Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
about:config --> ‘extensions.blocklist.enabled’ átrakni-> ‘false'
letiltotta a mozilla a speed dial kiegészitöt én ott tároltam az összes oldalt amit használok, honna lehet kiszedni az oldalcimeket
sajnos elég régen mentettem le
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
FF 94.0 tól felfele nekem elég érdekes dolgokat produkál a youtube felület. PL a főoldalon próbálnám görgetni a videókat és csak egy kis részben görget, mondjuk a képernyő egyharmad részén olyan mintha el lenne vágva a kép. Többi rész mozdulatlanul áll. Valaki tapasztal hasonlót?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Mitől lehet az,hogy a Mozilla nem menti a jelszavakat?Mindig rákérdez,mindig igent nyomok neki,de legközelebb már ismét be kell írni.Már a vírusírtóban is kivételek közé raktam.Van vkinek ötlete nagyon megköszönném.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, amikor belép egy oldalra, ahol user/passt kell megadni (ami még nincs mentve), akkor több másodpercig gondolkozik, mire feldobja a jelszó mentése ablakot.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Nem tudom visszaállítani, hohgy ne "proton" kinézete legyen! <#szomoru1>#szomoru1> Minden ötletet szívesen fogadok.browser.proton.enabled = false
Köszönöm, PetruZ, ez valóban helyretette a Firefox kinézetét, ezzel az egy beállítással azonnal vissza lehetett rakni a kinézetet az új frissítés előtti állapotrabrowser.proton.enabled = false
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.06.05. 11:25:54
“browser.proton.enabled”, false
“browser.proton.contextmenus.enabled”, false
“browser.proton.doorhangers.enabled”, false
“browser.proton.infobars.enabled”, false
“browser.proton.modals.enabled”, false
user_pref(“browser.proton.places-tooltip.enabled”, false);
Nem hiszem, hogy lehetne ezen segíteni, esetleg úgy, hogy könyvjelzőzd a megfelelő aloldalakat, vagy ha aldomain-ből jön a rossz fordítós oldal, akkor azt letiltod.
(Én nem szoktam magyarra álítani semmit, angol olvasással elboldogulok.)
Nem kifejezetten firefox téma.
Egyre több olyan oldalt jelenít meg a firefox google keresővel ami angol oldal viszont magyarra le van fordítva természetesen gépi fordítóval és hát elég összevisszaság az egész, ezen lehet változtatni valamit hogy csak is a magyar oldalakat jelenítse meg? Googe beállításainál nyelvnél pedig a magyar van kiválasztva.
Hogyan nyerhetném vissza? <#kerdes>#kerdes>
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.04.03. 21:41:03
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.01.08. 11:51:18
Az "Other..." megjelenik a Library-ban, de teljesen külön, a toolbar menün kívül. Emlékszem, hogy szerepelt alatta, de azt töröltem, mert ugyanaz, mint a külső (amit nem lehet törölni).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nálam olyan opció miért nincs?? <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2021.01.06. 19:01:52
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És most? <#confused>#confused> A "Library" szerint az eszköztáron nincsen olyan mappa, ellenben valójában még mindig ott van! <#miaz>#miaz>Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.01.06. 17:58:58
Ctrl + Shift + O a Library. Itt oldalt fogod látni az "Other Bookmarks" foldert a Bookmarks Toolbar-on belül (van egy kívül is, a lista alján, nem arról van szó). Húzd ki onnak máshová, vagy töröld le, és el fog tűnni a toolbar-ról.
A kép jobb szélénél van bekarikázva a "mappa" ami eddig nem volt ott. Nem normál mappaként van jelen, mivel a >> https://www.userchrome.org/how-create-userchrome-css.html
Ha minden igaz:
@namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);
#statuspanel {
display: none !important;
}
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2020.12.17. 07:04:15
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ezt a link kiíró sávot el lehet tüntetni valahogy baromira haszontalan és zavaró sor a böngészőben:(

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
1. Nézd meg nem lett-e blokkolva korábban az engedélyekben az oldal:
Vagy beállításokban:
2. Ugyanott beállításokban esetleg nincs-e általánosan blokkolva az új mikrofon engedély kérése. (Lista alatti pipa.)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szertném a közösség segítségét kérni az alábbi problémám megoldásában. Az e-mailezéshez a Thunderbird-et használom már nagyon rég óta.Eddig semmi bajom nem volt vele, viszont a napokban egy második postafiókot állítottam be és közben valamit nagyon elállítottam. A fiókok működnek minden rendben, de valhogy a megjelenése, ablakai nem azok amik eddig voltak. Született egy harmadik sáv középen (ezt jobb lenne látni) és nem tudom eltüntetni. Továbbá van olyan feladatom is hogy továbbítsak bizonyos leveleket. Nálam elindul a továbbítás de csak összevissza betúkelt látok és a fogadónál is megjelenik ugyan ez. A levél tartalma át megy csak ezzel a sok összevissza betűkkel és számokkal. Többször eltávolítottam a levelezőt a könyvtárait kitöröltem, majd újra telepítésnél ugyan így viselkedik. Kérem ha valaki tud segíteni vagy a beállításban vagy a teljes letakarításban,vagy egy hasonló levelező programmal segítsen. Nem vagyok informatikus ezért kérném a szakmai fogások mezei ismertetését. Köszönöm előre!
Utoljára szerkesztette: Dency, 2020.10.05. 09:15:10
→ Eltávolítandó szoftver lett az Adobe Flash Player ← <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.09.29. 15:32:33
az lenne a problémám, hogy ha feltelepítem a legfrisebb "szűz" Firefoxot, akkor elindul teljes képernyős módban. Ha viszont belépek a Firefox fiókomba, kilépek a böngészőből, és újra elindítom, akkor mindig csak "féloldalasan" indul el, és mindig ki kell nagyítanom, ami marha idegesítő. Semmilyen kiegészítő nincs telepítve, akkor is csinálja, meg ha telepítve vannak akkor is. Olyan mintha valami fiókbeállítás kavarna be, de nem jövök rá mi lehet. Videókártya driver a legfrissebb, ha esetleg ez kérdés lenne. Minden Firefox verzióval csinálja.
Mi a véleményetek?