Midi Keyboard

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Volna egy Yamah psr-e413-as szintim, összekötöttem a számítógéppel és a kontakt 4-ben meg is jelent midi eszközként, de a hangja mintha a sajátja jönne át és nem a betöltött (New York Concert Grand Library) hangján szólal meg, ha az egérrel klikkelek a billentyûzeten akkor a kontaktos hang szólal meg , ha a szintin nyomom akkor pedig a szintis!!! Amúgy a pcmód 2-re van állítva!

Elsõre így sikerült, de nem nagyon vágom ezt a midi-s témát!

Ha volna valami ötletetek akkor szívesen venném!

Elõre is köszönöm!
végül nem vettem meg

igen hangkártyától félek, mert laptopban sivár nagyon
egy hónap múlva megveszem a bill.-t addig még informálódok

Az USB miatt biztos nincs ebbõl hátrány, inkább a retek hangkártya tud kellemetlen meglepetéseket okozni, ha ASIO-val akarod használni (nálam SB Live 5.1, hátam közepére kívánom már ezt a kártyát), de még 11-15 ms késleltetés se feltétlenül vészes. Ha meg simán MIDI-n keresztül használom, (soundfonttal, vagy az sb live softsynth-el), nullkésleltetés. Szóval az USB ne rettentsen vissza. Arról nem is beszélve, hogy sima MIDI out is van rajta 😊
nem hiszem,csak kivan az találva(remélem😊

és nincs az usb miatt késleltetés a leütéstõl és a hallás között?
mert ami a közvetlen a hangkártyára van dugva ott természetesen nincs

igen,billentésérzékeny!
amúgy én is most akarok majd ilyet venni😛
ittkicsit olcsóbb!

nekem azért is kellene új midi, mert a régi midi/joystick portra van kötve (ott a hangkártyán)
így sajnos laptop-pal nem tudom használni, de egy ilyen usb-s kütyü megoldás lenne, szimpatikus a kinézete és az ára is

gondolom nem, de azért megkérdezem: leütésérzékeny?

3 napja vettem egy pont ugyanilyet a pdamania-ban (23 400 Ft-ért), és remek, nagyon tetszik. Az oktávváltó gombokat be lehet programozni pl. tranzponálásra, bank, program, csatornaváltásra, bár ez lehet, hogy alapnak számít 😊 A billentyûi szerintem nagyon jók, a visszatartásuk még a viszonyítási alap Yamaha PSR-295 billentyûinél is jobb, és ráadásul nem nyekeregnek, mint a már említett Fatar CMK 149... szóval szerintem nagyon jó cuccos.
Ja, 1.8 méteres USB kábel tartozék, csak azért mondom, hogy ne vegyétek nyakatokba a várost kábelért, ahogy én tettem, mert felesleges 😄
Photo Hall-ban árulnak egy egész igéretesnek tûnõt
M-Audio Keystation 49E
normál méretû billentyû (49 db), 2 kerék, USB
25 ezer Ft, valakinek nincs esetleg? mik a tapasztalatok?

FREAK
van egy eladó keyboardom

Fatar (Studiologic) CMK 149, 4 teljes oktáv, mod wheel, pitch wheel, stb stb

mindössze 10 rugó, 2 éve nem használtam

akinek kell, írjon egy emailt vagy valamit

Riszpekk

Sephi
koszonom!

Pontosan az kellene nekem amit anni a creativ LIVE draivereben volt. Amikor a Creative LIVE fomenujebe leptem ott volt a midi keyboard 😄

Kis zongora amit az A-L es a Q-P gombokig lehetett hasznalni... es lehetett vagy 150 hangot valasztani.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Ja, olyan kellene, ami jelzi a billentyûleütéseket egy kis zongorabillentyûzeten?
Volt ilyen program is, de meg nem mondom a nevét. Ha lesz idõm, rákeresek Neked.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Az a baj vele hogy nem latom a pianot hanem csak hallom. 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
Billzettõl függõen bírja az akkordnyomkodásokat, ha jó billed van, akkor nem csipog, és csöndben sem marad, le lehet nyomni 4-5-6 billentyût is egyszerre. Egyszerû kis progi, régebben jól elvoltam vele, zene alá klimpíroztam mindig. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
De azé itt van.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Kocc megnezem!

Loál János
Virtual Piano-ra keress rá. Pár kilobájt, és ingyenes is asszem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Ha ha ha 😄

Sephi
Tudom sajnos de most nem akarok ilyet venni...

az milyen dedós dolog pc billentyûn 😊 hahahaha
valami ilyet vegyél!

ez max egy tizes lehet, talán még annyi sem

Én csak válaszoltam egy hozzászólásra. Egyébként szerintem megérné venni egy audigyt, nekem az van és nagyon jól szól. Az alaplapi hangkártyák eléggé igénytelenek.

Sephi
Mirol beszeltek?!!?!

A regi CREATIVE kartyahoz voltakazok a Live driverek! Amikor feltelepitettem volt egy olyan a menuben hogy Midi Keyboard es megjelent a kis zongora a monitoron es a bilentyuket nyomgotva adta ki a hangokat!!!

seAke
15ért kapsz a pixelben

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

150-300 dolcsi körûl vannak a hardveres midi billentyûzetek, azért nem olcsó mulatság.

Sephi
A baj az hogy nem lelek 😞

Akarmit talatam mind agyon vannak bonyolitva pedig nekem a kis alap progi kell...

tudtommal az olyan cucc mint a szintetizátor, csak nincs rajta hangszóró 😊 és csak pc-re csatlakoztatva megy, már próbáltam egyszer
nagy elõnye a netrõl letölthetõ végtelen software szintetizátor hangzás
vegyél egyet nem lehet túl drága

Sephi
Mivel ilyen jellegu temat nem leletem ezert nyitottam egyet.

Regebben meg amikor creative hangkartyam vala volt benne a kis MIDI keyboard amihez nem kellet kulon keyboard hanem a sima asztali billentyuzettel lehetett jaccani.

Nos most mar nforce alaplapom van es azon van rajta a a hangkartya de a driverek nem tartalmaztak ilyen MIDI Keyboardot 😞

Az lenne a kerdesem hogy ahoz hasonlot hol lehet letolteni a neten?