PS2 bios

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok hol tudom kicsipeltetni a ps2-õmet kecskeméten???? vagy azt magunknak kell meg csinálni???
DarkSector
CD-t 8x-en DVD-t 4x-en kell írni.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Bios-t légyszíves küldjetek........
[email protected]

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

cicai
Nagyon köszönöm a gyors és kimeritõ választ. Egyébként most vettem e tescoba slim two. Ha esetleg tönkre megy, akkor nem fog beolvasni semmit? Már csak azért kérdem, mert nincs eredeti játékom csak DVD filmem.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Skynet
1. Az ismerõsömnek elméletileg ettõl meghalt a gépe (nem biztos hogy ettõl de más ok nem igazán lehet rá.
2. Ha összekarcolódik a lemez,márpedig összekarcolódik akkor kuka (nem viszi a ps),átmásolni nemlehet.
3. Monnyuk amit én teszteltem az 2.x-es de azzal az EA SPORTS játékok és még pár cucc nem futott.
4. 100% hogy nem futnak olyan játékok amik a játékindítás után a STARTmegnyomás után "ujraindulnak" (pl: Splinter cell) és a játékok mellé felrakott más játék demói sem.
5. Alkalmazás: SM lemez berak (dvd/cd indító) bebootol bejön egy kép hogy rakd be a játékod. Ekkora a lemez mellé kapott kiskártyával a ps-be húzott lemeztálca alá benyúlsz és egy pöcköt odébbhúzol így kitod nyitni a tálcát anélkül hogy a ps érzékelné. Tálcakihúz jtáéklemez rárak tálca vissza pöcök vissza Joystickon gomb megynom,játék fut. Slimnél is müxik vhogy de az passz.
6. Javaslom a chippet sokkal megbízhatóbb,és nem kell kidobni ha összekarcolódik😊
cicai
Sziasztok!
Lehet törölni, fogják a kérdésemet de, ismeri valaki a Swap magic progit? Állítólag csak be kell rakni a gépbe mármint a PS2-be és van olyan írt játék, amivel lehet játszani, mintha chippelve lenne. Ha igaz ez, nem károsodik a gép ettõl a módszertõl? Pontosan hogyan kell alkalmazni? Esetleg tudja valaki a választ a kérdéseimre, leírná nekem? Nagyon kösszönöm a segítségeteket.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

bios kellene, link kellene...

plse help!
biomage
ja tudok egy pár helyet ahonnan lelehet tölteni a ps2 biost

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

<#banplz><#lama>

Vinsanity15
Sziasztok valak itudna belinkelni egy Biost?PS2 emulatorhoz?

Vinsanity is back!!

biomage
hi all
az összes bios meg akarom szerezni!!!
edig ezzek vannak meg:Europa 1.60+2.00 Japán 1.00 usa 1.6

láttam egy forumon egy 2006 japán és egy europa 1.90 biost tud valaki egy linket adni megköszöném

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

MaSzKa
van 1 ps2 slim-em hogyan lehet kilopni a bios-t?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Én itt találtam SCPH-10000-es fölöttit: http://sfynx.uw.hu/Dl/BIOS/sony_ps2_USA_(SCPH39001).rar<#eljen><#eplus2>

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

Minek az neked? <#mf2>

sziasztok honnan tudok szerezni vagy letülteni ps2 bios-t???
kérlek segítsetek
Bispo
Szevasztok nem kell valakinek egy alig használt GT4 (eredeti)
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

petyka2

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Bispo
Helpet szeretnék kérni!!
van egy 3 éves Ps2-õm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
Szerintetek menyit ér mer eladnám?
Elöre is köszi.

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

Sziasztok!
Könyörgöm, adjon valaki egy linket, ahonnan le tudok tölteni egy PS2-es BIOS-t.
plsplsplsplsplsplspls
elõre is thx
mila69en
jah saját magábó<#wow3><#wow3><#zavart2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
próbákozz valami konzol üzletné vagy kérdezd meg a sonytó <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>ott tuti van emuláció

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Neme.
Kiderült, hogy a témaindító szándékosan csinálta az oltári nagy hü**ét... vagy nem? 😊)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

PS3
Fúú.. honnan lehet letölteni ezt az emut??? <#mf2>

mila69en
jaja mindíg is mûkszöt bekapcsolom a ps2-m +a tv-m berakok valami lemezt és má megy is az emuláció<#nyes><#nyes><#nyes>

hiba
na mukodik mar a vackotok?

amilyen gozerovel jott a duma a ghzekrol olyan csend van most...
<#idiota>

Psx,Ps-one,Ps2 chipek eladók V1- V12 verzióig. Csak 3 vezeték csatlakozik a laser vezérlõre (hosszabb fej élettartam). Action Replay, Media Player, RGB javítás, könnyû beépítés, kicsi méret. Laser fej védelem!

http://consolechip.atw.hu/
mila69en
na megy az emu?<#nyes>

Anno ugy volt amikor én néztem, hogy nvidiás kártya lessz benne
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=34794
mila69en
me mé píszíállj expressót nem is támogatja?

csak 8xos AGPseket.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

mila69en
és akkor rakhatok bele ati-s +nvidiás kirtyát-is?

mila69en
ez így vaon jól a hülye emberek könnyebben +értik egymást nem?😊)

hiba
hat amiket ir azt nem lehet komolyan venni 😊
ps3ban nvidias kartya lesz.
erdet kartya lehet majd cserelgetni <#nyes>

õ azon röhög hogy mi milyen hülyék vagyunk, mert azon röhögünk hogy õ milyen hülye...? 😉

mila69en
hát azé ez már ultra+a ROTFL de hogy magamhoztérek nem értek vmit az hogy lehet hogy nins budokai3<#nemtudom>topic hm... azé ez fura nagyon fura<#fejvakaras>

mila69en
már rég kibékültek és arra az elhatározásra jutottak itt(+cáfolom az állitásodat KINGKE hogy ps3 nvidiá-s)mert az ATI+NVIDIA összefogtak és közösen fejlesztették a grafkártyát a ps3-ba<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

mila69en
mesgém ygoh tehel ygav iknednim indut nálat tze

mila69en
hát asszem ismerem ezt a plugint de hát ehez kell 1 100hz-s pippes 82-s átmérõjû tv és nem mindenkinek telik ám rá mer ezt a plugint USÁBA csinálták és ott má mindenkinek ilyen van ránk viszont csotó magyarokra nem gondoltak

aabyssx
/ bejön
/ összeesik

(...)

/ felül

SZVSZ ez a srác szivat itt mindenkit. Elõadja, hogy milyen oltári szakfélreértõ és közben azon röhög, hogy mások hogyan reagálják le a szövegét.

www.youtube.com/aabyssx

hát igen az Ati nagyon össze van veszve a sonyval mióta kiderült hogy nem velük csinálják a ps3 grafkártáyját.

A ps3-omban nvidiás kártya lessz.
Remélem a ps2-ben nem az van.

Mert akkor Geforce fx-es technologiát használ ami a chart fx2-es
Amilyen bejegyzést találtam is, de ez csak rövidités volt nem biztos hogy pont az FFX-re vonatkozik.

Ha így van akkor atis kártyával azt én soha nem fogom renderelni.
Funny átlátszó szinváltos karakterek.
Egy két pluginnál ki lehet választani a kép méretet, és az se gond, hogy összekösd a pc-t a tv-vel és akkor tv-n is lehet nyomni.
Ott van NTSC és Pal lehetöség is
mila69en
directX 8 kell neki meg néztem

mila69en
hát igaz de ha a grafkártyába nem PALtinum csipp hanem PALtinum-pro van rakva akkor képes átalakítani a NTSC-s gámát PAL-osra szal 2x-er is emuzza a gámát a monitor kérdés+nem tom én azt olvastam ha nem PALtinum-prot hanem PALtinum-xt.ultrát(igaz hogy ez 1 kicsit drágább) használunk akkor képes tökéletesen+jeleniteni a képet a monitoron is sõt azt is irták valamelik forumon hogy még képarányt is választhatunk(monjuk azé én ezt má nem tom elhinni méghohy képarányt hm.)

de akkor még mindíg gáz van avval, hogy csak NTSCs játékok mennek, szóval vagy csippelni kell a ps2emuláló PC grafkártyáját, vagy csak NTSCs játékok mennek.
igaz hogy a monitor és a TV közti képarány inkompatibilitás miatt összenyomott vagy széthuzott lesz a kép monitoron?

mila69en
igaz ezt nem vettem figyelembe me nekem is NTSC-s vot a ps2-m USA-bo hoztam ami azóta már emu lett <#eljen> de a multkor láttam a TV-be is reklámozták hogy már lehet kapni olyan lapkát is ami PAL-os biosok futtatására készült ABIT K4856-PS2 BOISPAL ez a pontos neve és igy minjá +is oldódott a probléma nem ke menni az USA-BA de utána olvastam én is és azt irják a szakik hogy a PAL-os +oldáson csak 1gáma nem képes futni aFFX<#guluszem1>minden más tök jó rajt<#vigyor2><#vigyor2>

egy fórumon azt olvastam hogy ez csak NTSC-s gépek biosával müxik, azokat meg nem lehet itthon beszerezni 😞

mila69en
kinge neked szolok tudom a megoldást hogyan futtasd ps2 gámákat az emuval tökéletesen<#smile> venned kell 1 ps2-t szedd szét talász benn 1 kondenzátort rá van irva ps2 biosz use fogod eltéveszteni ha +van szedd ki ps2 mehet a kukába dehát use kell ott az emu<#worship> no akkor utána vegyél 1 új alaplapot neve:ABIT K4856-PS2 BOIS találsz rajt 1 csatolot tedd rá az új ps2 bioszod és igy máris maximális FPS számot érsz el az emuval tökéletesen fut rajt minden én is ezt csináltam a ps2-mel és minjá te is tudsz olyan isten király gámákkal játszani pc-n mint pl:devil may cry<#eljen>monjuk a 2-t ne procáld ki me az kuva xar de at 1 az ott van naon <#eljen><#eljen> de a FFX is futni fog akadás mentesen

UNREG
Nekem bevált amit Aabyssx tanácsolt, bedugtam a mosógép alá és ment.

PS3
<#taps>

Oldal 1 / 3Következő →