West Bromwich Albion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Tisztában vagyok a Benfica ajánlatával - mondta Gera -, az ügynököm beszámolt róla, és nagyon örülök neki. Óriási klubról van szó, általában a BL-ben játszanak, és nagyszerû játékosaik vannak, csak jókat mondhatok róluk. Több ajánlatom is van, a legtöbb Angliából, de nekem senki elõtt sincs csukva az ajtóm, és a legjobb ajánlatot választom majd ki.
A WBA-nál remélik, hogy Gera távozása nem hagy majd nagy ûrt a csapatban, és máris új igazolásokon törik a fejüket. A lehetséges érkezõk: Do-Hoen Kim, Radoslaw Majewski és Graham Dorrans.
Ráadásul kapusposzton is erõsödhet a birminghami alakulat, a hírek szerint ugyanis a Manchester United kölcsönadja harmadik számú hálóõrét, Ben Fostert.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Mivel a játékos szerzõdése a nyáron lejár, ingyen távozhat jelenlegi kenyéradójától, és angol lapinformációk szerint biztos, hogy az Evertonban köt majd ki. David Moyes csapata jövõre az UEFA-kupában indulhat, Gera így újra visszatérhetne az európai futballporondra is.
A hírek szerint Gera tanácsadói már mindenben meg is állapodtak a liverpooli csapattal, amely nagyon szeretné megerõsíteni középpályáját Gravesen távozása után. Gera nagyszerû igazolás lehetne a klub számára, ahol hamarosan orvosi vizsgálatokon is részt vesz majd.
Tony Mowbray, a WBA szakvezetõje már el is kezdte keresni Gera utódját, állítólag a Derby County játékosáért, Patrick McCountért érdeklõdik.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
de sztem Gera ha akarja simá képes rá 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem kell kuzdeni a kiesessel, az UEFA kupa elerheto siman es ezert biztosabb is lesz a helye.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
KATT!!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Csak es kizarolag az fog eldolni szvsz, hogy ki lesz a Coca-Cola Championship gyoztese a 2007-2008as idenyben az elso ket-csapat kozul.
Amugy en inkabb eligazolnek egy kozepszintu PL csapatba, mint pl a West Ham,Blackburn stb
Siman kezdo lenne ott is es mivel kozepmezony szintu csapatoknal, nem kerdes a kieses vagy a bajnoksag megnyerese, sokkal stabilabb is lenne a helye.
Szerintem a mellozese is a csapatbol egy ideig, ezek miatt tortent.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mégsem sikerült elszerzõdnie Birminghambõl (a klubja semmi pénzért nem engedte), s mivel hamarosan lejár a szerzõdése, a Bosman-szabály alapján ezúttal már nincsen szava a Bromnak, nem akadályozhatja meg Gera távozását, aki ingyen léphet le a Hawthorns-bõl. Kérdés, így, hogy feljutott Tony Mowbray együttese, és Gerának nem is ment rosszul a játék (nyolc gól a ligában, két gól az FA-kupában), érdemes-e váltania. Játékosügynöke szerint egy spanyol élcsapat is érdeklõdik iránta, ám az angol focit és kultúrát igencsak kedvelõ Gerzson szinte biztos, hogy nem fog belevágni egy újabb kalandba - tán még Anglián belül sem. Meglehet, nem is lenne érdemes, hiszen teljesült a vágya, feljutott csapatával a Premiershipbe (pár hete úgy nyilatkozott, hogy ezt még az FA-kupa-döntõbe kerülésnél is fontosabbnak tartja).
A WBA-nál már régóta sürgetik, hogy hosszabbítson, s most, hogy "nem a Real Madrid, de egy nagynevû spanyol csapat" is érdeklõdik (?) iránta, biztos, hogy élete legjobb szerzõdését kötheti meg egy PL-be jutott együttessel az exferencvárosi kedvenc. Már 29 éves, ami a labdarúgásban "késõi középkornak" számít, újdonsült kispapa, a családjára is gondolnia kell, amely a hírek szerint nagyon jól érzi magát Anglia szívében - ezeket is figyelembe véve 99 százalék, hogy napokon, esetleg heteken belül szignálni fogja új kontraktusát az egyik legjobb magyar labdarúgó.
Persze ha egy jobb csapat hívná az más lenne.😊
remélem elmegy a WBA-tól, ha feljutnak, hanem
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mondjuk jobban keresne a Boltonnál,és szinte biztos hogy már az elsõ évben feljutnának.
De sztem a Bolton összeszedi magát,és az utolsó 10 fordulóban sorra nyer mindent,azt megmenekül.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
London, november 20., 16.15 A magyar támadóért 1,5 millió eurót adna a Bolton.
A brit Daily Express értesülései szerint a Bolton Wanderers új menedzsere, Gary Megson továbbra is figyeli Gera Zoltánt. A londoniak állítólag már a télen - 1,5 millió euróért - leigazolnák a WBA és a magyar válogatott sztárját.
Gerát, akinek nyáron lejár a szerzõdése a birminghamiaknél, az elmúlt mérkõzéseken kezdõként vetette be Tony Mowbray, ami a szezon eddigi részében egyáltalán nem volt jellemzõ.
nb1.hugy
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Bár nem is tudom mi lenne jobb Gerának, hogy ne jussanak fel és igazoljon el egy másik PL csapatba, vagy jussanak fel és maradjon WBA-ban <#confused>#confused>
LINK
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
😄DDDDddddddddddddd