LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
http://goo.gl/gd6Zi5
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
"A" Megoldás:
1.)kicsomagolod az MDS fájlt
2.)AZ MDF fájl mellé másolod az MDS-t
3.)AZ MDS fájlnevét átnevezed az MDF-el meg egyezore, de a kiterjesztés marad .mds
4.).mds-t beilleszteni a daemon 4.03ba,telepít majd indtás, ezután újra indítást kér, reboot után lehet nyomni
(mindent úgy csinálok ahogy le van írva... nem mûxik)
"B" Megoldás:
1.lépés:az MDF mellé töltsétek le az MDS-t!
2.lépés:az MDS-nek és az MDF-nek legyen pontosan egyforma neve!
3.lépés:az MDS-t olvassátok be Daemon 4.03-l, és telepítsétek fel!
4.lépés:a Windows Eszközkezelojében tiltsátok le az összes meghajtótokat! (FIGYELEM! Ha van valami más program (Pl.:Alcohol 120%) által üzemeltetett virtuális meghajtó is, akkor azt is tiltsátok le!)
5.lépés:Indítsátok el a játékot! (Indulnia kell!)
6.lépés:Kiléptek, és egyesével visszakapcsoljátok a meghajtókat! (FIGYELEM! Minden egyes meghajtó visszakapcsolása után elindítjátok a játékot, majd kiléptek, és újra visszakapcsoltok egy meghajtót, és ezt így tovább! Még a legutolsó meghajtó visszakapcsolása után is elindítjátok a játékot! Kicsit lehet sok ido de én ezt 3-szor játszottam el.)
7.lépés:Újraindítjátok a gépet!
8.lépés:Elindítjátok a játékot!
9.lépés:ENJOY!!!
(ez sem jó)
Most akkor mi a faszomat csináljak??? ha letiltom az osszes meghajtót akkor nem is keresei a discet eccerûen nem csinûl semmit!!! most akko mivan?
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
tudnátok e abban segiteni, h megvan minden a ladaracinghoz mds meg mdf kiterjesztés meg crack meg virtuális meghajto mégsem indul el ha kihuzom a meghajtot.(persze ezek be vannak rakva a helyükre) elöre is kössz
mert letöltöm a filet (LRC_NO dvd) és nekem nincs mdf kiterjesztésü fájlom amit a no dvd mds mellé raknék valaki tud megoldást?
kössz elöre is
Elkezdtem lefordítani a játékot normális, érthetõ magyarra. Az összes szöveget. Akit érdekel az jöjjön az oldalunkra: www.GameHunterTeam.hu
Tudna valaki segíteni?
mert a meghajtók tápkábelének lehúzása nem segített, a no_dvd.mdf file-t pedig nem akarja berakni a daemon tools. Ha valaki tud segíteni kérem irjon az [email protected] e-mail címre. elöre is kössz!!!
ja la rushoz van valakinek crack?az is baszakodik nekem,ha van feldobhatnád,vagy küld el?kösz,
a lrc meg tééleg "optimalizálatlan szar" 1 gb ram mellet szaggat mint a vetögép DE jók a csajok!!!
leszedtem pc-re a carbon collectors edition-t,és iso-fájl a tipusa,
nemtudom mit csináljak,hogyan installáljam,
iso-fájl kezelõt már találtam de az kirak egy 30 mappát aztán azt se tudom merre hány méter.
http://goo.gl/gd6Zi5
[email protected]
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
THX
Azt az LRC_DVD.mds filet le kell tölteni katt a képre fennt és ott a faq aki nem tudná
Nekem is az a pico féle verzio van meg
azt a pico nevet kell kitörölni és a mellé másolt LRC_DVD nevet kell neki adnia. felteszed és megy nekem a dvd is ki volt huzva mert a World Racing 2 is ugyanigy megy.És nekem is csak ugy indult h lehuztam a dvd röl a szalagkábelt. De ahhoz is több fajta file kellett meg minden tehát nekem lehet azért is indult ilyen egyszerüen el mert egy "iw tools" csomagot le lehet tölteni a World Racing 2 faq jába.
Mert ugyanigy indul az is mint a Lada Racing Club.ugyanugy betölt keresi a dvd t de mivel le van huzva ezért továbblép és indul
Ja grafikát csak a video részen lehet huzni vagy van más opcio is ahol tudok felbontást meg ilyeneket állitani??????????????????????????????