Aranylabda

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Madridi hisztigépek.
mar Suarez is mondogatja, h Neymar le fogja hagyni Messit:D, de hat mit tegyen az ember ez az elet rendje...bar ahhoz jo par szaz golt be kene loni a kis Brazilnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Tegnap mondott egy olyat valamelyik szakerto,hogy lenyegeben Messin mulik fog-e meg lasztit nyerni,vagyis akarna-e,ha picit hatterbe vonul es megkapja Neymar az elsodleges gollovo szerepet akkor johet a brazil érája. En egyebkent tegnap neki adtam volna,nem azert mert vitatom Messi erdemeit a triplazasban,de amit most 2 honapig tett a csapatert az argentin hianyaban az nagy dolog volt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

yeah:)

Neymar meg fogja kapni elobb utobb...talan e szezon utan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nuno88
Messi 5x

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Sippie
kamu
Mondjuk a BL sorsolás után már semmin nem lepõdök meg.

REAL MADRID

"a szavazáson résztvevõk egy része azt panaszolta, a FIFA listáján másként lettek feltüntetve a szavazatok, mint ahogy azt õk megtették. „Esküszöm, hogy Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Messinek adta a szavazatomat” – állítja az Arsenal cseh válogatott labdarúgója, Thomas Rosicky. „Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Pirlónak adta a szavazatom” – mondta a Juventus olasz válogatott kapusa, Gianluigi Buffon. „Természetesen Falcaóra szavaztam. A FIFA szerint azonban Messire. Nem értem mi történhetett, de én biztos nem szavaztam Messire” – nyilatkozta a kolumbiai válogatott szövetségi kapitánya, Jose Pekerman. Thiago Silva, a PSG brazil válogatott labdarúgója is azt állítja, hogy Cristiano Ronaldóra adta le a voksát, mégis Messi szerepel a neve mellett, de egy indonéziai újságíró, Nurdin Saleh is azt panaszolta, hogy bár Xavira szavazott, a voksát mégis Messinek adták. "

LOL

<#taps>

REAL MADRID

Tyler1
Ott meg csak nem hazudnak :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sehol nem találok hivatalos forrást, csak Facebookra vezethetõ vissza.

REAL MADRID

bakkerman

Tyler1
Tomasz Rosicky for "Al Jazeeru"papers:
"I swear I gave my vote to Cristiano Ronaldo,
but surprisingly Lionel Messi's name was on my paper!"

Gianluigi Buffon for "Gazetta dello Sport": "I voted for Cristiano Ronaldo and my vote was given to Pirlo. I don't know what happened!"

"I voted for Cristiano Ronaldo, but according to FIFA my vote went to Messi. It's a petty
these things happen."
— Thiago Silva (PSG)

A journalist from Indonesia claims he voted for Xavi, Barcelona midfielder, but his vote
was given to Messi.

José Pekerman, Colombia coach tolocal news:
"I gave maximum points to Radamel Falcao, of course. According to FIFA, I gave it all to Messi, I don't know what happened but it is not how I voted."

Effe88
Lahm, Hummels alap szerintem is, és Pirlo is

Azzal vitatkoznék, Falcao 2 gólt szerzett az EL döntõben és asszem ismét EL gólkirály lett, úgy, mint tavaly. Atletico vezére és a házigólkirály. Ibra a Milanban nulla volt az EB elõtt, az EB-n nagyon jól játszott és lõtt egy óriási gólt az Angolok ellen...PSG-ben is nem rég kezdte el a gólgyártást, de tudtommal Falcao megelõzte az idén szerzett gólokban szóval szerintem a kolumbiai jobban teljesített

[HUN]FaTaL
Nem mondott ilyet Ibra, csak egy újságiró twitterbejegyzése volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Ibraról annyit,hogy ahhoz képest mennyire fikázta Leot,meg hogy õ is tudna annyi gólt lõni Xavi meg Ini elõtt (NEM TUDOTT),mégis rászavazott elsö helyen.

Tyler1
Vicc, hogy a veretlen Juvéból egyetlen védõ sem fér be ezek közé. De Lahm és Hummels is taníthatná Alveséket.
Középpályára is odaférne Pirlo. A "brutál" Falcaot meg a gigamegabrutál Ibrahimovic elõzhetné meg, mert sokkal jobb volt, mint a kolumbiai, épp csak rossz ligában játszik. A többi helyen valóban világklasszis játékosok állnak, azon az 5 helyen...

La Liga xD
Ok, hogy mondjuk a csatársor onnan került ki, de a védelem nehogy már Pique, Ramos meg Alves... A spanyolok is a védekezésrõl híresek.
Sippie
hogyne tehetnének, õk írtak alá a la ligába <#idiota>
bakkerman
Többi posztokon a világ legjobbjai vannak,az meg hogy épp a La Ligaban játszanak,arról nem õk tehetnek

bakkerman
Bayernböl esetleg Alves helyett Lahm. Marcelo helyére megint nem sok alternatíva van,csak Jordi Alba,és õ is La Ligas. Nálam 3 poszt kérdõjelezhetõ meg,Alves,Pique,Marcelo.

bakkerman
Chelseabõl Cech-t,meg Drogbát ki helyére tetted volna be? Juvebol Pirlot az EB gyõztes Iniesta vagy Xabi helyére? Dortmundból Hummels mehetett volna Pique helyére,ez igaz! Bayernbõl kit teszel be,és hova? Ribery/Robbent Messi/CR helyére,akik a világ legjobbjai? Gomezt a brutál Falcao helyett??

Tyler1

WuFraZselic
alves, pique, marcelo, és alonso helye is igencsak megkérdõjelezhetõ...

Lahm, Pirlo, de talán még Jordi Alba is jobban teljesített, a védelembe pedig egyértelmûen helye lenne a PL legjobb-Kompanynak, vagy Hummelsnek.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Sippie
Drogbát Messi, C.Ronaldo, vagy Falcao helyére raktad volna?
MrSpock
Engem acsapat cseszett fel. Nevetséges,hogy mondjuk nem fér be egy Ibra,aki az évezred gólját lõtte szinte,na meg nem is egyet szerzett,vagy egy Neymar,vagy Drogba aki BL-t nyert. Falcaonak örültem,de hogy 10 madridi-és barcás ott van? És az angol bajnokságból senki sem,vagy olaszból? dél-amerikát meg ugye nem is jegyzik,pedig azért ott sem mind favágó!

Go Jeff Go!!!!

bakkerman
edzõknél meg azért Klopp vagy Di Matteo odafért volna a top3-ba,például Pep helyett valamelyiküket beraktam volna a dobogóra,Guardiola június óta munkanélküli...Del Bosquetól viszont nem vitatom a címet,abszolút megérdemelte

ha 2012-es teljesítményt nézzük akkor 1-2 Dortmundos is bekerülhetett volna pl Hummels, aki a válogatottban is nagyon ott volt

Ha beteszel stadionfejlesztõnek, akkor csak úgy dõlni fognak a koeff pontok :D xD
Sippie
nos, mi a lényeg?
Oziris666
Láttom megértetted a lényeget:)

Effe88
+ kapuba julio cesar, õ is a világ legjobbjaXD
és még cambiasso meg ranocchia

limperatore
szücsy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EZEN BEFOSTAM :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
most nézem Falcao statisztikáit transfermarkt-on,szerencsétlen rosszkor van rossz helyen,bámulatos milyen mutatókat hoz már legalább 4 éve de oda se férhet az aranylabdához

Mor3llo
Teljesen igazad van :D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
padra Milito még odaférhetne,elvégre mégis a világ legjobb csatára basszameg már!!

Mor3llo
A saját legjobb tizenegy 2012-ben, 4-4-2:
ChelseakezdõXI (kap.) - Messi(jh.) - MagasMessi(kh.) - MagasMessi(kh.) - Messi(bh.) - Chievo(jsz.) - Coutinho(kk.) - XaniestaBarca(kk.) - Szücsy (bsz.) - Messi(cs.) - Messi (cs.)
Cserepad: C. Ronaldo, Ibra-Balotelli (a félidõkben K1 mérkõzések idõkitöltõ jelleggel)
Tartalék: Torres (ha már nagyon vezet a csapat, és nincs szükség további gólokra)
Edzõ: nagyfokú, fröccsös Mészöly Kálmán
Asszisztense: szesztársa, Sir Alex F.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
100%ban igaz amit mond a csávó,az ilyen véleményt el kell fogadni,mert amiket mond azok tények,és igaza van,csak sokan átesnek a ló túloldalára,és egyenesen Leot támadják,és mondják el mindennek,pusztán azért,mert õ átveszi azt a bogyót,amit a platini féle maffia neki szánt. És ez a szomorú.

Sippie
a védelem része tényleg vicc. Ramos és Piquet az EB címre kapták, de Alves és Marcelo nagy kérdõjel. A többi poszt korrekt, támadósor elég egyértelmû nem is lehet kérdéses, középpályán Xavi és Iniesta alap, Alonso meg szintén EB gyõztes, Casillas a kapuban dettó.
Sippie
ezt a Barca - Santos 4-0 klubvb meccsére alapozod?
REALista
http://www.dailymotion.com/video/xwdexp_messi-az-orokos-aranylabdas-kompany-ly-gol_sport#.UOvjZ3c878S

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tyler1
Az a szomorú, hogy 20-30 év múlva senki nem fog már emlékezni milyen körülmények között szedett össze Messi 4 aranylasztit. Ráadásul ezzel beárnyékol olyan valódi legendákat, mint mondjuk Ronaldinho az egy szaros díjával.

Oziris666
Hát már a Dél Amerikai bajnokságokban jobban védekezõ csapatok vannak mint a spanyolban:D

Nekem akkor vált hiteltelenné ez az egész elõre lezsírozott, szánalmas bohócparádé, amikor megláttam, hogy Torghelle Sanyi nincs a legjobb 3 között. Jövõre skippelem:(

Steve Downie
<#eljen><#taps>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Ha még volt bármi értéke a Real és Barca szurkolókon kívül más számára (nem volt) ennek az Aranylabda bohóckodásnak, azt most vesztették el ezzel a nevetséges spanyol liga világválogatott összehozásával.
De azért jól végezték a dolgukat 5 Real, 5 Barca, még össze se kell veszni a sok galaktikus ufó szurkolónak, hanem békében barátságban térhetnek nyugovóra hogy még mindig õk a legjobbak mindenben. Ha 12-öt kéne választani, akkor Falcao is mehetett volna az anyjába...

Ja meg Messike a nyerõ megint. Akik választanak, csak a saját nyomorultságukat bizonyítják ezzel hogy sorozatban negyedszer nem képesek valaki mást választani. Nekem ki ne találja már senki hogy 4 éve ne lehetett volna valaki másnak odaadni, még ha C.Ronaldonak a Realból (mert ugye más csapatból mint ez a kettõ szóba sem jöhet ugye), akkor annak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

"2010-ben azonban jelentõsen megváltozott a rendszer, az Aranylabda-szavazást összevonták a nemzetközi szövetség (FIFA) Év Játékosa-díjával, így az újságírók mellett immár a FIFA-tagállamok szövetségi kapitányai és a válogatottak csapatkapitányai is szavaznak, õk pedig nem kapnak a FIFA-tól instrukciókat, csupán egy ûrlapot, ahová az általuk legjobbnak vélt három játékos nevét kell beírniuk.

A végeredménybe így alighanem sokkal jobban belejátszik majd, hogy a szavazók kit tartanak a világ legjobb focistájának, ami nem feltétlenül esik egybe az egész éves teljesítménnyel. Mindez jól látszott a tavalyi szavazáson is, amelyen vb-érem és BL-döntõ nélkül is Lionel Messi gyõzött, holott a korábbi rendszerben - kizárólag az újságírók szavazatait nézve - csak negyedik lett volna."
origo

REAL MADRID

Sippie
Hmm, amiatt tényleg Ronaldonak járt volna inkább :D
Steve Downie
:D:D

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Oldal 1 / 8Következő →