SG: Szolnok Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
BIRgi, ha holnapig megtalálom tesód érettségi tételeit, amik már másfél éve nálam vannak, bejönnél értük délután Szolnokra, ha szépen megkérlek? Meghívlak egy fagyira, na?
Tarajos Sül
egyébként már nem is megyek Tesco-ba,mert a szolnoki Meló-Diák azt mondta,hogy bezárt(sztem a diákok felvételére értették)
de a szolnoki MD oldalán még igy is van egy csomó ajánlat ami ráadásúl júniusi
ivjoe
Sztem már egy éve nem, hogy nem ment 6:30-kor suliba, de akkor még rég aludt. Na jó, volt olyan vizsgája, ami reggel nyolckor kezdõdött. :)
Egyébként meg el vagy tûnve, ezért bünti jár.
Cat13
ha reggel 6:30kor kómásan 1tonnás sulitáskával mész át és közben megvárod amíg pár vonat elmegy mert nagyon illedelmes vagy és nem akarod hogy elüssön akkor 7perc :@ multkor lemértük, hehe :@

\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

Vaxi
ha törött lábbat vonszolod magad úgy, hogy közben egy félkarú perzsamacska tojásgránátokkal dobál, és jéghideg hugysavat spriccel a szemedbe, akkor 7 perc. egyébként 3 :DDDDDDDDDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Cat13
ha átmész a sineken akkor kb 7perc gyalog =)

\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

Tarajos Sül
Syasztok

Valaki megtudná nekem mondani,hogy a vasútállomástól milyen messze van a szolnoki TESCO?
éjszakára szeretnék odamenni dolizni
Johnyy
pont!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Vaxi

PLackó
hi

Johnyy
hi

Vaxi
neketsemö!

ivjoe
Gyakról nemszapat ezskeszni karoj! :o <#ejnye1>
Vaxi
nem

Mindkillers
Sziasztok! <#wave>Itt van ilyen is hogy Szolnoki csajok-fiúk <#wow1>
Tiszta jó! És ez ilyen ismerkedõs fórum?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértõdj meg ha csak jövõhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Cat13
mongyuk éne:D

Ramox
Up!

Szecskába jár vki? :P

Ramox
Alpha, rég eltûnt span :D Te nem is szolnoki vagy :D

alph4
Big uP! :D

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Ramox
Hali! Én is szolnoki vok. UP :D

például?:D

SHADOWEYES7
<#worship>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ivjoe
Jaakkor nem. :D
ivjoe
Szüleit még ismerheted, õ 15, te 35 well.
SHADOWEYES7
30-35 év közöttiek!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ühü:c

SHADOWEYES7
az a baj nem naon fiatalok már-!!

rohatt-.--.- muhah, ott a kulcsszó: is <#gonosz1>

ohh, kik?:D

ivjoe
A tesója is, valami BIRgi. <#hehe>
jajj azegy idióta:C <#hehe>

SHADOWEYES7
okk mert vannak ismik-!!!

csak kérdem:D

ivjoe
Badari Bettit. :DD
SHADOWEYES7
kit kellene???<#nemtudom><#nemtudom>

Tiszajenõrõl esetleg ismertek valakit?:o

ivjoe
mérnökinfó
Vaxi
ejjjjjjjjj grat!
Akkor megyünk szegedre ha minden igaz :D melyik szak?

SHADOWEYES7
jaaa tényleg-az Almásy-n lakom hallottam-!!<#csodalk>

Johnyy
mETAL feSZT VOL ...

ivjoe
nekem is csak a magyar lett négyes, többi ötös, de én írtam egy 93%-os emeltet, szal 132 pontom van. És nekem is Szeged van elsõ helyen jelölve. :D
SHADOWEYES7
MERRE A KORONÁBAN???

Johnyy
Üdv ,, hogy ityeg?:O.... mikloson partyvan ... meg meglepui lesz a Aksi jöttök?:O..

Vaxi
nem. szolnoki :)

SHADOWEYES7
jó-jó csak vicc-egyébként te miklósi vagy?<#nemtudom>

Vaxi
Ismerem igen. Szoktam odajárni néha, és szeretem a piát is, fõleg a kisfröccsöt :D
De azért nem vagyok egy alkesz! :DDD

SHADOWEYES7
szióó-ismered a Kelement?? akkor az italt se veted meg!!
grat a vizsgádhoz!!!

Vaxi
Csõ!
Az érettségim fasza lett, a magyarom lett csak 4s, a többi 5ös
szal így 123 pontom lesz, tehát valszeg szegedre mehetek szeptembertõl! Neked?
Oóóóóóó! miklós az jó hely! Fõleg a kelemen és környéke :D

SHADOWEYES7
444-ték----<#kuss>

SHADOWEYES7
<#banplz>