SG: Szolnok Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor a mainapos ürge öszevissza fényképzett látszol te is .. haver meg megszerezte a képet ;)))
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Jazzy te geciek! :D
aggyá darázst!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
emberkék én örülök hogy letutam jöni az sg-rõl.. rengeteg idött elesgéztemaz életembõlk és rengeteg dolgora nem volt így idõm ... sokkal jobbna érzem magam msotanában ...
Néha eszembejut hogy annakideén még SG elõtt az öszes megjenö játékot végigvittem ... és most uccso játték a wow 3 hónap alat rongyosra játszottam és azota semmi ... alig gépezek .... öszeomolgat a gépem a megtrheléstõl mert nincsi dõm formázni .. de 1 a lényeg ... az msn megy és a zene is de még mien hengerõvel ...
Viszont évzárókor találkoztam vele, akkor még élt. :D
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
akkor koleszos vagy?
amúgy mi meg 34/34 fiú volt,most következõ évben nem tudom mennyien leszünk<#vigyor5>#vigyor5>
Hát igen, csajok szempontjából qrva jó! Osztályomban 37-en vagyunk, ebbõl 27 csaj! :PPP Németen 9-en vagyunk (voltunk - nyelvvizsga), egyedül vagyok fiú!
utolsó üzenet idõpontja:-----------
újra regelt vagy mi a szösz?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!