Buffy a vámpírok réme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucu13
úúúúú Szegény Buffy

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Adam5
márint a rész jó csak a vége durva

Adam5

ez elég gázos rész

Adam5
passz, nem hiszem

Cucu13
Szerinted lelövik?

Adam5
eddíg jó a rész.

basszus el is felejtettem hogy ez a Fész (nemtom hogy írják) mekkora ribanc így kivülrõl is 😄

Ez a rész full értelmetlen volt....

😊 nemtom, szerintem minden érthetõ volt.

Ki a faszom ez? És mért van szuper ereje?

ezekre kérdésekre nyilván választ kapsz, ha megnézed a további részeket

Meg mért mondta a pap, hogy arra a faszra, hogy "aki mindent lát"?

errõl már régebben volt szó, sokszor. ld. legutóbb dawn és xander párbeszédét.
PLaci
He? <#idiota>

Ez a rész full értelmetlen volt....
Gagyi szinésszel játszatott pap... Ki a faszom ez? És mért van szuper ereje?
Az viszont komoly volt, amikor visszajött a másik vadász, és ráugrott Spike-ra :-)
Meg mért mondta a pap, hogy arra a faszra, hogy "aki mindent lát"?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

szerintem katasztrófa lett a sorozat, közel sem az ami régen volt 😞

Narancs
Ja, elég pocsékul játszik, ennél azért lehetne sátánibb! De mindíg csak gagyi-üres beszédeket nyomat, meg néha megkésel ezt-azt...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punker
hát ez nem volt 1 nagy rész, ez a dilis "pap" idegesítõ.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

batmax.no-ip.org:23
Raggasvin.no-ip.com:23
musarfett.no-ip.com

van amelyiknel 40 gia megosztas kell szal szopoka...altalabna itt van fent buffy de nem midnig ...talan szerncsed lesZ😊

Punker
na most nézem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam5
jöhet priviben is

Adam5
óó bocsi 2X ment

Adam5
õ plz egy hub címet

szedd le dc++ rol ezt a reszt 7x18, mert szvsz elmeselve nem er semmit, latni kell foleg (mint mar soxor hangsulyoztam) original nyelven😊

Adam5
mi volt benne????

most értem haza pont 😞((

hat szvsz meg az ellenkezoje, ami azt illeti...😊 bar en nem lattam elozo seasonokat😄 csak 5 vege meg 6 meg 7

Narancs
Hú waze, kinyomták a Xander szemét...😊
Elég tré lett ez az ucsó évad ami azt illeti...

Cucu13
ÚÚÚ Ez nehéz lessz!!

végülis nem mondta, hogy hol😊
Narancs
köcce...<#hawaii>
Ez a mondat amúgy majdnem a halálomat okozta:
amikor elõször hallottam a rádióban, félrenyeltem a káposztástésztát annyira röhögtünk az öcsémmel...<#idiota>

Punkerwork
bazze aláírásod meglátom mindig röhögõ görcsöt kapok <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
igénytelen fake kép volt + semmi keresnivalója itt.

Narancs
de mér? nem tetszett? van még pár...<#nyes>

Amúgy nevetségesen gáz a történet, teen soap ból full átalakult egyfajta mese szintû dologgá, mindenkinek szuperereje van, már vagy 10X megmentették a világot, 1X meghalt de föltámasztották, mindíg vmi erõsebbet kell legyõznie...
Elõször csak vmápírokat meg démonokat, aztán atom energiával hajtott robot-ember-démon mutánst, aztán egy istennõt, most meg a legfõbb gonoszt...ja és közbe persze mindíg megmentik a világot vmi közepesen gáz gonosztól...
Ettõl függetlenül nincs rosszul megcsinálva, olykor nagyon szórakoztató tud lenni...

Punkerwork
én meg kitörlöm.

Punkerwork
az autóhangoló sajna így müxik 😊

PLaci
Nekem sajna nincs videóm....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
lol

Punker
megcsináltam 😊 igaz hogy az összes többi csatorna máshova ment de megcsináltam 😊

Punker
nem tudok valamiért a viasatról felvenni <#falbav>

Adam5

megpróbálok vhogy otthon maradni

hat pedig ezt muszaj lenne...holnapi resztol mar nezzze vegigi midneki mert mar csak 5 resz van es holnap kezdodik meg gyakorlatilag a vegjatek...szal ne hagyd ki..

Adam5
rossz 😞

neked sincs videód? 😄

Adam5
holnapi részt valszeg sajna nem látom mert nem leszek otthon 😞

vki majd beszámol?

Cucu13
Húúú jó rész volt ma

PLaci
Bakkker....
Spike + az anyucija nagyon kemény volt! :-D
A hülye elkényeztetett kis ficsúr!

nem sorolható a siker kategóriába, pláne annyira mint az említettek
Adam5
jó rész volt

Punkerwork
Kegyetlen Játékokat nem kéne kihagyni.

szerintem nem sokan tartják különösebb tehetségnek, szerencsére leragadhat a horrorok mellett, igazából sikereket csak ebben a mûfajban ért el (buffy, tudom mit tettél tavaly nyáron, sikoly 2, the grudge) - a scooby ugyan sikeres volt, de ott meg nem õ a lényeg
azert tunik szarnak mert a szinkron hangja gagyi...semmi erzelem nincs a szinkron hangjaban. mondom nezz meg egy reszt eredeti nyelven.

nyilván minden jobb eredetiben, plána annak, aki azzal látja elõször
szerintem sarah michelle gellar szar szinész - a végsõ párbeszéd teljesen erõltetett, giccses, hiteltelen volt, mintha a barátok közt vagy a xénia lázat néztem volna

ize hat ezzel a magyar szinkronnal nevetseges volt...eredti nyelven meghato volt a vegen buffy vs andrew esete...de igy magyarul...egy fos.......aaaa siralom, aki teheti az angolul nezze.

Adam5
semi olyan ami a sztorit elõrébb vinné. inkább csak jó poénok voltak benne 😊

a pecsét ami a suli alatt van beindult és az iskolásokat megbolondította és csak úgy lehetett megállitani ha Andrew rá könnyezett. Xander és Annya újra össze jöttek. kb enniy volt.

Punker
mi volt benne? nem láttam 😞

Adam5
a vége kemény volt