Utálom a mazsola vezetõket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
bár ahogy látni szoktam, ha kevés a kocsi, rögtön az elsõket, ha meg elég sûrû, akkor amint kész vannak az egiyk igazoltatásával, a következõt már állítsák is, a többi aki elmegy, meg szerencséje van, és lehet a következõ sarkon már üti is a gyalogosokat:D
most uganez ahelyzet sajószentpéterrel, igaz, ott még csinálnka egysmást, de már lassan fél éve<#wilting>#wilting>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
Volt már szerencsém ott is vezetni... Sajnos :D Kész elmebaj.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Amúgy sok embernek kiszámítható a reakciója.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
van itt egy srác most vett egy rallys ladát, és mindig itt húzatja, pedig kint a 30as tábla is... meg alapjáraton is olyan hangos, hogy kiszakad a dobhártyám, pedig ez harmadik emelet:S
A lényeg, hogy báttyám 45ös Roverét megtörték Pesten és hazahozta, hogy itt Egerben javítassuk a Lagunánkat meg elvitte... Adódott, hogy gondoltam nyomok vele pár kört már a városban meg egyébként is dolgom van :)! Megyek a négysávoson a belsõ sávba Ladás papika mellett épp húzok el erre a baromnak még az indexe se ment mikor már felig mellette voltam és rámhúzta a ladát! Majdnem elkapott a szívroham gyorsan rántotta egy picit a kormányon és épphogy nem ért el! Miért nem figyelnek oda az emberek... <#rolleyes>#rolleyes>
majd belinkelem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az ilyeneknek csak anniyi a mondandóm, hogy a legjobb ügyvéd és rendõr haver sem ment fel a fizika törvényei alól...
itt van pl. Toller esete.
"Csak kismértékben haladta meg a megengedett sebességet", "sem a sofõr, sem Toller biztonsági öve nem volt bekapcsolva", de "a baleset okozásáért egyértelmûen a szabálytalanul elõzõ autós a felelõs". (Tollerék is gyorshajtottak, kíváncsi vagyok, ez a barom menniyvel ment.)
Szerintem nem egyértelmûen. A sofõr még mindig élne, és Lacát sem kellett volna mélyaltatni, ha veszik az egy másodperces fáradságot, és bekötik azt a k övet.
Bár, egy olyan igazságszolgáltatástól már nem várok semmit, amely lehúzza a MÁVot, mert "a vasúti jelzõlámpa szabad jelzésénél kapta el a vonat az autóst".
Félre ne értsetek, no politics, no flame, csak vannak furcsa helyzetek.
Legnagyobbat akkor pislogtam, mikor mentünk át az autópálya feletti felüljárón: traki kb. 20-25-el döcög, három sávos út, egyik amiben mi megyünk a traki mögött, a szembejövõknek egy balra kanyarodó sáv, meg a szembejövõk sávja. Természetesen mindenhol záróvonal, erre valami állat kihúz mögülem és tökön paszujon keresztül elsüvít, igen ám, csak addigra meg még hátrébbról egy másik hasonlóan kulturált vezetõ is elkezdte elõzni a kocsisort, és az elõzõ pont bevágott elé. No problem, gondolta és kihúzott a szembejövõ sávba.
Csak azt nem tudom, hogy az ilyeneket miért nem bûntetik a rendõrök. Pl. helyben 5 év szigorított tarkónlövéssel és autó elkobzással. Persze ha más valaki városban átlépi az 50-et 3 km/h-val, akkor azonnal forgalmit, jogosítványt, biztosítási papírt, vane pót izzókészlet, hol van a törlõrongy/szivacs, miért van teli a rendszámtábla elkenõdött szúnyogokkal stb.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ki volt az elõlhaladóba?<#vigyor1>#vigyor1>
Sok mákos genya, aki az után jött, hogy a zsarukkal elkezdtünk adminisztrálni, legalább egy tucat megúszta ugyanezt <#ticking>#ticking> (mért nem voltam harmadik a sorban? Megúsztam volna :D )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE