Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is 5770-em van és nem volt anno semmi gond. Unokaöcsémnek is ATija van, nála az új Hitman csinált ilyesmiket...ez egy rejtély.
kastil
Kb ezt érem el CCCben a saturation csúszkával, a közös hogy így se úgy se látok szart se, ha árnyékban van valami 😄 ENBktõl is idegbajt kapok

Solid Snake
kastil
Na bocs a tripláér, de meg is van. Far Cry 2 Dx10 vs Dx9

kastil
Ja meg kicsit sok a popup, grass és apróbb kavicsok, és viszonylag közel van, másnál is ilyen?

kastil
Szevasztok!

Gondoltam én is elõveszem kicsit bohóckodni, de egy-két dolog szemetszúrt.

Elsõ képen az épület bal oldalán a falon látszik valami furcsaság, másodikon pedig az árnyék, Dx10, minden maxon 1280x1024. Próbáltam lentebb húzni a shadowot, akkor is ilyen, próbáltam más felbontást is, driver cserét is, CCCbõl erõltetni aat és afet, semmi. valakinek ötlet? Vagy ez alapból ilyen, mindenkinek? Csak mert akkor nem idegeskedek rajta. HD5770es kártya van.

Ja nosztlgia...

De nem ám 😛
Solid Snake
Uppolunk, már nem sokat kell várni.<#wave>
Hogy pörög a topik a 3. rész megjelenése elõtt <#idiota>
Solid Snake
0_0 <#eljen>
PhantomAss
semmit nem ér ez a mod...
direkt felraktam hogy kipróbáljam mennyit javít a lopakodáson, hát semmit
kb ugyanolyan maradt az egész játék, ugyanúgy üldöznek az õrök, az egyetlen változás a fegyverek sebzése, azon tényleg javít, elég egy-két találat és megpusztul mindenki
meg persze te is ugyanúgy, az ellenfél sebzése is nagyobb
a többi kamu sajnos

GOOBY, pls

Tib
Nekem az alap játék közepes szintem és az egész játékidõ alatt max 10-szer lepett meg ilyennel! Soha nem volt nagy gáz, mert mindig van az embernél másik fegyver 😊

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

qtab986
Vettem M249-et. Van hozzá minden könyv. Az elsõ küldetésen elõjött a hiba. 250 lövés után már elakad. Ez a normál nehézségi szint. A Far Cry 1 jobban tetszett.

Herold
Ja lehet, hogy az a fegyverbolt melletti épület, igazad van.
Valami realism moddal játszol? Nekem nem voltak ilyen problémáim, legalábbis nem ennyire. Ha a PKM akad, válassz másik típust.

qtab986
Szerintem az nem a safehouse, de a fegyverboltok mellett tényleg van egy épület, amiben a falon lógnak a megvásárolt fegyverek. Viszont hiába cseréltem ki a PKMet, a másik PKM is akad.
Már egy másik pályán vagyok, és itt már nehezebbek a szituációk. Érted. Fokozódik a helyzet <#nevetes1>. De tényleg, szerintem minden harmadik ellenségnél elakadok és szitává lõnek.

Herold
De a safehouse-ban van ingyen fegyver is, most jut eszembe. Én mindig eldobtam a régit, ha már akadozott, és felvettem egy újat a házban.

qtab986
Akkor ezt nagyon elcseszték. Jó dolog, hogy a fegyverek elakadnak, mint az életben is, de így nincs jól. Csinálták volna meg, hogy gyémántért lehessen javítani a fegyvert, vagy eldobni a régit és venni újat.
Rengetegszer belementem egy akcióba és akkor elromlott a PKM.
Aztán 1x fel is robbant. Alig sikerült elmenekülni. A többi fegyverrel nem lehetett megoldani a problémát.
Fegyverboltban vettem, nem az ellenségtõl szedtem el.

Tib

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Herold
A fegyverek idõvel elhasználódnak, de a fegyverboltokban lehet kapni mindegyikhez kézikönyvet, ami ezt késlelteti valamennyire.

qtab986
Elakadnak az új fegyvereim is. Megvettem a PKM-et + a G3A4-et a boltban, könyveket is, de akció közben elromlanak. Újat nem tudok +int venni. Mi kell még, hogy ne romoljanak el?

*1.03 Patch

Angol Far Cry 2 -> 1.04 Patch -> Fortune's Pack DLC -> Dylands Mod (NoSteam/Patch.fat & .dat felülírása) és régi 1.03-as Fortune's Pack DLC-s mentéssel mûködik.

qtab986
Az ellenõrzõpontokat hogyan lehet megnyitni? Mindenkit meg kell ölni? Van néhány ellenõrzõpont, amiket nem tudok megnyitni, pedig már senkit se találok, akit megölhetnék.

Maxtreme
Ha neked is magyar verziód van, akkor sajna sehogy, Pont a napokban próbáltam, és sajna az origi ungarise kiadással élbõl kressel' a splashscreen után.

Üdv!Valaki használta ezt a Dylans realism modot a játékhoz?Letöltöttem, de egyszerûen nem tudok rájönni hogyan kell felrakni.Fontos lenne...Valaki tud segíteni?
Nagyon köszönöm!És még annyi lenne hogy szeretnék valami javítást a játékhoz, ami a fegyverek sebzését növeli.Letöltöttem a Dylans realism modot, de azt képtelen vagyok felrakni.
gabo91
Magyar felirattal jelent meg a játék nálunk.
Szedj le olyan verziót ami alapból magyar.
Esetleg megkeresem aztán felteszem.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Sziasztok!Létezik a játékhoz magyarítás?Ha igen hol találom?
Dem.
Hali!

Valaki tudna abban segíteni, hogy multizni szeretnénk és a meccs létrehozásánál készítek egyet, de rajtam kívül más nem tud belépni. Azt írja, hogy most nem lehet belépni próbáld meg késõbb.
Ahogy néztem a mások által létrehozottakat ott a célra igent ír nálam nemet. nem tudom ez számít e.

Elõre is köszi!
Herold
Nekem akkor csinálta ezt, mikor a grafikán állítgattam. Próbálj meg feljebb vagy lejjebb venni a grafikai beállításokban pár dolgot.

gabo91
Hali.

Újra elõvettem a játékot. Olyan gondom lenne, hogy nem látszik a víz. 😊
folyómeder alját látni, ha van tökleveles rész akkor halványan valamit látni hogy hol a teteje, de amúgy mintha a levegõben mennék a hajóval. Úszva a vízben, víz alatt nincs gond. Tapasztalt már valaki hasonlót?

1.02-es patch van fent.
(nem tudom az gond ha csak ezt tettem fel 1.01-et nem?)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Dylan's Far Cry 2 Realism Mod
Valaki próbálta már?

Ma meg vettem a tesco-ba, asszem 2199 Ft volt. a neten olvastam hogy le ment az ára. A 9000 Ft-ot régen sokaltam érte...
Holnap elkezdem játszani.
Az elsõ részt 2x végig játszottam.
Fpocok
Meg is vettem a complete pakkot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Far cry 2 2,49 euró a steam-en!

Herold
Hali
92 %-nál járok, találkozni kellett Carlossal a börtönben. Viszont nem enged tovább. Elmondja, hogy el kell menni a reptérre a gyémántokért, meg a vezetõk sátrához ami nem tudom hol van. De nem jelenik meg rajta a kéz, tehát nem tudom elfogadni a küldetést. Így viszont a börtönbõl sem enged ki a kapun.
Volt valakinek hasonló problémája?

Már nem kell segítség, tájékozódtam egy külföldi oldalon és mûködik minden! :-)

PC: IntelŸ Core&#8482; i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit

Kijavítom magamat, csak a rangsormeccsre nem enged belépni, illetve a térképet se tudom letölteni...

PC: IntelŸ Core&#8482; i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit

Sziasztok! Most vásároltam meg a játékot, de nem csatlakozik minden szerverhez illetve a térképet se tudom letölteni meg néha ki is dob a PunkBuster, de mondjuk amióta belepiszkáltam azóta mûködik.

Tûzfalat is kikapcsoltam, sõt ott is engedélyeztem a PunkBustert, a netem is jó szóval nem értem mi lehet a gond? <#nemtudom>

grebber
Amazonon most csak 5 dollár a fortunes edition.

Next PC upgrade: 2022

Far Cry 2 rajongók; akinek kell mentés az összes FÕ-misszióról, írjatok és linkelem.
A barátok missziói / fegyverkereskedõs / bérgyilkosos extra küldetések nem kerültek mentésre.
Nem találtam hozzá sajna. Mind1 úgyis már a végén vagyok.
Rendben van, csak érdekelt.
grebber
Goggle-ben keressél.Ha jól emlékszem talán ehhez is jött valami ENB mod!

Next PC upgrade: 2022

HDR alapból benne van a beállításoknál. De nem értem mi a gondod a grafikával?
Szerintem nagyon is rendben van.
Valami grafikai módozat vagy HDR nem jött ki a game-hez igaz?
Igen például naphoz kötött az jó ötlet, bár ha nem lennének akkor az lett volna lehet repetitív 😊
Az nem bug, hanem így van megírva a játék. Az õrposztok megnyitása, nem ugyanaz, mint a "safe house" megnyitása, amit ha elfoglalsz, akkor az a tiéd. Az õrposztoknál "újra termelõdnek" a katonák egy idõ után, vagy ha bizonyos távolságra elmész onnan. A legtöbben pont ezt kifogásolták, hogy túl hamar lesznek ott újra emberek. Mondjuk tényleg jobb lett volna úgy megoldani, hogy "másnapra" lesznek ott újak, vagy ha egy járõr felfedezi, hogy ki lettek írtva.