Star Wars: Revenge of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
vedekezem mint az allat megall a buzi doku utnek bekapja az utest de a masodiknal mar olyan combo-t nyom belem hogy beszarok..
kb 3 szor megprobaltam azt hogy szejjel varazsolom dobalom magam meg ilyenek..joparszor megprobaltam hogy tamadok mint a hulye.. ilyenkor vedekezik vedekezik es ket utesem kozott szejjelbasz engem rohogve!!!!!
jo vedekezos taktika.. nem mukodik..tamados taktika. nem mukodik.. varazsol taktika nem mukodik mindharom taktika nem mukodik. hat a kurva anyjat akkor.. easyban NEM BIROM lenyomni es csal a geciszaju gep. mekkora loller buzi jatek ez???
szepen kivettem ajatekot a gepbol.. odahajoltam a fiscar olloval a szemetes vele es negy fele vagtam szet ajatekot.. a kurva anyjat az egesz jateknak meg aki kitalalta
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
írni pc-re? mert ps2 emulátor az nincs! Ha valaki tud segíteni az írjon akár a privátra is .kösz mindenkinek.
Logikai feladványok meg "Erõ-rendszer" valóban nincs benne, viszont harc meg az "én vagyok Anakin Skywalker és levágok minden harci droidot"-feeling nagyon ott van.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
A játékot nem George Lucas programozta, engem pedig speciel feldoppingolt a sok spoiler, már alig várom, hogy moziban is láthassam... 😊
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
sazl : c
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A szintén konzolra megjelent Jedi Power Battles-hez tudnám hasonlítani.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Többet ért azt megcsinálniuk,mint ezt a viccet😊)
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
de végülis star wars fanoknak megér 1 misét legfejjeb lessz 1 felejteni való gémjük😊))
ezt még hent játéknak se nevezném, ez amolyan mivel csaljunk ki pénzt a STAR WARS fanatikusoktol mert õk ugy is esztelenûl fognak rohanni hogy meg vegyék, és a reakciók anyád ez ûber király gém mert benn van obivankenobi meg lehet lézer kardal hadonászni
PSN ID.: Beegabor
Tehat csak menni elore es megahent? Semmi gondolkodas? Semmi?
" várja hogy megkövezzék "
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
képek meg videjók alapján über faxaéld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Star_Wars_Episode_III_Revenge_of_the_Sith_2005_PAL_PS2DVD-ConFuSiON
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
sazl : c
De segítek, jóóó? éésss laaassaaannn gééépppeeellleeek, hooogyy meeegééértttsssddd: Eddigi SW játékok listája visszamenõleg a legelsõ Star Wars játékig, ami 1982-es.
eleg nagy rakat sw game jott ki pc-re..
Nem vagyok pesszimista, és én is örülnék egy PC változatnak, de nem csodálkozom, hogy nem fog kijönni. Clone Wars és egyéb Ep2 játék sem jött ki PC-re, ami konkrétan foglalkozott volna a témával. Csak az Ep1-nek jött ki a Baljós Árnyak PC verziója, azt jónapot.
De attól még kijöhet..
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Nem tudom, hogy ki állítja, hogy ez kijön PC-re, mindenesetre aki ezt állítja, biztosan nem nézte még a hivatalos honlapot. :-)
Segítek, hogy mit kell keresni: Alul a PC logot. Jaaa, hogy nincs ott, csak konzol? Ejj... Hivatalos honlap