Star Wars: Revenge of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre szoktam azt mondani, hogy béna vagy ember :-) Én gyári normál fokozaton játszom, és harmadik nekifutásra sikerült lenyomnom. A következõ taktikát használtam: szorongatás majd combo, és így tovább. Amikor nekiálltam védekezni pillanatok alatt nekemesett és kinyírt, szóval folyamatosan támadnom kellett. Érdekes volt a film utánna, Palpi ott akarta hagyni Obi-t a földön, na mondom tovább nem is játszom, mert a filmet még nem láttam, lesz még itt meglepi.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CSOCSO
kb fel orat szenvedtem a dokuval... 10 szer probaltam megolni easy fokozaton es nem ment!!!!! barmit csinaltam vele meg se hatotta a csavot!!!!!! volt baze hogy az ember allt belevagtam akardomat es nem tortent semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vedekezem mint az allat megall a buzi doku utnek bekapja az utest de a masodiknal mar olyan combo-t nyom belem hogy beszarok..
kb 3 szor megprobaltam azt hogy szejjel varazsolom dobalom magam meg ilyenek..joparszor megprobaltam hogy tamadok mint a hulye.. ilyenkor vedekezik vedekezik es ket utesem kozott szejjelbasz engem rohogve!!!!!
jo vedekezos taktika.. nem mukodik..tamados taktika. nem mukodik.. varazsol taktika nem mukodik mindharom taktika nem mukodik. hat a kurva anyjat akkor.. easyban NEM BIROM lenyomni es csal a geciszaju gep. mekkora loller buzi jatek ez???
szepen kivettem ajatekot a gepbol.. odahajoltam a fiscar olloval a szemetes vele es negy fele vagtam szet ajatekot.. a kurva anyjat az egesz jateknak meg aki kitalalta
Képek:

Remek kis játék, szerintem nagyon szép grafikával, éppen most nyomtam le Dookut.

CHEAPBOY
Vegyé Ps2ot😄 Ez egy jo modszer.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Laky
😄DDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

mila69en
<#zavart2><#idiota><#gonosz1><#vigyor><#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hi mindenki!van olyan módszer amivel az episode 3 ps2 game-et át lehetne
írni pc-re? mert ps2 emulátor az nincs! Ha valaki tud segíteni az írjon akár a privátra is .kösz mindenkinek.

Solid Snake GH
A játék pedig kifejezetten tetszik, jól meg van oldva benne a harcrendszer, illetve ha ideges az ember, akkor a feszültségét is jól le tudja rajta vezetni.

Logikai feladványok meg "Erõ-rendszer" valóban nincs benne, viszont harc meg az "én vagyok Anakin Skywalker és levágok minden harci droidot"-feeling nagyon ott van.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Solid Snake GH
Az nem létezik.
A játékot nem George Lucas programozta, engem pedig speciel feldoppingolt a sok spoiler, már alig várom, hogy moziban is láthassam... 😊

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

rezsofiz
Aki igazán szereti a Star Warst az sztem a játéknak csak a film után kezdjen neki, mert sok jelenet bennevan a filmbõl elvileg, meg ha el lett cseszve a játék, akkor a filmtõl is elveheti az ember kedvét :/

sazl : c

Solid Snake GH

Sephi
Aztat en nem ismerem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Solid Snake GH
Nem igazán...itt csak kaszabolni kell, logikai feladvány nincsen.

A szintén konzolra megjelent Jedi Power Battles-hez tudnám hasonlítani.

Sephi
Ize... a Jedi Outkast fele jatek akar ez lenni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mila69en
me lehet, h film tökjó eza játék meg sokkoló😊))

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CSOCSO
me?😊
mila69en
a film után se kezdj neki😊)

CSOCSO
szar ajatek😞 nekem is megvan de nem merek a film elott nekikezdeni
Sephi
Nekem pl anno a Star Wars : The Phantom Manace nagyon teccet mint jatek...

Az a vicc,hogy ennél még a LEGO Star Wars-t is többre tartom és simán elõveszem,amíg nem pörgetem 100%-ra😊)..mondjuk gondolkodni ott se kell,de legalább egy jó kis változatos platform több karakterrel😊)
Többet ért azt megcsinálniuk,mint ezt a viccet😊)
Sephi
Nagyon szomoru...

Luiprima
Teljesen egyetértek nemrég játszottam végig a God of War-t és lehet ezért nagyobbak voltam az elvárásaim de ez a game ez O ha ezért kiadtam volna 16000-et hát akkor harakiri.Holnap nekiadom egy havernek és nagyon gyorsan felejtsem el.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

mila69en
hát ugy ahogy mondod még jedi erõnek se látom értelmét mire használnám rég lekaszálom az ellent a kockával, vagy esetleg ha lenne egy akadály amin csak a jedi power segithet, hogy tovább juss azt a gép meg csinálja helyetted

mila69en
hát nem is tudom végülis van pozitivuma is a gémnek, vannak benn videjók a filmbõl😄D meg az események nagyjábol stimmelnek, meg a hangok is elég joak, de ennél sokkal jobb gémeket szokott a LucasArt kiadni ezt 1 kicsit nagyon elkapkották és talán nem is jó fejlesztõkre bízták, sikerült 1 tök monoton gémet összekapkodni

de végülis star wars fanoknak megér 1 misét legfejjeb lessz 1 felejteni való gémjük😊))

Seth
akkor olyan mint a jedi power battles, azt is rühelltem (csalás nélkül)

PSN ID.: Beegabor

mila69en
mert talán a hent játékokba is bele lehet csempészni olyan dolgokat amik izgalmassá teszik a játékot(DMC3,GOD OF WAR,NINJA GAIDEN,ONIMUSHA) de itt amit tapasztalsz hááát.... ja és annyi benn a hiba hogy az már fáj "felütött 1 robot a levegõbe és az emberemnek 6 másodpercig tartott hogy leessen😄D pályák dög unalom ugyanazt látom folyamatosan ellenfelek ritkán változnak, a pályák nehézsége hááát... eddig 1x se haltam meg, a játék ebbõl áll kocka kocka kocka kocka néha nyomsz 1 R1-et védekezni legalább a fõellenfelekhez raktak volna némi fejtörõt hogy hogyn verjem le de az is csak kocka kocka kocka azt kész

ezt még hent játéknak se nevezném, ez amolyan mivel csaljunk ki pénzt a STAR WARS fanatikusoktol mert õk ugy is esztelenûl fognak rohanni hogy meg vegyék, és a reakciók anyád ez ûber király gém mert benn van obivankenobi meg lehet lézer kardal hadonászni

Seth
A képekbõl,videókból szerintem ez egyértelmûen kiderült, nemtom miért vagy ennyire meglepve

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Jaj ettol feltem... eskuszom eppen ettol feltem.

Tehat csak menni elore es megahent? Semmi gondolkodas? Semmi?

mila69en
khmm.. semmi extra talán a grafika az szépnek mondható, sima futószalag gém mész elõre leversz mindenkit, azt mehecc tovább pályák végén kapsz értékelést annak megfelelõen kapsz experience pontokat azt eldöntheted milyen képességed fejleszted 6 pályán járok de má at ment dög unalomba asszem abba is hagyom

Luiprima
Hát nem tudom 3 pályát mentem eddig szerintem nem nagy szám 90%-ban hent ha nem lenne a Star Wars feeling már rég a kukába lenne.
" várja hogy megkövezzék "

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sephi
Az naon cucc 😄

ja és upgrade-elhetõ karakterek,titkos cuccok,meg lehetõleg minél profibb végigjátszás..annál jobban meg vagy dícsérve😊
Felspécizett Jedi Power Battles,automatikusan váltogatott karakterekkel,eredeti hangokkal és mozifilm-átkötésekkel....multiplayer módban versus(fénykardos mortal kombat),meg cooperative(henteljünk együtt amennyit tudunk)..szép grafikával és effektekkel....de lehet gyorsan végig lehet vinni,mert nem kell hozzá sok ész😊))
mila69en
és honna tudod, pont most lett vége<#hawaii>

Sephi
Tudom vaze hogy nem lattad a filmet 😄

mila69en
énse láttam a filmet elöbb lejáccom aztán jöhet a film😊))

Sephi
Ahh faxt en nem fogom jaccani amig meg nem neztem a filmet... hogyne...

mila69en
nem gyõzöm kivárni képek meg videjók alapján über faxa

nalam is a par oras vasarlasi folyamatban van <#alien2>

mila69en
már csordogál lefele

Star_Wars_Episode_III_Revenge_of_the_Sith_2005_PAL_XBOXDVD-ConFuSiON
Star_Wars_Episode_III_Revenge_of_the_Sith_2005_PAL_PS2DVD-ConFuSiON

Anthony001
Úgyse jelenik meg..

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

rezsofiz
BBird
Esetleg el is olvasnád, amit írtam? Mondom Ep2 játékkal kapcsolatos. Sorold már fel légyszíves azoknak a játékoknak a címét, amik az Ep2 történetét dolgozták fel PC-n. Köszi! :-)
De segítek, jóóó? éésss laaassaaannn gééépppeeellleeek, hooogyy meeegééértttsssddd: Eddigi SW játékok listája visszamenõleg a legelsõ Star Wars játékig, ami 1982-es.
?
eleg nagy rakat sw game jott ki pc-re..
BBird
Pontosíts: "Bárcsak kijönne". :-)
Nem vagyok pesszimista, és én is örülnék egy PC változatnak, de nem csodálkozom, hogy nem fog kijönni. Clone Wars és egyéb Ep2 játék sem jött ki PC-re, ami konkrétan foglalkozott volna a témával. Csak az Ep1-nek jött ki a Baljós Árnyak PC verziója, azt jónapot.
Anthony001
Hát itt bizony nincs PC-s Logo...
De attól még kijöhet..

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

BBird
Lucas bácsinak annyi a köze ehhez a témához (mármint, hogy kijöjjön PC-re vagy ne), mint a fehértorkú bozotpatkánynak a relativitás elmélethez. :-)

Nem tudom, hogy ki állítja, hogy ez kijön PC-re, mindenesetre aki ezt állítja, biztosan nem nézte még a hivatalos honlapot. :-)
Segítek, hogy mit kell keresni: Alul a PC logot. Jaaa, hogy nincs ott, csak konzol? Ejj... Hivatalos honlap
Solid Snake GH
Azt én is szeretném, dehát ki tudja....talán Lucas bácsi megszán minket, földi halandókat és rábiccent a PC-s portra. 😊