Hype kontrol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint minden konzolnál
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amirõl ugye minden tudjuk, hogy csak újabb bõrlehúzások.
Állati közepes és gyenge pontozásokat kapnak.
Remélem a PSP is megkapja a magáét, mivel ugyanezt a módszert követi.
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bALÁZSPALI Cédéért???
<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
- nem kell szentírásként venni semmit
- az idõ mindent megold/megválaszol
- minél több helyen kell utánanézni
- pro és kontra érvek közül az utóbbiakra kell figyelni
Hol? A fórumok jel/zar aránya katasztrófális, minden félévben felteszik ugyanazokat a kérdéseket és megfutják ugyanazokat a flame -eket, újabb gigabájtjait szülve a hozzászólásoknak. A mainstream oldalak ugyanúgy meg vannak fizetve, mint papírtársaik, a fanoldalak pedig nagyrészt használhatatlan bájtromhalmazok. Az internet halott 😊
.hzx
Hát ha fikázás kell... 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
Jópár generációnyi pécémbe belekerült a szemnyitás.
Ezér' akarom ezt másnak megspórolni. <#vigyor>#vigyor>
www.youtube.com/aabyssx
ha meg valami még így sem biztos, akkor megkérdem aby-t 😊)) nehogy a hype áldozatául essek
Még a net sem garancia mindig, itt is elõfordul egyfajta öngerjesztõ hájp, vagy elég ha valaki fentartás nélkül olvassa Csípbojt.. 😊)
szerintem, ha minden ember rendszeres internetezõ/fórumlátogató lenne, sokkal kevésbé lehetne megvezetni õket, és kevesebben állnának sorba, és kevesebb filmlicensz-játkot csinálnának 😊
én beszerzéseim elõtt minden lehetséges infót lecsekkolok a neten...
De az ember hibája, hogy hagyja.
www.youtube.com/aabyssx
Hiszen ha nem lenne, aki megvenné a sz*rt, a sz*rt nem érné meg csinálni.
A reklámok amúgy mindíg agresszívek. Az a dolguk, hogy hiányérzetet okozzanak és, hogy rosszul érezd, kevesebbnek érezd magadat a termék nélkül. Ez általános. Ez az ipar része.
Ezzel lehet a legtöbb embert megfertõzni és rávenni, hogy megvegyen olyan dolgokat, amire valójában semmi szüksége.
A hype inkább akkor jelentkezik, indul be, amikor az agymosás olyan mértéket ölt, hogy a fertõzöttek tovább gerjesztik és így át is adják. Amikor a fogyasztók érdeklõdése ezt a fázist eléri az a marketing reklám részének legnagyobb sikere - hiszen ez már magát gerjeszti. Ilyen pl. amikor Nintendo/$ony/M$ fan-ok oktatják a népet, hogy miért is nekik jó és neked rossz. >😊
www.youtube.com/aabyssx
tehát ha (azért kell PSP, mert élvezni szeretném a kiváló funkcióit), akkor {ideális}
különben ha (azért kell PSP, mert új, divatos és a media mondja), akkor {megvezetett}
különben ha (azért kell PSP, mert biztos, hogy szupi lesz), akkor {rajongó}
különben ha (azért kell PSP, mert különben nem lenne mirõl csetelni), akkor {hülye}
Az elsõ a játékos - ne vegye mindenki magára.
A második élhet a "boldogok a hülyék" jelmondat alapján.
Az utolsó kettõnek pedig talán valami mást kellene kezdeni az életével...
SZVSZ
www.youtube.com/aabyssx
Aby, a tisztánlátás végett egyszer megfogalmazhatnád, hogy meddig tart az egészséges, elfogadható marketing és honnan kezdõdig a hájp? Hol a kettõt elválasztó határ?
De pontos definíciót kérek! 😊)
szerencsére tud vezetni, úgyhogy no problem 😊
és tényleg értelmetlen sorba állni egy gépért, amin egy játéksorozat 6. (7.?) része a húzónév...
LOL
Látom magam elõtt az abszolút agresszió mentes, demotivált monológot:
- Besz*rtam?
- Na és?
- Kit érdekel?
> asszem sikerült rávennem, hogy ezentúl egyedül járjon oda
Ja. Mi is mindíg "megegyezünk". De csak én tudok vezetni...
www.youtube.com/aabyssx
én csak az alapvetõ biológiai szükségeleteim érdekében vagyok hajlandó sorban állni :-D
vagy már ezért sem... tegnap pont összekaptam asszonnyal jól, a teszkóban... asszem sikerült rávennem, hogy ezentúl egyedül járjon oda :-)))
Ezek orultek! Pont olyanok mint a SW fanatikusok 😄
Illetve a f*szt virrasztanék én -3 fokban, egy darab kartonpapíron dideregve!
De én a motivációjukra gondoltam.
www.youtube.com/aabyssx
már nem azért, de a konzolok tartoznak azon dolgok közé, amik miatt sorba állnék...
odamegyek másnap és megveszem, na bumm
BTW egyelõre még mindíg nem látok okot PSP vásárlásra.
De még azt sem tudom, hgoy DS-t miért vesznek a hülyék.
Nincs rá olyan játék, ami igazán megéri és még nem játszott volna máson.
www.youtube.com/aabyssx
.hzx
A problema csak az hogy en soha sem engedejeztem neki ilyesmit , soha sem adtam neki iterjut csakis apro beszelgetesek errol arrol.
A csavo fogta magad es oszzerekta es meg tultapoztaolyan szemelyes dolgokal is amiket bizalmas alapon meselem neki.
De nem baj mert bisztos halott mar "személyiségvédelmi per" -rol es nekem csak 3 ugved van a csaladban szal nem lesz nagy gond ha arra kerul a sor. De remelem nem fog es meg tudom vele beszelni.
Eloszor is hadd koszonyem meg amit irtal rolam. Masodszorr amielott ilyeneket irsz valakirol bizonyosodj meg hogy igaz e.
Mar kezdem unni hogy mindig csak ellenem vagy. Oszinten elszmorit hogy nem tudod abbahagybi a szivatasomat.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
.hzx
Ezeket o agyon tuningolta es kiadott egy cikket aminek a fele sem igaz vagy ha van is benne igazsag azt nem abban a formaban jeleniti meg ahogy annak lenni kene.
Mindenestre engem porig alazot ezzel es irtam a szerkeztosegnek mar emailt hogy szegyek le. Greg5 meg ha ugy alakulnak a dolgok surogsen kereshet maganak ugyvedet.
ultragagyi megaLOL! meg minden... <#idiota>#idiota>
közel 30 éves emberek nyáladzva nyomkodják a kontrollert, mert még asszziszik, hogy õk a ninjáááák, kész röhej... kb mint a 80as években a nagy videókorszakban, amikor jöttek a tucatninja filmek és a haverom jött át azt hadonászottt, najóvanmondomájjálle mert tök idétlen vagy... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
😄DDDDDDDDDDDDDD
😄DDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Megvan tudom ki volt az. Majd irok a fejlemenyekrol.
De soha , soha nem mondtam ilyen dolgokat interjuban.
Most oszinten ugy ismrsz te engem hogy ekkora nagypofaju vagyok meg bekepzelt hogy en ilyeneket irogassak?
Amit leírt igaz, az interjút én is olvastam, a lefizetett IGN-tõl kezdve, az álnéven pénzért irogató Sephin keresztül az elragadtatott olvasói levelekig, mindent. Miért akarna az Xbox.hu-n bárki is téged szivatni, a hitelességük elvesztését is kockáztatva? Ez elég nehezen hihetõ.
PS4 PSN: angyisz
Es nem nem tudok rola es mar megy is az email a xbox oldara.
Ja es PS2 es messze nem XBOX teszter vaok szal mar alapbol hulye az aki kitalalta ezt az egesz interjus dolgot. Eskuszom pont most montam hogy nem leszek ideges de ki a banat akar igy megszivatni ?😞((
Ugyis... megtudom.