Mire vágyik a NŐ ??
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Es akkor most hallanank a herceg feher "mercin", es szerelem 1. latasra torteneteket!😊
Tudom, hogy vannak fontosabb értékek, és örülök, hogy ezt egy nõtõl hallom. Én is azt vallom, hogy persze jó ha van pénz, de a boldogság, szeretet, és a többi ami ezekkel jár sokkal fontosabb.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
de igen, sott UFOkrol is halottam, csak meg nem lattam😊)
viccet felreteve, en elfogadom, hogy a csajszinak ereznie kell az anyagi biztonsagot is, es ha o nemtudja megteremteni, akkor a fiutol szeretne.
de azt nem szeretem, ha csak ez a lenyeg, es ha nincs BMW akkor semmi sincs.
a leirasodbol kiderult, hogy TE is nezted! csak megsem mellette dontottel...
Én hozzámehettem volna 1 pénzes palihoz de én inkább a csóró férjemet választottam ... pedig akkor is jókat tudtunk vitatkozni mindenen(a mai napig ),de rájöttem ,hogy fontosabb Õ,mint a pénz ...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ramadamammy rapidrandi