Rekordmennyiséget adtak el a Halo2-bõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a különbség az hogy míg xboxon TALÁN kijön vmi butított hl2....addig pc-n majd egy szépített Halo 2 fog kijönni 1-2 év mulva...de kb nemérdekel az elsõ rész is egy nagyon frankó MI-vel fûszerezett csapatfeelinges hent volt bárgyú földönkívüliekkel:)
Amúgy nemtm mit kell így felkapni hogy fogy a program...fogy a San Andreas is kissé jobban:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
http://thenamelessphoto.com/
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
Ami a nõket illeti: vannak azért Ut függõk is.(na azért nem sok)De azért ez olyasmi mint a foci,autók(mûködés,tuning)elektronika....stb Szóval nem érdekli õket.Ha lenne olyan game(talán a Sims sorozat ilyen) ami érdekli õket,akkor õk is be tudnak ám csavarodni.
Itt már nyomulhatunk két pisztojal is.
Elsö rész xboxon megjelent. pc-re kb 2 év mulva!!
Itt is igy lesz. az biztos. csak adigra a grafika elavult lesz mert jön a UNREAL 3 grafikus eninge!! Ami már animácios film szerü grafikával bir.
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Viszont én e-hír hallatán leszedtem a Halo1 Demóját és mintmondjak... nem voltam elragadtatva tõle! Az az igazság, hogy az Unreal 2-t sem nyomtam végig mert az is túl futurisztikus!
Ami ebben a stillusban bejön az a FarCry, Medal Of Honor, Call Of Duty estleg a RTC Wolfensten.
Ezek a jövõben játszódó máskálós (FPS) gamek nagyon nem nnek be!
Szóval most nálam a No1 a FarCry!!!!!!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Azért látszik hogy mennyi fanatikus van, akinek még pénze is halom, hogy megvegyen egy ilyen játékot. Ezen a téren, a szegénység magyarországon kezdõdik <#gonosz3>#gonosz3>
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
xbox-on lehet hogy jobban atjott a hangulat.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
VÉgigjátszottam a HALO1-et és ha kijön PC-re valószínûleg a 2-t is végigfogom pedig nagyon gyengécske valami, tiszta szutyok a multi része is, lagol össze vissza minden krekkelt szerver...
Nem értem na...<#shakehead>#shakehead>
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Ha valami jó, akkor megveszik.
ami meg felejthetõ, letöltik , megnézik, és elfelejtik.