Hype kontrol

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem baj, ki kell várni, míg beindul
mint minden konzolnál

Sephi
Max Zelda ami zsvakumpak lesz mert mas igy hirtelen nem tudok elkepzelni HIT-nek 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
BTW tetszik, ahogy a kritika fogadja a DS induló játékait.
Amirõl ugye minden tudjuk, hogy csak újabb bõrlehúzások.

Állati közepes és gyenge pontozásokat kapnak.

Remélem a PSP is megkapja a magáét, mivel ugyanezt a módszert követi.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem nyert! >😊
A helyes válasz: gyerekbetegségekért.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
😄DDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
/hirtelen rácsap a nagy piros gombra
bALÁZSPALI Cédéért???
<#hehe><#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

szabályok:
- nem kell szentírásként venni semmit
- az idõ mindent megold/megválaszol
- minél több helyen kell utánanézni
- pro és kontra érvek közül az utóbbiakra kell figyelni

"minden lehetséges infót lecsekkolok a neten."

Hol? A fórumok jel/zar aránya katasztrófális, minden félévben felteszik ugyanazokat a kérdéseket és megfutják ugyanazokat a flame -eket, újabb gigabájtjait szülve a hozzászólásoknak. A mainstream oldalak ugyanúgy meg vannak fizetve, mint papírtársaik, a fanoldalak pedig nagyrészt használhatatlan bájtromhalmazok. Az internet halott 😊

.hzx

aabyssx
> ha meg valami még így sem biztos, akkor megkérdem aby-t

Hát ha fikázás kell... 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hájpolódtam én eleget így is.
Jópár generációnyi pécémbe belekerült a szemnyitás.
Ezér' akarom ezt másnak megspórolni. <#vigyor>

www.youtube.com/aabyssx

ha mucsajröcsögén, biharb.sznádon, vagy jászkaraf.szán élsz és nõsz fel, ahol csak a tv2 meg a rtl jelenti az információforrást, akkor te is könnyen hájpolódnál 😄

nem garancia, de azért már nem is zsákbamacska.

ha meg valami még így sem biztos, akkor megkérdem aby-t 😊)) nehogy a hype áldozatául essek

UNREG
"minden lehetséges infót lecsekkolok a neten."

Még a net sem garancia mindig, itt is elõfordul egyfajta öngerjesztõ hájp, vagy elég ha valaki fentartás nélkül olvassa Csípbojt.. 😊)

persze...
szerintem, ha minden ember rendszeres internetezõ/fórumlátogató lenne, sokkal kevésbé lehetne megvezetni õket, és kevesebben állnának sorba, és kevesebb filmlicensz-játkot csinálnának 😊
én beszerzéseim elõtt minden lehetséges infót lecsekkolok a neten...

aabyssx
A marketing gépezettel csak az a gond, hogy aljas módon kihasználja az emberi butaságot.
De az ember hibája, hogy hagyja.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Mindíg a befogadó közeggel van a gond.
Hiszen ha nem lenne, aki megvenné a sz*rt, a sz*rt nem érné meg csinálni.

A reklámok amúgy mindíg agresszívek. Az a dolguk, hogy hiányérzetet okozzanak és, hogy rosszul érezd, kevesebbnek érezd magadat a termék nélkül. Ez általános. Ez az ipar része.
Ezzel lehet a legtöbb embert megfertõzni és rávenni, hogy megvegyen olyan dolgokat, amire valójában semmi szüksége.
A hype inkább akkor jelentkezik, indul be, amikor az agymosás olyan mértéket ölt, hogy a fertõzöttek tovább gerjesztik és így át is adják. Amikor a fogyasztók érdeklõdése ezt a fázist eléri az a marketing reklám részének legnagyobb sikere - hiszen ez már magát gerjeszti. Ilyen pl. amikor Nintendo/$ony/M$ fan-ok oktatják a népet, hogy miért is nekik jó és neked rossz. >😊

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Akkor elmondhatjuk, hogy nem a marketing gépezettel van a bajod, hiszen az csinálja ami a dolga, hanem a befogadó közeggel.

aabyssx
Hááát, jó. Nem annyira a marketingel kötekednék, hanem a buta fogyasztóval. Így egy kicsit másképpen csoportosítok:

tehát ha (azért kell PSP, mert élvezni szeretném a kiváló funkcióit), akkor {ideális}
különben ha (azért kell PSP, mert új, divatos és a media mondja), akkor {megvezetett}
különben ha (azért kell PSP, mert biztos, hogy szupi lesz), akkor {rajongó}
különben ha (azért kell PSP, mert különben nem lenne mirõl csetelni), akkor {hülye}

Az elsõ a játékos - ne vegye mindenki magára.
A második élhet a "boldogok a hülyék" jelmondat alapján.
Az utolsó kettõnek pedig talán valami mást kellene kezdeni az életével...

SZVSZ

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
"Tehát értelmetlen!"

Aby, a tisztánlátás végett egyszer megfogalmazhatnád, hogy meddig tart az egészséges, elfogadható marketing és honnan kezdõdig a hájp? Hol a kettõt elválasztó határ?

De pontos definíciót kérek! 😊)

annyira nem szoktam kiélezni a szitut 😊

szerencsére tud vezetni, úgyhogy no problem 😊

és tényleg értelmetlen sorba állni egy gépért, amin egy játéksorozat 6. (7.?) része a húzónév...

aabyssx
> a motiváció a psp körül generált hype...

Tehát értelmetlen!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
> vagy már ezért sem

LOL

Látom magam elõtt az abszolút agresszió mentes, demotivált monológot:
- Besz*rtam?
- Na és?
- Kit érdekel?

> asszem sikerült rávennem, hogy ezentúl egyedül járjon oda

Ja. Mi is mindíg "megegyezünk". De csak én tudok vezetni...

www.youtube.com/aabyssx

a motiváció a psp körül generált hype...

én csak az alapvetõ biológiai szükségeleteim érdekében vagyok hajlandó sorban állni :-D
vagy már ezért sem... tegnap pont összekaptam asszonnyal jól, a teszkóban... asszem sikerült rávennem, hogy ezentúl egyedül járjon oda :-)))

Sephi
PSP ?😄

Ezek orultek! Pont olyanok mint a SW fanatikusok 😄

aabyssx
Igen! ...talán. Ha lenne érdekes játék, akkor én is sorba állnék.

Illetve a f*szt virrasztanék én -3 fokban, egy darab kartonpapíron dideregve!

De én a motivációjukra gondoltam.

www.youtube.com/aabyssx

😊

már nem azért, de a konzolok tartoznak azon dolgok közé, amik miatt sorba állnék...

odamegyek másnap és megveszem, na bumm

aabyssx
/ paste

Na, ezek vajon mér' állnak sorba?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
😄D

aabyssx
/ paste

BTW egyelõre még mindíg nem látok okot PSP vásárlásra.
De még azt sem tudom, hgoy DS-t miért vesznek a hülyék.

Nincs rá olyan játék, ami igazán megéri és még nem játszott volna máson.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Egyebkent annyit ertekelek toled csak hogy szoltal (azaz veltlenul) errol a dologrol es remelem tisztazni tudom a irtakat.

aabyssx
Deja-vu érzésem van. 😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ja, értem. <#heureka>

www.youtube.com/aabyssx

Sephi, melyik az a német és holland lap, ahová írsz?

.hzx

Sephi
Igen. Egy pasas irt egy cikket amiben en adok neki iterjut. Kerdez es en valaszolok neki. Nagyabol a Rimania-i jatekpicrol van szo es cikkirasrol.

A problema csak az hogy en soha sem engedejeztem neki ilyesmit , soha sem adtam neki iterjut csakis apro beszelgetesek errol arrol.

A csavo fogta magad es oszzerekta es meg tultapoztaolyan szemelyes dolgokal is amiket bizalmas alapon meselem neki.

De nem baj mert bisztos halott mar "személyiségvédelmi per" -rol es nekem csak 3 ugved van a csaladban szal nem lesz nagy gond ha arra kerul a sor. De remelem nem fog es meg tudom vele beszelni.

aabyssx
Ez valami másik fórumról van? Mer' már nem igazán tudom követni.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
"Most nem azért, de szegény Greg5 kifogta magának a magyar net legnagyobb hantását, elég lett volna megkérdezni bárkit az sg.hu -ról, ott Sephi már évek óta ontja a mesét"

Eloszor is hadd koszonyem meg amit irtal rolam. Masodszorr amielott ilyeneket irsz valakirol bizonyosodj meg hogy igaz e.

Mar kezdem unni hogy mindig csak ellenem vagy. Oszinten elszmorit hogy nem tudod abbahagybi a szivatasomat.

Anubys
Ezt most úgy írom, hogy fingom sincs errõl a Ninja Gaiden-rõl, de ez a "közel 30 éves emberek nyáladzva nyomkodják a kontrollert, mert még asszziszik, hogy õk a ninjáááák" dolog valszeg abból adódik, hogy volt egy Ninja Gaiden valamikor a 80-as években (az nekem is tetszett), és páran beetethetõk a névvel (további példa ilyenekre: Altered Beasts /Dunába lõném, aki csinálta, imádtam az eredetit/, Shinobi /ugyanazok csinálták, akik az A.B.-et, sorsuk innentõl egyértelmû 😊 /, Bard's Tale)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sephi, melyik az a német és holland lap, ahová írsz?

.hzx

Sephi
Csak hogy tudgyatok. Greg5 egy ismerosom ICQ rol akinek par honapja meseltem magamrol es egy ket dolgot a cikkirasrol.

Ezeket o agyon tuningolta es kiadott egy cikket aminek a fele sem igaz vagy ha van is benne igazsag azt nem abban a formaban jeleniti meg ahogy annak lenni kene.

Mindenestre engem porig alazot ezzel es irtam a szerkeztosegnek mar emailt hogy szegyek le. Greg5 meg ha ugy alakulnak a dolgok surogsen kereshet maganak ugyvedet.

Lammer
a témához: NINJA GAIDEN...
ultragagyi megaLOL! meg minden... <#idiota>
közel 30 éves emberek nyáladzva nyomkodják a kontrollert, mert még asszziszik, hogy õk a ninjáááák, kész röhej... kb mint a 80as években a nagy videókorszakban, amikor jöttek a tucatninja filmek és a haverom jött át azt hadonászottt, najóvanmondomájjálle mert tök idétlen vagy... <#idiota><#idiota><#idiota>
😄DDDDDDDDDDDDDD

😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Ha 😄

Megvan tudom ki volt az. Majd irok a fejlemenyekrol.

Sephi
Csak azt nem fogom hogy miert epp egy Xbox oldalon volt ez.

Sephi
Tod mi tortent szerintem? Valaki ugyesen kiszedte es hozzadott egy ket dolgot az SG-en leirtakrol es osszealitott egy interjut ugy mintha en irtam volna... tuti!

Sephi
Igen voltak tenyek amiket leirtam azzal kapcsolatban hogy mi tortenik az IGN-el es a Gamespot-al de azokat mas ismeroseim is allatamasztottak.

De soha , soha nem mondtam ilyen dolgokat interjuban.

Sephi
Ember en mar csak tudom mirol beszelek nem? Szerinted nem tudnek rola ha interjut adnek?

Most oszinten ugy ismrsz te engem hogy ekkora nagypofaju vagyok meg bekepzelt hogy en ilyeneket irogassak?

UNREG
Most miért HZX-re vagy kikadva?
Amit leírt igaz, az interjút én is olvastam, a lefizetett IGN-tõl kezdve, az álnéven pénzért irogató Sephin keresztül az elragadtatott olvasói levelekig, mindent. Miért akarna az Xbox.hu-n bárki is téged szivatni, a hitelességük elvesztését is kockáztatva? Ez elég nehezen hihetõ.

....the true is out there <#alien2>

PS4 PSN: angyisz

Sephi
Figyej ide ha neked nincs jobb dolgod mint engem faraszani ilyen hulyesegekkel akkor az mar a te bajod. Engem valaki erosen akar szivatni mert az amit te leirtal nem igaz. En irok ket konzol ujsagnak cikket egy nemetnek es egy holland-nak es valamikor irtam egy roman lapnak is de az PC-es volt. En nem vagyok fonok sehol. Irtam az IGN-nek is de amiutan rajottem hogy azt kell irni amit ok akarnak lemondtam. Romaniaban NEM letezik konzol scene.

Es nem nem tudok rola es mar megy is az email a xbox oldara.

Ja es PS2 es messze nem XBOX teszter vaok szal mar alapbol hulye az aki kitalalta ezt az egesz interjus dolgot. Eskuszom pont most montam hogy nem leszek ideges de ki a banat akar igy megszivatni ?😞((

Ugyis... megtudom.

UNREG
Igazat szól, én is olvastam, de hamar levették, lehet rájöttek, hogy a fele sem igaz.

aabyssx
Miva'?!?

www.youtube.com/aabyssx