Éjjeli Pillangók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Jelöletlen kiscímletekben, vazeg ! Áje !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rafaelo

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Sir Quno Jedi
abból a'

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rafaelo
polópénzbõl 😛

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Sir Quno Jedi
Ja, akkor hetet, mert a szivárvány minden fõ színének szerepelnie kell a garázsban és a lábon is !

Rafaelo
pirosat ?

Sir Quno Jedi
ötöt

Rafaelo
vesz a pénzbõl zknit meg mercédeszt 😮

Sir Quno Jedi
ja

Placebó
Jujjjujj megy a tartalomfigyelés édzsent😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Rafaelo
azé magasabb az ára mert a loál jános ebbõl gazdagszik meg !4

Sir Quno Jedi
Elõfordulok én itt meni fórumtápigban ám, a kedvenceimben perpé 32 téma van, amiben ha csak egyetlen hzsz. is történik, máris lecsapok ! Légy résen az alapprogramom !

Placebó
Némá a Roboth itt..😊 Mimacs szabin van???😄DDD

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Sir Quno Jedi
Boldogok a lelki szegények ugyebárõ...

hykao
Hmm, mi ez az egyes szám harmadik személyû megfogalmazás...na és a "topic átlag életkora"???
A topiknak nincs átlagéletkora...az életkora pedig még 1 sincs... (évben)
😛PP
Punkerwork
nevekre kattintva (azok akik megadták) 20 fölött van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Na, kiváncsi a topic átlag életkorára. Tuti nincs 15 fölött! Méghogy tapasztalatok, tanácsok...

Hangianix
Nagyon ut.

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

LittleL
Hát ez Loálö.
ezeket olvasgassátok.

IHV<#nyes>

"Jól begerjedve rá vártam, hogy elmegy, de mivel ez elnyúlt, bevetettem az ezredest segítségnek. A „hú, de jó nagy f…szod van” dumára készüljetek, gondolom, nemcsak nekem dobta be, mert nem is nagy."
<#confused><#idiota>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

bld
ontopic offolás: ))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
az is lesz majd: )))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

hát komám, elégítsen ki akkor Téged a Batman, hamár bõregerekre kattansz...😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

Breki33
fénykép?
Membrah
Miért is?
Mert kicsit csipkelõdtem a barátommal,vagy mert beleírtama topicba, vagy egészen pontosan miért is?

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

petyka2
Büszke lehetsz rá!Nézted a topic címet"aranyos"?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Membrah
Büszke vagyok rád drága...

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

bld
Éjjeli pillangók vadásza
az óriás korai denevér

Írta: Gombkötõ Péter

Az óriás korai denevér (Nyctalus lasiopterus) egyike kontinensünk legritkább és legkevésbé ismert denevérfajainak. Európai elterjedése az Ibériai-félszigettõl a Balkánig, a Krím-félszigettõl a Kaukázusig jellemzõ. Északi elterjedési határa Bretagne-tól Belorussziáig nyúlik. Jellegzetes élõhelyei az idõs, odvas fákban bõvelkedõ erdõségek. A mediterrán térségben gyakran 1000 m tengerszint feletti magasságról kerül elõ. Hazánkban az Északi-középhegység területén jelentõs szaporodó populációja feltételezhetõ.

csak h énis hozzátegyek valami ontopic hozzászólást<#idiota>

Breki33
biztos gargalizáltál
Placebó
És ezt a topikot én eddig ménem találtam??? <#bohoc>

LittleL
esetleg az öltözõben csinálnám a csajjal.
he már ott kellene. D<#idiota>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Membrah
Tudod egyáltalán mire válaszoltam?
Nyílván nem azzal értek egyet,hogy az idegen....!:-)

petyka2
Te is?Hmmmm....<#finom><#finom><#finom><#finom><#finom>

petyka2
Te beteg vagy öreg!<#wow1>

Membrah
Persze...
Ebben egyetértek...;-)))

JackDaniels
Egy a lényeg: Idegen p**a edzi a f*szt!! Ezt mindenki tartsa szemelõtt!

\"Never say never!\" W Churchill

petyka2
Téritesz aranyos?<#puszis>

Esrohnoil
Ejnye,... hát ott szoktál magadon könnyíteni? <#vigyor3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sir Quno Jedi
Ugyan, csak olvastak róla az IHM-ben !!! 😄DD

LittleL
"Nem tesz meg valamit? Hát..rá kell vezetni...persze vannak csökönyös (jószágok), de a mai világban nyitottak mindenfélére a gyengébb nem képviselõi...ha valaki nem képes (lesz...ni) a pasiját akkor az beteg."

Errõl jut eszembe,
alkalmazottam, aki nagyon jó csaj, de én nem kezdenék ki vele
mert már võlegénye van, stb...
szóval hallom hogy beszélgetnek a barátnõjével,
mondja egyik a másiknak hogy éppen a WC -bõl jön,
és olyan fertõtlenítõ, vagy milyen szag van a wc-ben,
mert biztos most takarítottak.
A másik visszakérdez, hogy milyen szag van ?
Tisztára olyan szag van bennt, mint a sperma. -mondja.
Jaa, aha, meglehet. DDDD

Gyáááá, ez azért sejtet valamit nem ?<#nyes><#buck>

Minden nõ legalább annyira fogékony a sexre ha igazán élvezi!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Szerintem a legföbb ok a kiváncsiság!
Aki rendszeresen jár annak gond van a fejében.
Mindenkit izgat, hogy milyen csak úgy választani ás aztán mehet is...nincs mellébeszélés.

Kikosarazásról meg annyit, hogy nem várhatjuk el minden nõtõl, hogy odaadják magukat (fa...rt nem <#vigyor2>) Mivan ha barátja van?
Gondolj csak bele akkor sose lenne normális b.nöje senkinek mert mindenki igénybe vehetné...
Márpedig szerintem egy normális pasi sem venné jó néven!

Nem tesz meg valamit? Hát..rá kell vezetni...persze vannak csökönyös (jószágok), de a mai világban nyitottak mindenfélére a gyengébb nem képviselõi...ha valaki nem képes (lesz...ni) a pasiját akkor az beteg.

Van még az a fajta aki sokat utazik...dolgozik...nincs ideje soxor kialakítani normális kapcsolatot..azok egy egy üritésre beugranak.
(valahol ez természetes)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Membrah
Erre csak azt mondom,hogy okot mindig lehet találni rá!!!
Szerintem tudod miaz igazi ok?
Az,hogy a férfiak jóval fogékonyabbaka szexre,nekik eredendõen szükségük van rá!!!
Vannak kivételek,de ez zömében igaz...S ezután már egyéne válogatja,hogy mit mond igazi oknak...
Bár annyit mondok,hogy ha fontos a tisztelet,a becsület,és a higénia,nem kavarok idegen nõcivel...
Shja!Ha a görcsösen keresed a szerelmet,a párokat,nem is lesz!
S amikor már van egy barátnõd,aki szeret,igyekszik minél több dolgot megtenni neked...
Ami pedig nincs ínyére,azt el lehet kerülni,van még ezer meg egy lehetõség..de zt már mondtam!
Amúgy nem tudom nektek hogy esne,ha a barátnõtök elárulná,hogy õ is csinálja,vagy pedig,hogy õ is kavart egy szolgálati macsóval??!!!
Az empátia fogalma létezik számotokra?
Nem gondoljátok,hogy nektek se esne jól,ha vadhusival hálna a barátnõtök?

hykao
😊)
LittleL
Egyébként hogy visszakanyarodjunk a témához :

Szerintem sok férfi, szóval mi,
azért vesszük igénybe az ilyenfajta szolgáltatásokat,
mert már elegünk van hogy a csajok sokszor
könnyedén kikosaraznak bennünket,
vagy hogy egyértelmûen tudtunkra adják, hogy
nem érdemes nála próbálkozni, stb.

És mi férfiak az ilyesfajta kudarcok
elõl menekülve keressük a lányok szolgáltatásait.
ez az egyik ok, szerintem,
persze sokféle ok van,

a másik talán, hogy egy prostival olyasmit
is megtehet az ember amit más nõktõl
nem kap meg, vagy kínosan érezné magát ha meg kellene
kérnie nõt ilyesmikre.
Lehet itt gondolni orális sexre például,
vagy egyéb sado-mazo játékokra. például.

JackDaniels
Nagyon romantikus lélek vagy ami nem baj és nagyon hiszel a szerelemben is, ami szintén nagyon jó, emiatt fogsz is majd nem kicsit és keveset csalódni(nelegyenigazam), csak az a baj, hogy az ilyen embereket valami féle NASA által kifejlesztett detektorral kell keresgélni. 10 év múlva majd, kicsit reálisabb leszel, ez tuti.😊 20 évesen nekem is ilyesmi elképzeléseim voltak. Aztán találkoztam olyanokkal, akik ezt megdöntötték.<#ravasz1><#nyes>

\"Never say never!\" W Churchill

LittleL
Helló Hykao,
a logód ahogy most fest pont ideillik. D<#zavart1>

az éjjeli pillangókhoz :
Rendel,<#vigyor3>, Élvez,<#beka2>,Fizet , Loál.<#hawaii>

hykao
Javarészt nem a vén trottyok veszik igénybe az éjjeli pillangók szolgáltatásait...bármilyen furcsa is...és nem is a nagyon szarul kinézõ - vagy egyéb problémákkal küzdõ - himek... 😊
Membrah
Egyébként akkor titeket is ezért érdekel,mert azok a lányok hajlandóak a kókadt és löttyedt mukitokat kényeztetni????<#conf> <#vigyor3><#vigyor>

hykao
Tom...csak mondtam, hogy "nem csak a 20 éveseké a világ..." 😊))

<#wink>
Membrah
Kiábrándító...
Azt biztos,hogy ez most nem érdekel,s nagyon remélem,hogy így fogok hozzáállni 50évesen is....
De addig van még 30 évem!