syntax
valszeg ottleszünk, johaver is fog játszani.. (maybe) amugy a partyhimnuszát is ö gyártotta..

Falabu
Aki még nemtudná I. Magyar Technofesztivál. de remélem tudjátok, mindenkinek kötelezõ!!!!

A magyar TECHNO életért!!!!

UI: Kedves stream man , tudod az úgy van hogy a techno nem feltétlenül jár a drogokkal(szerintem), lehet azt amúgyis élvezni(pl 1 üveg johnnie mindent megold😄) és aki azzal élvezi õ dolga egyszer úgyis abbahaggya! Ez a beszólás meg téged minõsít, szal mosd meg inkább a hajad!!!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Tetsuo
Techno 4ever!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

én kérek elnézést
desigo
<#wilting><#wilting>