LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
az igaz de most miért vegyek még egy autót??? arra is fizessem a súlyadót vazze?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

fery02
Hát nyomhatsz Lada tuningot a valóságban is, mert élvezetesebb, meg árban sem olyan nagy valami <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Pepsi Twist
nagy kár mert szívesen nyomnék egy kis lada tunyingot...

fery02
Nem hiszem, hogy lesz ebbõl a játékból optimalizált, angol verzió, ugyanis senki nem foglalkozik már ezzel a játékkal. Ha foglalkoznának, rég lenne már hozzá crack, de tessék, eltelt már szinte 2 év, és mindíg nincs még hozzá semmi. Nem is lesz.

Pepsi Twist
ja valamai crackal 😊 (és nincs valami 100% mûködõ megoldás) a lehúzós nem jó

Zsolti9014
Reménykedjünk, hátha lesz még egy optimalizált, angol verzió

Hajrá Magyarország!

Pepsi Twist
nekem nem jó a DVD-lehúzos dolog semmi nem jó egyébként :S

[HUN]FaTaL
egyébként nem vesztetek sokat ha nem indítjátok el sem, szaggat minden gépen, nincs optimalizálva

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
húzzátok le a dvd meghajtót letiltás nem elég szar a FAQ

nekem se akar elindulni!!! a csekkolás után ERRROR ( legalábbis nekem)

GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD

Pepsi Twist
ez a clone DVD-s dolog mûködik? nekem sehogy sem mûködik!!!

"A" Megoldás:

1.)kicsomagolod az MDS fájlt

2.)AZ MDF fájl mellé másolod az MDS-t

3.)AZ MDS fájlnevét átnevezed az MDF-el meg egyezore, de a kiterjesztés marad .mds

4.).mds-t beilleszteni a daemon 4.03ba,telepít majd indtás, ezután újra indítást kér, reboot után lehet nyomni

(mindent úgy csinálok ahogy le van írva... nem mûxik)

"B" Megoldás:

1.lépés:az MDF mellé töltsétek le az MDS-t!

2.lépés:az MDS-nek és az MDF-nek legyen pontosan egyforma neve!

3.lépés:az MDS-t olvassátok be Daemon 4.03-l, és telepítsétek fel!

4.lépés:a Windows Eszközkezelojében tiltsátok le az összes meghajtótokat! (FIGYELEM! Ha van valami más program (Pl.:Alcohol 120%) által üzemeltetett virtuális meghajtó is, akkor azt is tiltsátok le!)

5.lépés:Indítsátok el a játékot! (Indulnia kell!)

6.lépés:Kiléptek, és egyesével visszakapcsoljátok a meghajtókat! (FIGYELEM! Minden egyes meghajtó visszakapcsolása után elindítjátok a játékot, majd kiléptek, és újra visszakapcsoltok egy meghajtót, és ezt így tovább! Még a legutolsó meghajtó visszakapcsolása után is elindítjátok a játékot! Kicsit lehet sok ido de én ezt 3-szor játszottam el.)

7.lépés:Újraindítjátok a gépet!

8.lépés:Elindítjátok a játékot!

9.lépés:ENJOY!!!

(ez sem jó)

Most akkor mi a faszomat csináljak??? ha letiltom az osszes meghajtót akkor nem is keresei a discet eccerûen nem csinûl semmit!!! most akko mivan?

Pepsi Twist
és mi a másik?

Írjátok ki clone dvd-vel a játékot a Deamon Toolsból!Még van egy másik fajta is!Az 100% ,h megy!!!
zoli122
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ valaki help

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
na ezt csináltam 2 meghajtó van a valós és a virtual démonba mount MDS aztán start game nem indul aztán letiltás minden meghajtó még a démon is és után start nem indul mindig kéri a CD-t (ja és ezt a no DVD-s izével csinálom) most akkor mit csinálok rosszul?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
a FAQ-ba írja hogy tilcsam le az összes meghajtót letiltom és akkor sem indul a gamma :S akkor mindig nyomom hogy retry és nem történi semmi még annyisem hogy végig fut a csík :S

zoli122
ja és a CD lehúzós nem jó...

zoli122
Nah valaki le írná részletesen hogyan kell elindítani ezt az isten verte gamét?

cs mindenki!!!
tudnátok e abban segiteni, h megvan minden a ladaracinghoz mds meg mdf kiterjesztés meg crack meg virtuális meghajto mégsem indul el ha kihuzom a meghajtot.(persze ezek be vannak rakva a helyükre) elöre is kössz
Endiman
mivel ez a játék nem kapható magyarországon mint ahogy az uaz 4x4 sem, szerintem a warez megengedett

_Neo
kész, zárassátok be a topicot, ez a kérdés a topic halála. mindenki csak ezt kérdezgeti de élménybeszámolók vagy screenshotok sehol... lehangoló...
sziasztok valaki tud magyarositást ,cracket?elöre is köszi
cs mindenki szal ha nekem telepitös a játék mit csináljak?
mert letöltöm a filet (LRC_NO dvd) és nekem nincs mdf kiterjesztésü fájlom amit a no dvd mds mellé raknék valaki tud megoldást?
kössz elöre is
Embereeek, nem éri meg... sajnos ez az igazság...
Zsolti9014

sok sikert, jó munkát

Hajrá Magyarország!

Birdhill Thug
Sziasztok!

Elkezdtem lefordítani a játékot normális, érthetõ magyarra. Az összes szöveget. Akit érdekel az jöjjön az oldalunkra: www.GameHunterTeam.hu

Nekem a legújabb Daemon tools van. A kát fájlt az MDF és az MDS fájlt másoljátok egy helyre(mind a kettõt ugyan abba a mappába, az az aztalon csináljátok és NE a Windows commander-be)!!! Majd mind a két fájlnak legyen a neve LRC_DVD, NEM kell a név után semmit irni!!!!!!! majd telepítsétek és utána huzgáljátok le a kábeleket az olvasórol majd indítsátok el a játékot!!!!!!
fery02
Allítólag van olyan Daemon tool-s, amibe be lehet rakni a NO-DVD-t, azt tudom, hogy nem a legújabb-ba. Valaki tudja esetleg melyik verzióba lehet berakni?

Üdv mindenki!!!
Tudna valaki segíteni?
mert a meghajtók tápkábelének lehúzása nem segített, a no_dvd.mdf file-t pedig nem akarja berakni a daemon tools. Ha valaki tud segíteni kérem irjon az [email protected] e-mail címre. elöre is kössz!!!
nekem nem mûködött a FAQ béli utasítás!! DE lehuztam a fizikai meghajtot es elindult mdf-el is!!szal meg kell várni mig crack lesz hozzá ami kb 1 év😊 ha a poptwo thronest veszem alapul!!vagy lehet probálkozni a külömféle hideokkal starfuckarral és a többi gagyival ezeket még nem néztem!szal 100% elindul ha lehuzod a meghajtod!!
ja la rushoz van valakinek crack?az is baszakodik nekem,ha van feldobhatnád,vagy küld el?kösz,

a lrc meg tééleg "optimalizálatlan szar" 1 gb ram mellet szaggat mint a vetögép DE jók a csajok!!!

Hello mindenki,
leszedtem pc-re a carbon collectors edition-t,és iso-fájl a tipusa,
nemtudom mit csináljak,hogyan installáljam,
iso-fájl kezelõt már találtam de az kirak egy 30 mappát aztán azt se tudom merre hány méter.
hykao
katt a bannerképre...
Ez a játék tényleg ilyen rövid?
Szevasztok. Honnan tölthetek le magyaritást, vagy angolitást? Mindegy csak ne ciril betük legyenek. Tud vagy akar valaki segíteni?

[HUN]FaTaL
le kell húzni a CD meghajtót csak akkor indul el hányezerszer legyen még leírva?

te, figyelj BunDevil ha feltudnál venni msn-re akkor nagyon megköszöném. Mert az a helyzet hogy nevagyok egy számítógép zseni!!!

[email protected]
Nézd meg jegyzettömbel, mit mountolsz be! Valószinûleg rosszul van megadva a fájl neve/helye! Nézd meg, hogy az igazi CD-kép mellette van-e!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Sziasztok!!! tudna nekem valaki segiteni abban hogy hogyan inditsam el a LRC-t mert már mindent odamásoltam ahova kell, átneveztem meg minden és amikor elakarom indítani a játékot akkor tölt egy kicsit aztén meg ki ír valamit majd a retry-t nyomok és akkor valami kódot kér! Na és nekem az a kód kellene! de ha valkinek alindul kód nélkül akkor azt hogy csinálta???? ja és az LRC_NO_DVD-t is letöltöttem mejd kicsomagoltam és nem akarja daemon tools elfogadni mert ezt irja ki " Unable to mount image. File not accessible." Akkor valaki segít???
crack : http://ladaracingclub.hu/index.php?option=com_jdc&task=ViewFile&id=19&Itemid=35 hungarian language: http://ladaracingclub.hu/index.php?option=com_jdc&task=ViewFile&id=18&Itemid=35 De én se tom még így se elindítani!!!a crack-et nem vexi be se az alcohol se a daemon!Valaki vegyen fel msn-re és mondja el hogy kell elindí[email protected]

THX
CJ33 légyxi vegyél már fel msn-re és ott elmondhatnád nekem bõvebben hogy indítsam el a gamet!Köxi elölre [email protected]
Nektek elindul eggyáltalán a játék mert én feltettem a játékot és kérte a DVD-t, aztán letöltöttem hozzá Patch-et meg mindent de még úgy is ugyan az lett, kérte a DVD-t

Teflon Mike
nah nekem sehogysem megy a DVD-lehúzás az sem megy se az átnevezõs se semmi nem tom elindítani habár mondjuk nekem nem a pico van meg

Teflon Mike
akkor bocs olvass vissza

solle
mivel nincs faq ezért megkérdem:le lehet valahonnan tölteni ingyen?.bocsi nincs kedvem visszaolvasni

Sziasztok nincs crack de ez már 100 szor le volt irva.....
Azt az LRC_DVD.mds filet le kell tölteni katt a képre fennt és ott a faq aki nem tudná
Nekem is az a pico féle verzio van meg
azt a pico nevet kell kitörölni és a mellé másolt LRC_DVD nevet kell neki adnia. felteszed és megy nekem a dvd is ki volt huzva mert a World Racing 2 is ugyanigy megy.És nekem is csak ugy indult h lehuztam a dvd röl a szalagkábelt. De ahhoz is több fajta file kellett meg minden tehát nekem lehet azért is indult ilyen egyszerüen el mert egy "iw tools" csomagot le lehet tölteni a World Racing 2 faq jába.
Mert ugyanigy indul az is mint a Lada Racing Club.ugyanugy betölt keresi a dvd t de mivel le van huzva ezért továbblép és indul
Ja grafikát csak a video részen lehet huzni vagy van más opcio is ahol tudok felbontást meg ilyeneket állitani??????????????????????????????
Teflon Mike
Nincs crack 😉 (vissza olvastál volna láttad volna <#lama><#lama><#wilting>

nem tud valaki hozá cracket aki tud az küldje el a [email protected] lécci elöre is kösz
Teflon Mike
valaki írta hogy azt az MDS filet átnevezte az MDF-nevére csakhogy én át neveztem és nem jó neki :S

Teflon Mike
ti hogyan indítottátok el a gamét??? a meghajtó lehúzós módszer nem jön be :S PLS help

nekem nincs meg 😞 (de kéne)