Fruity Loops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheUjoNCBeats
Kevés a ram od. vagy hibásan lett feltelepítve. más nem nagyon jut eszembe.
nézd meg, hogy ott az idõ számláló mellett nincs e túltöltõdve.

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

lpmaskmancick
Nem tudja valaki, miért fagy ki nekem az FL 10 mikor renderelni akarok benni? nincs sok plugin betöltve, csak 4, mert 4 sávos a dal, plusz a mixerbe van betéve 3 plugin a kimenetre. Eddig ilyet sosem csinált.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Hatalmas szarban vagyok. Írtam egy nagyon jó zenét, és ha megnyitom a mixert, akkor a kijelölt csatornát nem lehet hallani, a többit viszont igen. Ha a maszter-t jelölöm ki, akkor az egész le van mute-olva. Ezzel még úgy meg is barátkoztam, de mikor ki akarom menteni a mp3-ba, akkor automatikusan kijelöli a maszter-t és egy nagy semmit ment csak ki. Csak ennél az egy zenénél van ez. Tudna nekem valaki segíteni, hogy mit bénáztam el???
TheUjoNCBeats
beatek mutogatására inkább ezt a topic ot szerintem :)

barnie1990
Hopp, én se maradjak le: MDLM Soundcloud

Errõl a topicról nem is tudtam, örülök, hogy megtaláltam.
Nekem is van pár számom, ha érdekel valakit. :P

Zene nélkül mit érek én?

TheUjoNCBeats
rámész a record gombra felugrik egy ablak ahol több választást is kínál, és te rámész arra h everything..a record gomb a play és a stop gomb mellett van

lpmaskmancick
És ezt hol lehet benne beállítani? Mert mikor kiválasztok egy hangszert és nyomkodom a billentyûket, akkor rendesen megszólal, de rögzíteni nem tudom.

TheUjoNCBeats
Tudsz

lpmaskmancick
Ebben tudok olyat csinálni, mint a Magix music makerban, hogy a sima számítógép billentyûzeten játszom fel a dallamokat? Mert MIDI billentyûzetem nincs.

SZilaJMaGGoT
Bár én most ableton-t használok... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Bár nem tudom, modwheel nem biztos(nem láttam, hogy használta volna) de pl. a kontakt nekem csak midi billentyûvel mûxik.

SZilaJMaGGoT
Próbáld ki és kiderül... :D De szerintem nem árt hozzá egy modwheel-es midi se... :)

berlinboy6329
Szerintetek?Én nem nagyon értek már hozzá,rég zenéltem:P

Azt olvastam,h kontakt kell hozzá,aztán rákötni még vmi pluginra h jól szóljon.Devil stuio amp,Guitar rig 4,ReValver HPse.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SZilaJMaGGoT
Jah a guitar rig meg mégiscsak gitárral az igazi... :D Nekem nincs ilyen problémám mert rendelkezek hangszerrel, de aki nem annak inkább a samplerelést ajánlom. Meg én úgy vagyok ezzel, hogy amilyen hangszert nem tudok megfelelõ minõségben pótolni azt inkább kihagyom, minthogy valami szar "mû" hangzása legyen tõle az egész zenének... :D

SZilaJMaGGoT
Ha ügyes vagy egy dallamból simán vágsz egy elég "saját" dallamot, mellesleg gitár sample lehet csak egy akkord pengetése is, ami hangszerkíséretnek nem utolsó(és nem muszáj, hogy a gitár legyen a szólóhangszer)... :)

Sample->Minta, elõre felvett hanganyag, mp3, wav, stb... Van pár szabadon elérhetõ pöpec kis sample pack hangszerekre, akkordokra, skálákra lebontva... :)

berlinboy6329
Ezek a samplek milyen formában fordulnak elõ?

Betölteni valók vmilyen pluginba,v csak be kell húzgálni a projectbe,amin dolgozok,milyen kiterjesztésûek,hogy érdemes rájuk keresni és mit/milyeneket keressek?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

TheUjoNCBeats
Csak samplerekbõl nem tudunk saját dallamot csinálni :\

TheUjoNCBeats
guitar rig et is hozzá lehet rendelni az FL Studiohoz...és igazábol bármilyen vst i re rátudod nyomni az effectet...meg fl studioban is van alapbol Hardcore, az se hangzik rosszul :)

lpmaskmancick
Meg van ilyen Slayer nevû plugin is amivel fizikailag lehet modellezni gitárt meg erõsítõt, elég fasza hangokat lehet kicsikarni vele. :D

SZilaJMaGGoT
Realguitart keresd meg valahol, az akusztikus, ráteszel egy guitar rig-et és elég tûrhetõ eredményeket lehet vele elérni. Viszont én inkább azt ajánlom használj sample-ket, sokszor sokkal jobb eredményeket lehet elérni egyszerû sample-kel mint a "csúcsvst-kkel".

berlinboy6329
gitárról jut eszembe..Létezik már olyan VST,amit tud gitárhangokat?

elektromos gitár hangok..Mert simát már egész jól tudnak,de jó elektromosat még nem hallottam.Guitar rig-ben vannak jóféle hangok,dehát gitár kell hozzá:C

lpmaskmancick
guitar pro kottákat lehet importálni a programba?

SZilaJMaGGoT
Én azt inkább 3oscillator-el csinálnám, +nem árt hozzá egy midi kontroller(bár automatizálni is lehet, de úgy nem az igazi).

lpmaskmancick
Segítene nekem valaki abban, hogy a Sytrus plugin-ben, hol tudom pontosan szépen beállítani a hanghullámost olyanra, hogy olyan rendes dubsteppes legyen, mert próbálgattam youtube videók alapján, de eléggé eltért tõle. Kicsit hasonlított rá, de nem hangzott jól.

TheUjoNCBeats
Colossus*

TheUjoNCBeats
Hali!

Lenne egy kérdésem. Feltelepítettem az east west colosseumot, de amikor berakom fl stúdióba, akkor nem szól....viszont ha Windows ban indítom, akkor, mûködik minden probléma nélkül....tudja valaki esetleg a megoldást?

Telepítéskor ha jól emlékszem valami problémája volt a VSTI mappával, de azt nem értettem, hogy mit akar vele pontosan.

sal a lényeg: Windowsban szól, fl ben meg se mukkan. megoldás?

Elõre is köszi.

Ok, köszönöm :)
SZilaJMaGGoT
Youtube-on nézegess videókat ha tanulni szeretnél.

http://www.youtube.com/user/nfxbeats?feature=chclk
http://www.youtube.com/user/AcePincter

A legjobb videó tutorialok amiket találhatsz youtube-on(szerintem).

Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogyan tudok hangokat berakni a programba?
Az alapokat nagyjából tudom, de szerintem kb az 5%-át értem a programnak.:P De nagyon bejön és próbálgatom csinálni a zenéimet.
isstenem kihagytam egy szóót! :D Tehát nem tudok sokat lenni msn-en... :)

Hala Madrid

de fontos, csak msn-en tok sokat lennI!

Hala Madrid

Tessék,ez fullos!

http://www.megaupload.com/?d=9P4VOZ10

Pass:stillsmokin

Gyere msn-re,vagy már nem olyan fontos?
netrõl le lehet tölteni amúgy Fl-bõl a teljes verziót? mert amire írták h teljes, az id demó volt mind.

Hala Madrid

Petka
Gondolom az volt a gond, hogy egy másik alkalmazás is használta éppen a hangkártyát.

Rendben megoldottam frankón megy, köszi :)
Nos igen tett fel ASIO ALL V2.49-et. Csak mikor arra állítom a settings-ben akkor nincs hang. viszont tálcán kijön az üzenet hogy ott van. Gigabyte alaplapi hangkártyám van (Realtek high definition)WIN7 op rendszer. Szerinted mi lehet a problem? :S
Petka
ASIO driver

Hello sziasztok

Az FL9-et felraktam az új configomra és mikor betöltöm a mixeket lejátszásra, recseg meg akad a hang. A régi gépen is csinált ilyet de hát az azért volt mert a procit leterhelte. Na de kérem azért van különbség egy athlon xp 3000+ meg egy X2 4800+ közt nem? Elõször a hangkártyára gyanakodtam de finomabbra vettem a proci-memó figyelõt ami benne van és látom hogy felugrál 90% fölé mikor akad. Tettem fel dual core optimizert de azzal sem lett jobb :( Valaki segítsen plíz. Elõre is kösz
felvettelek! .)

Hala Madrid

okés! köszi!
majd holnap felveszlek, msotmár megyek alszok! :)

Hala Madrid

Vegyél fel msn-re,segítek!

[email protected]
mármint a demó van meg, nem a teljes verzió! :D

Hala Madrid

Valaki tudna segiteni?
Elég hülyén fogom mondani amit akarok, mert nem vágom még a progit!
Szóval: ugye vannak ezek a hangok, amiket be lehet rakosgatni és az játszódik le...
Na és hogy valaki tudna segíteni, hogy honnan kell olyat letölteni, és hova kell behelyezni, hogy mûködjön???

Egyenlõre még nagyon kezdõ vagyok, még a teljes verzió van csak meg! Elõször ki szeretném próbálni rendesen a progit, aztán meg lehet hogy megveszem!
Szóval valaki ebben segítsen, légyszive!
Köszi!
Üdv.

Hala Madrid

jól sikerült szám! Nekem bejön! :)

Hala Madrid

Petka
SZilaJMaGGoT
Valaki nem tudja nekem megmondani, h samplerbe hogy tudom beállítani, h egy sample-t csak addig játszon ameddig nyomva tartom a billentyût?

TheUjoNCBeats
Jómagam is zenékkel foglalkozok, sampleres meg looposokkal is.
http://www.youtube.com/v/xPWGHAVk9Ro&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Soundmixerz
Mármint más DAW-ban? Úgy lehetséges...

Így magában nem, mivel egy .dll fájlból áll, ami - valljuk meg õszintén - nem fut magába.

Szóval nem <#vigyor2>

http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject

Az FL keys programot lehet valahogy használni az FL Studio nélkül?

Soundmixerz
Hát én ezt egy elég hülye módszerrel szoktam csinálni, de nekem beváltak:

Fogod az acapellát, beteszed pl. Mixmeisterbe, ott a Playlistbe, és az automatikus master tempo-t 90-rõl átírod annyira amennyire kell. Csak arra ügyelj, hogy az acapella elején állj.

Végül kimented mp3-ba vagy wav-ba, FL-ben kitallózod és kész is.

http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject