Vektor - magyar Mátrix paródia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Fel fognak fedezni!
-Neee... csak Kozsót nee
-...és britni szpirsz
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
nem tudnak tõlem aludni úgy vihogok !
gratulálok hozzá !!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
power mac g4 733 1Gb ram
Jéééé egy telefon...
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
- Honnan tudod?
- Látom... tükrözõdik az arcod a sütõajtóban <#eljen>#eljen>
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
http://loal.atw.hu
Neon Linóleumnál:
-Tudom, hogy te vagy az unokám!
-Honnan?
-Látom.
-Visszatükrözõdik az arcod a sütõ ajtaján.
Vagy valami ilyesmi :-D
"Ne játssz a tükörrel, fiam, mert furcsa tükör ez. Elõször pizskos lesz tõle a kezed, majd az egész.... tested."<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
- Szerinted?
- Hagyjatok most játszom!
Möhöhöh!
Magas az épület?Vagy csak lassan halad a lift?
Stephen(Sing Chi) Chow forever
-Igen, de ez nem a Te hibád."
XDDDD
"Mondtam, hogy hagyd a tükröt!"
Morfológus
Linóleum és Neo a konyhában
Vájúdás és Neo a gép elõtt..:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Végre egy átszinkronizálás, amikor nem a bazmegeken kell röhögni. (Sokan csináltak már bazmeges átszinkronizálást, de némelyik olyan lapos lett, hogy nem röhögni, hanem sírni kellene rajta... még az alkotóknak is.) Habár 1 óra elteltével néhol hullámvölgybe kerül a cselekmény, mindíg sikerül visszabukkannia a felszínre. A végén bemutatják, hogy hogyan is készült a film. A hosszúhajú gyerek, ahogyan egyszerre játsza a két szinkronhangot, rohadt jó, le a kalappal elõtte :)
mov ah,4ch int 21h end
"Monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, dialógusunk így megszakad, nem jön létre az argomentumok szintézise."
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
-Ez egy fotel?
-Az iras az ajto felett... Konyhajato? Vagy bementel a konyhaba?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bazd meg fetrengek :DDDDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mas: Aki meg nem latta a computer boy c. matrix parodiat az gyorsan szerezze be. Nagggyon jo! Angolok csinaltak, profi szineszi munka, profi vagas, minden nagyon ottvan. (Uj film nincsennek benne reszletek az eredeti matrixbol)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Méjtriksz Rilóded Cváj
Viva La Virus1!!!
Naon hulyek :DDDDDDDDDDDDDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Még jó, hogy nem töltöttem le végig :P
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tipikus.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,