Cold Fear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki elárulná nekem, hogy találok egy magyar véggtolást ehez a Gámához?
Elakadtam amikor a csajnak meg kell szerezni a vahcinát.
http://www.cheathappens.com/text/coldfearfaq.zip.txt
Így már nagyjából értem mirõl szól a game, csak az irányitás ne lenne olyan gagyi.
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
nem azt mondom hogy eza legutolsó gamma csak igy elsöre nem tetszik de azt kitudja lehet hogy fog ha bele merülök asszem be is kapcsolom ha má ennyire dicséred.
meg má uis fájnak a ujjaim a DMC3-to kell 1 kis pihenés
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Egy kis segítség kellene-elakadtam az egyik résznél.Annának elvittem a szérumot, utánna Kamskynak a laptopját kellene megkeresni de sehol sem találom pedig már 6-szor körbejártam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Van 10 ember akinek nem teccik es 10 akinek teccik. De az elso csapatbol harman cikkirok es a masodikbol csak egy. Kinek fogsz hinni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
LAthatod az eredmenyt.
Elsõre jónak tûnik ,de szerintem hamar unalomba fullad.
Egyszerû feladatok,oda vissza rohangálás egy hajón...(legalábbis addig amíg játszottam vele)
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator