Nyócker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/watch?v=EXCeUxc5fF0
Csík Csaba Krisztián részletesen mesél a Nyócker munkálatairól: a kezdetekről (hogyan csöppent a produkcióba?) az alkotói folyamatokról (a közös munka, a szereposztás, marketing szempontok), a sajtóvetítésről (milyen hibák maradtak a filmben), a nemzetközi forgalmazásról (hány ország vette meg, milyen nyelvekre szinkronizálták) és a külföldi fogadtatásról (állítólag Tarantino is megnézte a filmet).
Ezt követően a Nyakashegyi történetek című 13 részes animációs sorozatról mesél érdekességeket, ami az elmondottak alapján ígéretes sorozatnak tűnik, ám a tévécsatornák mégse akarták műsorra tűzni.
Részletesebben a tartalomról:
Nyócker - Így kezdődött a közös munka
Nyócker - Alkotói folyamatok
Nyócker - Milyen hibák maradtak a filmben?
Nyócker - Nemzetközi forgalmazás
Nyócker - A szereposztás (LL Junior, Horváth János, Pindroch Csaba)
Nyócker - Marketing szempontok a szereposztásban
Nyócker - Animációs megoldások
Nyócker - A tévésorozat
Nyócker - A tévésorozat és a mozifilm közti különbségek
Nyócker - Quentin Tarantino is megnézte a filmet?
A walesi bárdok
Nyakashegyi történetek (Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szóló animációs sorozat egy Zsámbékra kiköltöző, városi értelmiségi család hétköznapjairól rímekbe szedett párbeszédekkel.)
a story tényleg elég lagymatag, van benne jópár unalmas rész, de hatalmas poénok is! :D egy próbát mindenképp megér aszondom!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Nagyon gyenge alkotás, szar dumákkal, gagyi történet, semmi humoros.
Mellesleg LL Junior a magyarhang, vinnyog is pár számot benne...<#falbav>#falbav>
Milliószor jobbra meglehetett volna csinálni, mert a téma termékeny, csak az alkotók kóklerek...
Amúgy a 12-13éveseknek ettõl függetlenül biztos bejön, csúnyán beszélnek és vannak benne rajzolt mezítelen nénik, meg menõ LL is énekel benne...
Ha tudja vki az alkotók címét megoszthatná velünk, mert páran elmegyünk és visszakérjük a jegy árát. Életem második legnagyobb hibája volt kiadni erre a siralmas hányadékra 750 pénzt...<#rinya>#rinya><#gonosz2>#gonosz2>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Mondjuk én idegenkedtem ettõl az alkotástól, de kíváncsi lettem rá.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kõbányai??? VILÁGOS!!!
Mindenesetre rohadt unalmas ez a túlmisztifikált 8.kerület mánia is.Mindenhol úgy beszének róla, meg emlegetik mint valami amerikai kõkemény nigga gettó.Anyira gagyi és nevetéges.
Láttátok a plakátját?
Úgy megszúrlak hogy nem kifolyik, ki esik a véred!
Másfél óra gyönyör.
Nyalóka 2 rugó, szúróka zokniban 5 rugó...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
sorozat lesz vagy önálló mûalkotás? :P
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
<#vigyor3>#vigyor3>