Érdekes weboldalak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pzoli00
Figyelmeztetõ jelzés készítõ.

Warning Label Generator

pzoli00
Bakelitlemez készítõ:

Vinyl Record Generator

pzoli00
Online képregénykészítõ !

Stripgenerator

pzoli00
Magazin címlap készítõ, készítsd el saját címlapodat !

Magazine cover creator

pzoli00
Windows hibaüzenet készítõ.

Error Message Generator

pzoli00
Online vonalkódkészítõ.

Barcode Generator

pzoli00
Készítsd el a saját koncertjegyedet, nagyon valósághû !

Concert Ticket Generator

pzoli00
Flash alapú kapcsoló/gombok készítése, rengeteg mintával:

FlashButtons

TothLaci
Köszi! 😉
csgery
Amúgy nekem nagyon tetszik, gondolom volt vele munka<#eljen>😊
TothLaci
Nekem sok tekintetben az, hiszen én csináltam a motorral együtt, és csak érdekes tartalmakat szeretnék rá. 😊)
csgery
Hátööö írd be az aláírásodba alulra a honlap linkjét😊 (html tagek nélkül). Az úgy nem reklám, és nekem is úgyvan😊
Nem akarok beszólni, de ez így nem helyes, és lehet hogy moderálni fogják. Sajnos az SG szabályzat márcsak ilyen. De h az oldal érdekes, akkor nyugodtan linkeld😊
TothLaci
Lehet, hogy reklámnak minõsül, de nagyon szeretném valahol megosztani a weboldalam linkjét, és ebben a topicban elvileg meglehet.
Live one Magazin
Bár a naprakész frissítés 2009 körül várható, de már mûködik, muszáj volt valamikor elkezdeni 😊 Már most több tartalom van rajta, mint amennyi látszik.
Találtam egy jó kis game oldalt fórummal. Maga a fórum elég pofásnak néz ki bár én még nem reggeltem.

www.zmaster.extra.hu

http://oldalajanlo.extra.hu

Ezen oldal összegyûjti a legérdekesebb, leghasznosabb oldalakat egy csokorba. Ha tudsz te is egyet, küldd el nekünk!
nekem ennél vírust jelzett <#levele> <#kocsog>

azurrio
hát ezaz <#nemtudom>

Loál János
És #423?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

azurrio
honnan kell a pénzt kérni?<#nyes>

azurrio
oké, csak a kedvenc helyeimen már legalább annyira idegesítõek a Háhá, reklám!!!!!! hsz-ok, mint maguk a reklámok...<#falbav>
Ez meg pláne egy linkes topik, annyit linkelek, amennyit akarok!<#beka2> www.lelkesemese.huwww.lelkesemese.huwww.lelkesemese.huwww.lelkesemese.huwww.lelkesemese.hu<#taps><#taps><#taps>

Loál János
Ja: jó, bocs. <#smile>

azurrio
az meg h aki belinkelte, mennyit kap, az hol érdekel engem

azurrio
haggyámá
engem érdekelt, téged nem, szar ügy
de ne gyanúsítgass

Loál János
Hány Ft-ot kaptok pro hozzászólás?

azurrio
A reklám csak az elején teccett, mára uncsi, a honlap viszont bejön. Van benne fantázia. A vendégkönyvvel elvoltam 1 darabig <#vigyor>

Halassboy
elég reklámszagú volt most ez a beírás😄 Viszont vannak okosságok az oldalán, bár kicsit túlzás a diplomaosztós kép sztem... mindegy, a kirakóval elvoltam egy darabig😄

Nem tudom mennyire ismeritek Emesét a reklámból, már honlapja is van... www.lelkesemese.hu ez aztán érdekes... 😛
Ez sztem nagyon érdekes, és marha jó oldal! 😊 A Tin Man minisorozat honlapjának a különleges része.
Aquir
nem rossz!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
az hogy betette 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lacee
és ezekben mi az érdekes?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tertovan
http://mefi.be/

Tertovan
http://newarkusa.blogspot.com/

Tertovan
http://dailynewarker.com/

Travian:érdekes online stratégiai játék
meghívó: http://www.travian.hu/
?uc=hu1_21618

leírás itt: http://www.travian.hu/anleitung.php

Dj Faustus
"css-sel meg lehet oldani"
Elméletileg igen, gyakorlatilag nem.
1. Nem fog a felhasználó a két szép szemedért betûtípusokat letöltögetni (a böngészõ ugyanis rákérdez, ha le szeretnél tölteni).
2. Csak 1 böngészõ támogat ilyesmit.
3. Talpatlan sima Arial/Helvetica/sans-serif betûtípuson kívül kenyérszövegként más nem ajánlatos használni.
4. Ha mégis speciális betûtípus kell ott a kép, a Flash.

Dj Faustus
Olvasni jó - kérdést 100 topikban feltenni felesleges.

totya24
css-sel meg lehet oldani, de azt hiszem, csak IE alatt mûködik hibátlanul. a Prog.hu tudástárában elõfordul több helyen is ez a probléma.

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

jó kérdés, én eddig képként jelenítettem meg az ilyet de persze az nem elegáns megoldás, itt nagyobb eséllyel adnak megoldást

Tsippsy2
Hú lenne egy nagy gondom.
Csináltam egy nagyon szép oldalt! Amit "Calibri" betûtípussal vérteztem fel. Na most az én gépemen nagyon szépen visszajött, de mikor az egyik barátomnál is megnéztük, csúnya Times New Roman betûtípusban jött elõ. Persze rájöttem, hogy aki nem rendelkezik ezzel a betûtípusal az nem tudja megjeleníteni, de nem lehet valahogy mondjuk FTP-re feltenni és párosítani az oldalhoz az új betûtípust, hogy amikor betölti az oldalt olyan betûvel jelenjen meg?

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

lee86
újrek veszély!😞

&#161;Hala Madrid!

REALista
Innen is takarodj a picsába....

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Lacee
nagyon jó, respekt a videon szereplõknek 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Drephis
téééééééééééééééééééék

help

ivjoe
Kilenccel osztható számoknak hívják õket. -.-
Most már azon is gondolkozhatsz, h miért osztható az eredmény mindig kilenccel.
mojito10
Norbey
az a gondolatolvasó csak egyszerû logika!!!
mert: ami a 81es, 72es, 63as, 54es, 45ös, 36os, 27es, 18as és 9es helyen van tutira csak az jöhet ki
csak ennyi<#idiota><#idiota><#nyes><#nyes>