Optikai csalódások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
PS3 ID: kolb@szman
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
[/spam]™
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nagyon gáz
bocs
[/spam]™
itt a topicban kb kéthavonta elõkerül, nem? jó kis trükk, én is megcsináltam.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ennek...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tök állat! :D
nem tudtam mi a különbség a két képen. :D
[/spam]™
Általában egy kis színtuningot is kapnak a képek, hogy mûanyagos hatásuk legyen.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%