Sir Terry Pratchett - Korongvilág
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki az animált bannert akarja nézegetni, a galériámban megtalálja😊
Ide csak ennyi tellett a moderátoroktól😊
További jó topikolást😊
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
...1 nap után. <#rolleyes>#rolleyes> <#idiota>#idiota>
De nem pofázom. <#kuss>#kuss> /me halkan súgja: köszi modik!!!4 <#worship>#worship>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
[merlinw.org]
Ha nekem egyazon napon már másodjára szólnák le a munkámat - bármilyen szempontból - én ideges lennék. xD
Ma már ez lenne a második munkája, amit megkritizálnak. :$
Kérlek titeket, hogy gyertek be velem a modik topic-jába, és kérjétek meg õket Ti is, mert azt mondják túl nagy, és nem teszik be a bannert. 😞((((((((((((
Itt a modis topic linkje...
Elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
Nem hiányzik "Az elveszett próféciák" vége???
Mert ameddig olvastam, addig nagyon tetszett!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
K*** jól sikerült!!!
Félreértések elkerülése végett, NEM én csináltam, hanem az egyik bannerkovács, MerlinW. ^^
ja, és ha láttad az Ómen c. filmet, akkor dupla poén 😊)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha pesti vagy (és tudsz adni üres CD-ket), szívesen kiírom neked õket. 😊 A Discworld II 2 CD-s, a Noir meg 3, ha jól emlékszem. ^^
thx a linkt!
De tényleg. Legalább ennyivel támogasd õket, pláne, hogy ennyire jó könyvek, és még kaphatók is. Ez nem egy játék amiért 10k feletti pénzeket kell kiadni...
A Mágia színét és fényét olvastam, és Mort-ot is .
A többiekre meg nagyon kíváncsi vagyok. PLS help me!!!
Álljunk neki MI fordítani😄 vki majdcsak fizet nekünk😄
egyébként van már 2 discworld játék😄😄OS-osak, rajzoltak és pixelesek😄
Pedig már nagyon régen volt a Kisistenek megjelenése...<#sir>#sir>
Eléggé össze-vissza olvasom õket, meg nem is olvastam ki még mindegyiket... <#miaz>#miaz> Nálam most a Mort van "soron". <#circling>#circling>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ami magyarul megjelent ott figyel a polcomon 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
talán a Cherubion honlapján/fórumában ki van írva, mikor lesz köv. rész, én nem tudom. szerencsére
majdnem az összes rész itt figyel a polcon 😉
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mikor is jon a kovetkezo resz?
Engem meg azok a könyvek nem érdekelnek, amikben a fent említett hármasból egyikük sem szerepel... :S "Õrség! Õrség!"-et szerintem ezért nem tudtam végigolvasni :S
Fura... nekem az Erik volt az egyik nagy kedvencem 😊)
pedig nagy kedvenc karakterem, a HALÁL mellett 😊)
A mágia szine, és a Mágis fénye-ben szvsz full jó volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Erik pedig naon gyenge. Kezdem ugy erezni hogy az osszes konyvben amiben megjelenik Rincewind nem teccik...
Kedvenc idézetem:
"Greebo's grin gradually faded, until there
was nothing left but the cat, This was nearly
as spooky as the other way round."
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Egyébként örök kedvencem a Mort, a halál kisinasa címû könyve.
Veszbanyak , Egyenjogu Ritusok es a Vege a Mesenek nekem a kedvenceim eddig. Meg az Ores Orseg is naon utott de a tobbit nem tudnam ennyire ertekelni. Ugyertem a Kisistenekig.
Sokan panaszkodnak a magyar fordítás minõségére, ami szvsz csak sznobizmus. Én olvastam néhány regényt angolul és magyarul is, és az esetek többségében a lehetõ legjobb a szóviccek, és nyelvi bravúrok áthozatala.