Sir Terry Pratchett - Korongvilág

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép ez a banner! Nagyon köszönjük! <#taps>

MerlinW
Puszta véletlen mûve, de lassan az összes topikodhoz én csinálom a bannert😊

Aki az animált bannert akarja nézegetni, a galériámban megtalálja😊
Ide csak ennyi tellett a moderátoroktól😊

További jó topikolást😊

[merlinw.org]

Cuchulainn
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát az a vége, hogy vége lesz a világnak. Ha a te verziódban nem, akkor vagy nem teljes, vagy egy speciális "heppiend verzsön" 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

CrucifX
Je, ezt a topicot meg en inditottam 😊

On - Discworld MUD valaki?

Flórika
VAN ISTEN!!! Hát csak felkerült a banner...

...1 nap után. <#rolleyes> <#idiota>

De nem pofázom. <#kuss> /me halkan súgja: köszi modik!!!4 <#worship>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

MerlinW
Sosem érdekelt ha itt leszólják😊 Elsõsorban magamnak rajzolok, csak ti adjátok a témát. Engem az sem érdekel, ha nem használják fel a munkáimat.

[merlinw.org]

Flórika
Oké, és bocs, hogy azt feltételeztem, hogy "megsértõdtél", csak magamból indultam ki. =)))))))))
Ha nekem egyazon napon már másodjára szólnák le a munkámat - bármilyen szempontból - én ideges lennék. xD

MerlinW
majd én..

[merlinw.org]

Flórika
Már kértem... de eddig semmi válasz. >_> Tartok tõle, hogy "megsértõdött". :"|

Ma már ez lenne a második munkája, amit megkritizálnak. :$

Szerintem a file meret nagy, kérd meg a srácot aki csinálta hogy vegyen ki belole mondjuk 1 "jelentete". Esetleg csinalja meg mind3 valtozatban es itt megszavaztatod hogy melyik legyen.

Ehh passzolom sajna nem olvastam csak megvan 😛

Flórika
FONTOS!!!

Kérlek titeket, hogy gyertek be velem a modik topic-jába, és kérjétek meg õket Ti is, mert azt mondják túl nagy, és nem teszik be a bannert. 😞((((((((((((

Itt a modis topic linkje...

Elõre is köszönöm! <#worship>

Doma!
Nem hiányzik "Az elveszett próféciák" vége???
Mert ameddig olvastam, addig nagyon tetszett!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Írj az adminoknak plíz!!! Ne várakozz!!!
K*** jól sikerült!!!

<#eljen>

Flórika
Srácok, ez a banner hogy tetszene ide? ^^

Félreértések elkerülése végett, NEM én csináltam, hanem az egyik bannerkovács, MerlinW. ^^

Lacee
az egyik legjobb prathcett-könyv, szerény véleményem szerint. neil gaiman és terry pratchett külön-külön és kib.. jók, hát még így!

ja, és ha láttad az Ómen c. filmet, akkor dupla poén 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Cuchulainn
Errõl a linkrõl mindenképp töltsétek le az Elveszett Próféciákat! Naggyon jó-csak sajnos nem lehet kapni sehol sem... Nem korongvilág, és nem olyan "falat kaparva röhögõs" de nagyon szuper kis könyv. Ja és benne van a Halál is, bár csak rövid idõre 😊

Flórika
Passz... :| De nekem megvan kettõ közülük. 😊 A Discworld II, meg a Noir. ^^ Úgy tudom, hogy az elsõ játék még floppy lemezeken jelent meg. 😄 Így az sajnos kimaradt. :/

Ha pesti vagy (és tudsz adni üres CD-ket), szívesen kiírom neked õket. 😊 A Discworld II 2 CD-s, a Noir meg 3, ha jól emlékszem. ^^

1ébént le lehet vhonnan tölteni ezeket a játékokat?

Ja bocs arról megfeledkezdtem

Meg is fogom vásárolni, de egyenlõre el szeretném olvasni 😊

thx a linkt!

Itt találsz másik hármat is. Sajna hozzám csak ezek jutottak el!
Jó szórakozást!

Cuchulainn
Vedd meg...
De tényleg. Legalább ennyivel támogasd õket, pláne, hogy ennyire jó könyvek, és még kaphatók is. Ez nem egy játék amiért 10k feletti pénzeket kell kiadni...

Valakinek txt-ben magyarul???
A Mágia színét és fényét olvastam, és Mort-ot is .
A többiekre meg nagyon kíváncsi vagyok. PLS help me!!!

Flórika
Három, mert a Noir is az. 😊 Csak az már 3D-s, és nem DOS-os. 😄

hi!
Álljunk neki MI fordítani😄 vki majdcsak fizet nekünk😄
egyébként van már 2 discworld játék😄😄OS-osak, rajzoltak és pixelesek😄

Cuchulainn
Az sem biztos, hogy lesz mert ha jól tudom a Deltavision felvásárolta a Cherubiont szõröstül-bõröstül, és azóta mélyen hallgatnak a megvett liszenszekrõl...😞
Pedig már nagyon régen volt a Kisistenek megjelenése...<#sir>

Flórika
Sajnos nem... 😞(

Eléggé össze-vissza olvasom õket, meg nem is olvastam ki még mindegyiket... <#miaz> Nálam most a Mort van "soron". <#circling>

Sephi
Nem tudgyatok mikor jelenik meg a kov resz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
En olyat nem irtam hogy a poensag miatt teccik hanem pont azert a "Mondanivalo" miatt. Egyesek etragjak magukat es asziszik hogy egy jo mese pedig sokkalta tobb annal 😄

Ami magyarul megjelent ott figyel a polcomon 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacee
nem a poénosság, hanem a mondanivaló maitt gondoltam... bár abban is van jónéhány emlékezetes jelenet, de talán az egyik legfilozofikusabb a sorozatban. ez lehet hogy fárasztó, nekem nagyon tetszett 😊

talán a Cherubion honlapján/fórumában ki van írva, mikor lesz köv. rész, én nem tudom. szerencsére

majdnem az összes rész itt figyel a polcon 😉

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sephi
Kisistenek? Szerintem az volt a leggyengebb. Egyszeruen borzalmasan faraszto volt.

Mikor is jon a kovetkezo resz?

Lacee
szerintem az egyik legütõsebb a Kisistenek... illetve a magyarul még nem megjelent Hogfather, tudom ajánlani minenkinek! 😊

Flórika
Tisztában vagyok vele, férjem, és sógorom is imádják... de nem vagyunk egyformák 😉)

Hangianix
Az Orseg, Orseg pedig az egyik legjobb :o

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Flórika
Nekem is! 😊 Rincewind, Mállotviksz néne (meg úgy általában a banyákok), és a HALÁÁÁL! 😄DD

Engem meg azok a könyvek nem érdekelnek, amikben a fent említett hármasból egyikük sem szerepel... :S "Õrség! Õrség!"-et szerintem ezért nem tudtam végigolvasni :S

Fura... nekem az Erik volt az egyik nagy kedvencem 😊)

b-type
Rincewind?
pedig nagy kedvenc karakterem, a HALÁL mellett 😊)
A mágia szine, és a Mágis fénye-ben szvsz full jó volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sephi
Piramisok eddig a kedvencem a Vege a Mesenek utan 😄 Naon jo volt.

Erik pedig naon gyenge. Kezdem ugy erezni hogy az osszes konyvben amiben megjelenik Rincewind nem teccik...

Sephi
Magyarul tudtommal a Kisistenek-ig jelent meg csak. Wow a Silverland-be megvan az osszes resz angolul... bazeg hogy megvennem csak naon dragak 😞 Valami 3700 ft/db

hány része jelent meg? én azt hiszem nekem megvan mind, de nem vagyok benne biztos

Eye-scream
Egyébként szerintem is a boszorkányosak a legjobbak, bár a Mágia fénye, és az Õrség! Õrség! is nagyon bejövõs.

Kedvenc idézetem:
"Greebo's grin gradually faded, until there
was nothing left but the cat, This was nearly
as spooky as the other way round."

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Wow, király. Ric Idle-t nagyon bírom, de nem öreg kissé a szerephez? Bár majd maszkírozzák 😊Az egyik rajzfilmet láttam-a Vészbanyákat- az nagyon jól sikerült. A másikat nem akartam megnézni, mert még a könyvet sem olvastam hozzá.(Soul Music)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Sephi
Hat ha Pestre mesz tudok adni egy jo tippet 😄

Az örség örség -et soha nem olvastam, egyszerûen a környékemen lehetetlen beszerezni, sajnos

Sephi
Nekem a kedvencem a Vege a Mesenek es az Orseg Orseg 😄

Az igen örömteli esemény lenne számomra.
Egyébként örök kedvencem a Mort, a halál kisinasa címû könyve.

Sephi
Hoppa!! 2007 nyarara igerik az elso Discworld filmet aminek maga Terry lesz az egyik rendezoje! 😄 Es beszaras hogy alitolag tenyleg magat Eric Idle-t akarjak Rincewind szerepere!!!!

Sephi
Hogy oszinte legyek nekem eddig a harom boszorkany-os konyvek teccetek a legjobban.

Veszbanyak , Egyenjogu Ritusok es a Vege a Mesenek nekem a kedvenceim eddig. Meg az Ores Orseg is naon utott de a tobbit nem tudnam ennyire ertekelni. Ugyertem a Kisistenekig.

Eye-scream
Énnekem megvan az összes magyarul megjelent könyv. Az angol kiadások itthon is kaphatóak, csakhát sajnálom rájuk kiadni a pénzt, így hát inkább a számítógépes formátumot preferálom, és csak a magyar verziót veszem meg.
Sokan panaszkodnak a magyar fordítás minõségére, ami szvsz csak sznobizmus. Én olvastam néhány regényt angolul és magyarul is, és az esetek többségében a lehetõ legjobb a szóviccek, és nyelvi bravúrok áthozatala.