SG: Szolnok Connection

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szjuca
<#awink>

<#integet2>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

szjuca
<#integet2>

<#law>
Smithie
Na, mi van itt SOULnok? :)

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

szjuca
Buszpálya mellett a szemüveg üzlet oldalán, vagy a Sütõ úton is van, õt dicsérik sokan.

Soldiers
Hi
Szolnokon hol van ahol tetkós szalon ahol fasza tetkókat csinálnak, mert akarok egy tetovalast az alkaromra
Koszonom a valaszt!

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

szjuca
Sziasztok! Ha hamarabb jövök ajánlottam volna a Laci konyhát a buszpályánál.

jazzy
Lehet készíteni a homokzsákokat
köszönöm szépen a tippeket! <#worship>
jazzy
Én a Drehert messzirõl elkerülném.. akkor már inkább sütök nektek itthon ebédet, jobban jártok :D

Aki tud rá szánni annak Galéria, volt szerencsém gyakornokként dolgozni ott és nagyon finomak az ételek.

Bajnok, Nádas, Róza is jó. Esetleg kint az Evezõs csárda, az is jó hely ha jobb idõ van, ott ki lehet ülni.
bujcsik555
Középkategóriában a Dreher éttermet tudom ajánlani.
Ha jó nagy adag- igazi magyaros ételt szeretnétek akkor a Bajnok Étterem.
A Liliomfi étteremben még nem volta, de sok jót hallottam már róla.
Ha drágább, puccosabb helyet kerestek a Galéria étterem.

Azthiszem mindnek van weblapja, ott meg tudod nézni melyik lesz a megfelelõ.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Nagyon híres éttermek nincsenek Szolnokon. Attól is függ merre jártok, meg hogy milyen árban gondolkoztok. A belvárosban egymáshoz közel vannak:
- Dreher étterem
- Nádas étterem
- Róza étterem
Ezek aránylag jók.
Ha a pénz nem számít, és a Tiszavirág hídnál jártok, akkor a Galéria étterem.

Kb. ennyi, de azt azért hozzátenném, hogy elég régen jártam már ilyen helyeken.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

sziasztok! családommal holnap Szolnokon fogunk járni,és ha már ott vagyunk,ennénk valami finomat. ki milyen éttermet ajánl? van Szolnokon esetleg országszerte híres étterem?
Smithie
Mindent bele hami, jelenleg MÉG õk adják a legjobb gyrost.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

jazzy
Szerintem a Hami a legjobb
szjuca
Pizza Sprintnél is van már gyros. Nekem finom volt. <#finom>

A Thököly úton van a Tigáz után az olcsó benzinkút udvarában. (Thököly út 83). Bõséges és finom.

Soldiers
és ez szolnokon pontosan hol van? és bõséges?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nekem most a Lali falatozó jön be nagyon. Itt tudsz tõlük rendelni: 20/403-3986. Van pitában és tálban is.

Soldiers
Srácok

szolnokon hol lehet kapni vagy rendelni a legjobb gyrost vagy gyros tálat??

Soldiers
köszönöm a válaszokat!

bujcsik555
Kossuth térnél

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Szerintem az okmányirodában.

Soldiers
Hello

Szolnokon nem tudjátok hol van a Járási hivatal??

Szerintem nem kell ide erõszak ,fel kell húzni egy jó nagy falat és intézzék el õk majd kihalnak maguktól :DD
mrzed001
A motor úttal nem az a gond, hogy van, meg hogy oda terelik õket, hanem hogy nincs körbekerítve kerítéssel és gépfegyverállásokkal.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

jazzy
A motor útra most terelik õket vissza, segítik õket és házakat kapnak. Engem is segíthetne valaki basszameg ha ennyi pénz van.
mrzed001
Hát, miután minden gyár bezárt, a 4 strandból maradt 1, a fõutat áttették a gyerekektõl hemzsegõ Adyra, és még a c típusú állampolgárokat is kiengedték a motor útról, úgy hogy van mikor a pláza környékén több van belõlük, mint õslakosból ... hááááát

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

haverommal reggel hallotuk buszon és egész úton ezen röhögtünk :DD
bujcsik555
Olvastam már róla korábban én is, de nekem valahogy ez nem tûnt fel, egyszerû lakosként :D

Cat13
Érdekes...

\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
igen? :D itt is dörgött mint atom.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

bujcsik555
Alig...

jazzy
Van egyfajta vihar :|
vigyori14
Üdv.
Régrõl megmaradt dragon ball os kártyákat keresek. Akinek van bármi féle dragon ball os kártyája, és eladná, az írjon privit és megbeszéljük a részleteket.

bujcsik555

Metal Liget tervezett kezdési idõpontok:
14.00 Kapunyitás
14.10 KRÍZIS
15.00 WISDOM
16.00 COOL HEAD KLAN
17.00 DALRIADA
18.10 ROAD
19.30 DEPRESSZIÓ
21.00 OSSIAN
22.30 TANKCSAPDA
00.00 KALAPÁCS Vendég: RUDÁN JOE
01.30 REPLIKA

szjuca
Március 13.-án, vasárnap megrendezésre kerül a II. Mazsola baba-és gyerekruha börze Szolnokon,a Városi Kollégiumban /Sipos Orbán Szakiskola,volt gyerekváros/ 8-12 h között.
Asztaljegyeket minden este 6 után Veres Edinánál jegyezhettek elõ.Tel:+36 70 425 66 26
Info ugyanezen a számon,vagy a Mazsola Szolnok oldalán tehettek fel kérdéseket.

szjuca
MÁMOROCK ROCK HÉTVÉGE A TÓSZEGI VADÁSZHÁZNÁL 2011. JÚNIUS 3-4-5-ÉN. FELLÉPÕK: ROAD, AB-CD, BLUES COMPANY, ROCKIN ROCK CATS, DOGS, C-41, SCREPHEEP, ORPHEUM, STB.

bujcsik555
van aki szokott.
megy a Slipknot - Before I Forget, LMFAO - Yes valami mixben, a többit meg nem ismerem

Soldiers
Hello
vki szokott járni Olaj mecsre az esetleg nem tudja ami a szünetekben szokott szólni a zene azoknak a címe?

szjuca
Nagyon jó minõségû angol használt ruha - és cipõvásár lesz Tószegen (gyermek, nõi, férfi).
Idõpont: 2010. november 12. (péntek) 14:00 - 18:00
Helyszín: Tószeg, Mûvelõdési ház

jah az utazónál... <#eljen> abba énis bennevoltam, monnyuk én kb végig a pogoban voltam <#smile>

Aki átbasz, az basszon b-t is!

bujcsik555
Fasza volt. Depin az a körbe szaladós cucc közbe kaptam egy olyan nyakast, 1 percig azt se tudtam hol vagyok csak vitt az áradat tovább körbe :D :D

szjuca
Mégilyet! :-)

én meg annak ugy kb a elején-felén... mert... addigra berugtam.. szarulvoltam...:D (de addig kurvajovolt :D ) meg barátnõm is.. ugyhogy mentünk hozzá : D pedig maradni akartam még orfeumig végéig... de majd legközelebb késõbb kezdek el inni <#eljen><#vigyor3>

szjuca
AB CD után mentem haza.

szjuca
Énisénis. :-)

azon is leszek : D

Oldal 1 / 14Következő →