Nokia 3650
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg arra mód, h kicsiholjuk az info-t a hálózatból, h milyen számról/IMEI-rõl jön a beérkezõ hívás? Esetleg az, h melyik cellából?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
(...milyen kár, h nem értek ehhez... 😛 )
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
eladó hibátlan mûködésû 3650-es tartozékokkal (stereo headset, 128mb memóriakártya, töltõ) kisebb esztétikai hibákkal korából adódóan!
fix ár: 8.000Ft
többit privátba de még semmi nem biztos!
nem járt el az idõ felette, rengeteg ismerõsömnek van még ilyen telója,és nem azért nincs újabb mert nincs rá pénzük, lenne, nekem is lenne, de csomó mindent tud, és meg vagyok vele elégedve😊
Ha valakinek van egy eladó, ami tökéletesen mûxik, 4999Ft-ért megveszem 😊
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
Adj mail címet elküldöm, elvileg nekem megvan okosítva😊
De alapvetõen jó cucc
Valaki ismeri a Smart Launcher progit?Bizonyos helyeken azt olvastam hogy e program segítségével skinezhetõ a 3650-es!Aki ismeri vagy használja az kérem ossza meg velem a tapasztalatokat!Elõre is köszönöm!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Valaki tudna küldeni esetleg egy feltelepített jó fájlkezelõ programot n3650-re, hogy nekem csak be kelljen rakni a system mappába, mert elromlott a bluetoothom és a memoria kártyáról a sis alkalmazást nem tudom feltelepíteni. MSN címem: [email protected]. Elõre is köszönöm!
én most ízlelgetem a 6600-t a 3650 után (persze azt sem dobtam ki 😊 ), de nagyon zavar, h az oldalára fordított kijelzõ nem nézhetõ tetszõleges távolságról (nagyon sötét és a két szem sem azonosnak látja (egyikkel sötétebb, másikkal sokkal világosabb)) - a 3650 kijelzõje ebbõl a szempontból sokkal jobb volt.
Hallott-e valaki arról, hogy melyik Symbian-os telefonok kijelzõje cserélgethetõ egymás között? Megoldható-e ez páka nélkül (kipattintom-bepattintom módszerrel)?
Minden infonak nagyon örülök! (Magyarul: lehet-e egy N6600-nak másik kijelzõt egy másik készülékbõl bepakolni?)
1. minek adsz meg mail cimet, látogas vissza a fórumra
2. érdemes a telefonról kutakondni pl.: Guugli
3. ne éerezd magad megsértve, nem azért írtam!
Zsolt
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
[email protected]
Okozhatja-e ez a "lassúság", hogy a CamcoderPro kb. 5-10 mp-es hangfelvételeket készít a bármilyen hosszú filmekhez. A Nokia kártyával nem volt ilyen gondom...
Bróbáld ki! <#vigyor2>#vigyor2>
Valahol megvan nekem, de egyszerûen nem emlékszem rá és a hosszú hétvégi vonatozáshoz szívesen elvinném magammal...
Vagy vki írhatna nem gagyi játékok neveit, esetleg próbaverziós/fullos letöltési lehetõségeket - olyan game-re gondolok, mint pl. a Dûne2 volt PC-n anno. Azzal a szinttel már kibékülök. Vagy mint a Warlords I, Kyrandia, stb... 😉 😛
Elõre is köszönöm!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Pedig pont egy ilyen bluetoot-on keresztül játszható texas hold'em típusú poker gémet kerestem/keresek. ha valaki esetleg tud ilyenrõl, az írjon bátran 😊
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!