SG: Szolnok Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Szolnokon hol van ahol tetkós szalon ahol fasza tetkókat csinálnak, mert akarok egy tetovalast az alkaromra
Koszonom a valaszt!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Aki tud rá szánni annak Galéria, volt szerencsém gyakornokként dolgozni ott és nagyon finomak az ételek.
Bajnok, Nádas, Róza is jó. Esetleg kint az Evezõs csárda, az is jó hely ha jobb idõ van, ott ki lehet ülni.
Ha jó nagy adag- igazi magyaros ételt szeretnétek akkor a Bajnok Étterem.
A Liliomfi étteremben még nem volta, de sok jót hallottam már róla.
Ha drágább, puccosabb helyet kerestek a Galéria étterem.
Azthiszem mindnek van weblapja, ott meg tudod nézni melyik lesz a megfelelõ.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
- Dreher étterem
- Nádas étterem
- Róza étterem
Ezek aránylag jók.
Ha a pénz nem számít, és a Tiszavirág hídnál jártok, akkor a Galéria étterem.
Kb. ennyi, de azt azért hozzátenném, hogy elég régen jártam már ilyen helyeken.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
szolnokon hol lehet kapni vagy rendelni a legjobb gyrost vagy gyros tálat??
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szolnokon nem tudjátok hol van a Járási hivatal??
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Régrõl megmaradt dragon ball os kártyákat keresek. Akinek van bármi féle dragon ball os kártyája, és eladná, az írjon privit és megbeszéljük a részleteket.
Metal Liget tervezett kezdési idõpontok:
14.00 Kapunyitás
14.10 KRÍZIS
15.00 WISDOM
16.00 COOL HEAD KLAN
17.00 DALRIADA
18.10 ROAD
19.30 DEPRESSZIÓ
21.00 OSSIAN
22.30 TANKCSAPDA
00.00 KALAPÁCS Vendég: RUDÁN JOE
01.30 REPLIKA
Asztaljegyeket minden este 6 után Veres Edinánál jegyezhettek elõ.Tel:+36 70 425 66 26
Info ugyanezen a számon,vagy a Mazsola Szolnok oldalán tehettek fel kérdéseket.
megy a Slipknot - Before I Forget, LMFAO - Yes valami mixben, a többit meg nem ismerem
vki szokott járni Olaj mecsre az esetleg nem tudja ami a szünetekben szokott szólni a zene azoknak a címe?
Idõpont: 2010. november 12. (péntek) 14:00 - 18:00
Helyszín: Tószeg, Mûvelõdési ház
Aki átbasz, az basszon b-t is!