Midi Keyboard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna egy Yamah psr-e413-as szintim, összekötöttem a számítógéppel és a kontakt 4-ben meg is jelent midi eszközként, de a hangja mintha a sajátja jönne át és nem a betöltött (New York Concert Grand Library) hangján szólal meg, ha az egérrel klikkelek a billentyûzeten akkor a kontaktos hang szólal meg , ha a szintin nyomom akkor pedig a szintis!!! Amúgy a pcmód 2-re van állítva!
Elsõre így sikerült, de nem nagyon vágom ezt a midi-s témát!
Ha volna valami ötletetek akkor szívesen venném!
Elõre is köszönöm!
egy hónap múlva megveszem a bill.-t addig még informálódok
mert ami a közvetlen a hangkártyára van dugva ott természetesen nincs
így sajnos laptop-pal nem tudom használni, de egy ilyen usb-s kütyü megoldás lenne, szimpatikus a kinézete és az ára is
gondolom nem, de azért megkérdezem: leütésérzékeny?
Ja, 1.8 méteres USB kábel tartozék, csak azért mondom, hogy ne vegyétek nyakatokba a várost kábelért, ahogy én tettem, mert felesleges 😄
M-Audio Keystation 49E
normál méretû billentyû (49 db), 2 kerék, USB
25 ezer Ft, valakinek nincs esetleg? mik a tapasztalatok?

Fatar (Studiologic) CMK 149, 4 teljes oktáv, mod wheel, pitch wheel, stb stb
mindössze 10 rugó, 2 éve nem használtam
akinek kell, írjon egy emailt vagy valamit
Riszpekk
Pontosan az kellene nekem amit anni a creativ LIVE draivereben volt. Amikor a Creative LIVE fomenujebe leptem ott volt a midi keyboard 😄
Kis zongora amit az A-L es a Q-P gombokig lehetett hasznalni... es lehetett vagy 150 hangot valasztani.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Volt ilyen program is, de meg nem mondom a nevét. Ha lesz idõm, rákeresek Neked.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
valami ilyet vegyél!
ez max egy tizes lehet, talán még annyi sem
A regi CREATIVE kartyahoz voltakazok a Live driverek! Amikor feltelepitettem volt egy olyan a menuben hogy Midi Keyboard es megjelent a kis zongora a monitoron es a bilentyuket nyomgotva adta ki a hangokat!!!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Akarmit talatam mind agyon vannak bonyolitva pedig nekem a kis alap progi kell...
nagy elõnye a netrõl letölthetõ végtelen software szintetizátor hangzás
vegyél egyet nem lehet túl drága
Regebben meg amikor creative hangkartyam vala volt benne a kis MIDI keyboard amihez nem kellet kulon keyboard hanem a sima asztali billentyuzettel lehetett jaccani.
Nos most mar nforce alaplapom van es azon van rajta a a hangkartya de a driverek nem tartalmaztak ilyen MIDI Keyboardot 😞
Az lenne a kerdesem hogy ahoz hasonlot hol lehet letolteni a neten?